• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen tedevisiyley bogusanlar sonuc alabilenler lutfen yardim dertleselim:((

CANIM ÖZEL HASTANEYE GİDİYORDUM OKTORUM DEMİŞTİİ çekelim diye gecen ay nasip olmadı bu ay inşLLH ÇEKTİRECEMM FİYAT 250 TL İMİŞ..KORKMA HİÇÇ ÇOK AZ Bİ AĞRI OLUomuş ne var katlanırız ona da...ben karralıyım bu ayyy..
Korkutuyorlar işte insanı;( Ben ankaradayım ama nerede çektireceğim hiç bilmiyorum. Bu ay olur umarım ve gerek kalmaz ama hiç ümidim yok.

ben de bu ay ilk kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama kırmızıları gördüm 3 gün önce :KK43:( beklemek zor gerçekten bu ay ara verip sonraki ay aşılama yaptırmak istiyorum.. Allahım isteyen herkese nasip etsin, hamişlere de bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş..

hsg den çekinen arkadaşlar, korkulacak bişi gerçekten yok, olursa sadece anlık bi baskı oluyor sıvının basıncından dolayı o kadar, rahat gidin ki rahat geçsin.

sevgiler herkese..
Ikinci denemem benimde ama dediklerine göre ikincide şans daha yüksekmiş. Sen hsg çekildikten sonramı klomen tedavisini denedin?

Korkutuyorlar işte insanı;( Ben ankaradayım ama nerede çektireceğim hiç bilmiyorum. Bu ay olur umarım ve gerek kalmaz ama hiç ümidim yok.
ümidini hiiç kesme inşALALHH GEREK KALMAZ TATLIM..benim de yarın adet olmam gerek inş olmam ama bakayıım ne olacak bu ay...

Kızlar Dr a geldim.. Sıkışmam Lazımmış 3 litre su içtim 2 saattir bekliyorum.. Tam sıkıştım Dr müdahaleye Gitti :))) İnşallah Sonuç iyi Olur :( ilk Ultrasonda bişey Göremedi inşallah kötü sonuç çıkmaz

Kızlar Dr a geldim.. Sıkışmam Lazımmış 3 litre su içtim 2 saattir bekliyorum.. Tam sıkıştım Dr müdahaleye Gitti :))) İnşallah Sonuç iyi Olur :KK43: ilk Ultrasonda bişey Göremedi inşallah kötü sonuç çıkmaz
karından bakacak o zamann..inşALALH Bİ SORUN ÇIKMAZ CANIM..ALTTAN MUAYENE NEDEN ETMİYOR Kİ...SANA TAVSİYEM EVİN HASTANEYE UZAKSAA tuvalete gir çle çık yolaa...ben otobüs te mahvolmuştum dönüştee ALLAH yardımcın olsun canım benim..

4 adet yumurtam var 8mm ler Cuma gene gidicem. Alttan baktı birşey göremedi sıkışık oalman lâzım dedi.. Yumurtalarım büyürmü acaba?

Ikinci denemem benimde ama dediklerine göre ikincide şans daha yüksekmiş. Sen hsg çekildikten sonramı klomen tedavisini denedin?

evet Hsg çekildikten sonra kullandım klomen. ilk niyetine girdiğimizde troit,prolaktin gibi temel testlerle birlikte hsg de çekindim 1 yıl oluyor. kolmene hemen başlamadım sorun görünmeyince doktor 1 yıl akışına bırakalım demişti. işte ilk geçen ay kullandım ama sonuç olumsuz oldu. bu ay da iğne zamanı şehir dışında olacağım için pas geçicez kısmet sonbahara..
umarım senin bebişin tutunur da güzel haberlerini alırız :))

kızlar merhaba
benim bir kızım var şimdi ikinciyi istiyoruzama pkolu olduğum için ilk denemede olmadı. Dr tahlil yaptı ve klomene başlattı. günde 1 kez 5 gün kullandım cuma günü kontrole gidicem ama nasıl bir işlem olacak nundan sonra bilmiyorum. Bir de klomeni kullanmaya başladığım hafta midemi bozmuştum yemek yedikten sonra istifra ediyordum.ilacı aldıktan 6 saat sonra filan. Acaba ilaç etkisini göstermez mi. Cuma günü olumsuz bir sonuç almaktan korkuyorum :(((

merhaba kızlar:KK54: bende bu ay serophene kullandım klomen benzeriymiş, bugün de kontrole gittim yumurtam 26 mm olmuş doktor çatlatma ignesini hemen yapalım dedi ve yaptı ama bana çok büyük gibi geldi sizce nasıl, bu kadar büyük yumurtayla hamile kalan var mı aranızda ? :110:

Merhabalar kızlar bi sene önce Amh değerimin düşük olduğunu öğrendim 1,19du tabi ben yıkıldım hemen tedavilere başladık Klomen kullandım defalarca ama hep hüsrandı sonuçlar Artık psikolojim bozulmuş eşime hayatı zehir ediyordum en çokta kendime ...
Rahim filmine kadar çektirdim temiz çıkmasına rağmen olmuyordu çok mutsuz bi insana dönüşmüştüm
Doktora Haziran ayında gidip tedaviyi bırakmak ara vermek istediğimi söyleyecektim ki o artık bana Aşılamaya geçmemiz gerektiğini beklemenin iyi olmayacağını söyledi

Aşılama için gittiğimde bi dahaki adet tarihime kadar yaptırmam gereken testleri yazdılar Hastane kapısından çıktım umutlarım hayalllerim yıkılmıştı eşimi 10 senedir tanıyorum 3 senelik evliyim ve ben onu tanıdığımdan beri bi bebeğimiz olsun istiyordum Ama onun yüzündeki burukluk sesindeki korku olmuştum :KK43: Yeğenlerimizi kucağına aldığında onları çok sevdiğinde gözlerini benden kaçırmasını unutmuyordum Hepsi o kapıda aklımdan içimi acıtarak geçiyordu

Dayanacak gücüm kalmamıştı ve ben kendi kendime tedaviyi bıraktım en azından Ramazan ayını eşime ve kendime zehir etmeyecektim
Sonra ne mi oldu ertesi gün o cıvıl cıvıl kız geri geldi mutlu huzurlu bi insan olmuştum
Tek yaptığım dua etmekti Tabi yumurtlama günlerimi takip etmeyi bırakmıştım ilişkinin bile üzerine düşmüyordum
Kandil geliyordu ve benim yumurtlama günümün kandil olduğu aklımın bi köşesinde yazıyordu

Ovülasyon testi aldım ilk defa sadece onu yapacak çift çizgi çıktığı günü önemseyecek sonra unutacaktım
ilk denediğim gün çift çizgiydi ilişki oldu
Sonra hiç üzerine düşmedim bi kaç türbe ziyaret ettim tek isteğim bi daha ki kandilde gebe olmaktı duamdaydı sadece

Ve Rabbim büyüklüğünü gösterdi tedavilere doktorlara umut bağlamamın yıkılışlarımın sonu gelmişti :D

Çift çizgiyi görüp hamileleiğimi öğrenmiştim
Hamdolsun o günden beri buradaki tüm isteyenler için dua ediyorum Rabbim herkese her isteyene nasip etsin umudumuzu kaybetmek bi işe yaramıyormuş
Bende size umut olmak için yazdım

Rabbim tez vakitte hepinize bu güzel duyuguyu tattırsın

kızlar merhaba
benim bir kızım var şimdi ikinciyi istiyoruzama pkolu olduğum için ilk denemede olmadı. Dr tahlil yaptı ve klomene başlattı. günde 1 kez 5 gün kullandım cuma günü kontrole gidicem ama nasıl bir işlem olacak nundan sonra bilmiyorum. Bir de klomeni kullanmaya başladığım hafta midemi bozmuştum yemek yedikten sonra istifra ediyordum.ilacı aldıktan 6 saat sonra filan. Acaba ilaç etkisini göstermez mi. Cuma günü olumsuz bir sonuç almaktan korkuyorum :KK43:((
Ne yaptın canım gittin mi doktora gidecek misin?

merhaba kızlar:KK54: bende bu ay serophene kullandım klomen benzeriymiş, bugün de kontrole gittim yumurtam 26 mm olmuş doktor çatlatma ignesini hemen yapalım dedi ve yaptı ama bana çok büyük gibi geldi sizce nasıl, bu kadar büyük yumurtayla hamile kalan var mı aranızda ? :110:
Evet çok büyüdüğünde de çatlamayıp liste dönüşebilir, hem kendi büyürsen çatlamış olamaması da ilginç. Ama hemen müdahale olmuş umarım çatlar yumurtanda tutunur bebişin;)

Evet çok büyüdüğünde de çatlamayıp liste dönüşebilir, hem kendi büyürsen çatlamış olamaması da ilginç. Ama hemen müdahale olmuş umarım çatlar yumurtanda tutunur bebişin;)
Inş. Canım ilk tedavim bu benim olsun artık bebeğim, isteyen herkese rabbim en kısa zamanda versin

Arkadaslar bende paylasmak istedim.klomen tedavisinden hicbir sonuc alamadim 3 ay kullndim ama elde var sifir bu ayda asilamam yapildi klomenle bakalim 4.gunum bekliyorum insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize :((

gittim canım yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi oldum dün 11 de.
bugün ve yarın ilişkiyegirin dedi bakalım artık
tutar mı acaba
Benimde çarşambayı iğnem, ama sen gün aşırı ilişkiye devam et bir hafta yine de garanti olsun. Belli olmuyor.

Benimde çarşambayı iğnem, ama sen gün aşırı ilişkiye devam et bir hafta yine de garanti olsun. Belli olmuyor.

cuma günü iğneyi oldum cumartesi pazar üstüste iki gün
salı perşembe cumartesi ilişki dedi ama kafama takılan konu
iğnenin ertesi gün cumartesi ovulasyon testi yaptım kopkoyu çizgiyi gördüm ama o gece dr dediği için ilişkiye girdik ama benim bildiğim ovulasyon testi pozitif çıkınca yumurtlama o gün değil ertesi gün oluyor. biz yanlış günü mü değerlendirdik o zaman
bir de çatlatma iğnesinde sonra yumurtlama ne zaman oluyor ilişki ne zaman olmalı
dr un dediini mi yapmalıyım bilemedim
bu arda bugün de progestana başladım hayırlısı artık.
inşallah bu ay bebiş tutar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

cuma günü iğneyi oldum cumartesi pazar üstüste iki gün
salı perşembe cumartesi ilişki dedi ama kafama takılan konu
iğnenin ertesi gün cumartesi ovulasyon testi yaptım kopkoyu çizgiyi gördüm ama o gece dr dediği için ilişkiye girdik ama benim bildiğim ovulasyon testi pozitif çıkınca yumurtlama o gün değil ertesi gün oluyor. biz yanlış günü mü değerlendirdik o zaman
bir de çatlatma iğnesinde sonra yumurtlama ne zaman oluyor ilişki ne zaman olmalı
dr un dediini mi yapmalıyım bilemedim
bu arda bugün de progestana başladım hayırlısı artık.
inşallah bu ay bebiş tutar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ovulasyon hormona göre koyu görünüyor ya o yüzden öyle. Sana da çatlama iğnesiyle hormon verdiler o yüzden teste değil de doktora güven.

Bende progestan kullanıyorum bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş oda.

Arkadaslar bende paylasmak istedim.klomen tedavisinden hicbir sonuc alamadim 3 ay kullndim ama elde var sifir bu ayda asilamam yapildi klomenle bakalim 4.gunum bekliyorum insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize :KK43:(
canım inşALLAHH BEBĞİN SENİNLEDİİİRR..ALAH ım yardıcın olsun tatlım....aşılamayı normal kadın doğumcu mu yaaptıı birde spermleri filan ayrışırıyolar mı...

Back
X