Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim canımcım doktordan yumurta oluşmuş ve 17 mm bakalım ne olacak 2 gün sonra doktora çatlama iğnesi olacağım birde 2 tane ilaç yazdı yardımcı olması için hamileliğe. Bu ayda olmazsa bir dahaki ay aşılama deneyeceğiz.Sormadım hiç ama hep erken saatte gidiyorum... Klomen i nasıl Kullandın cnm?
Ne zaman kontrolün canım?İnşallah bu son olur hamile kalırsın.. Ben Klomen kullandım hiç büyümedi 14 mm de kaldı hep bakalım bu sefer nolcak
Âmin ama hiç ümidim yok, progestan ve rahim duvarı için bir ilaç verdi. Folik asiti zaten düzenli içiyorum. Çatlama iğnesinde Çarşamba vurduracağım bakalım,. Sen bu ay yine beklemedesin o zaman?Çarşamba sabah erken gidicem... Senin Adına Sevindim 17 mm de başarıdır.unofolic verdimi? Ben 2 seneden beri uğraşıyorum daha 17 mm yapamadım.. İnşallah buay hamile kalırsın
Adetimin 12 günü oluyor çarşamba ultrason a giricem bakalım nolcak...Allahtan ümit kesilmez :) 2 senedir hep yolun başındayım beklemedeyim alıştım artık.. eskiden ağlardım şimdi oda yok taş kesildim resmenÂmin ama hiç ümidim yok, progestan ve rahim duvarı için bir ilaç verdi. Folik asiti zaten düzenli içiyorum. Çatlama iğnesinde Çarşamba vurduracağım bakalım,. Sen bu ay yine beklemedesin o zaman?
Bende ağlıyorum her seferinde istemeden süzülüyor yaşlar.Adetimin 12 günü oluyor çarşamba ultrason a giricem bakalım nolcak...Allahtan ümit kesilmez :) 2 senedir hep yolun başındayım beklemedeyim alıştım artık.. eskiden ağlardım şimdi oda yok taş kesildim resmen
Haber etmutlaka ne olduğunuAdetimin 12 günü oluyor çarşamba ultrason a giricem bakalım nolcak...Allahtan ümit kesilmez :) 2 senedir hep yolun başındayım beklemedeyim alıştım artık.. eskiden ağlardım şimdi oda yok taş kesildim resmen
Bi Zaman Sonra Oda Kalmıyor Merak Etme... ama bu sefer merak ediyorum yumurtlama yapmışmıyım diye :) Glifor da kullanıyorum ben inofolic vermedi oda yumurta büyümesine yardımcı oluyor :) Artık Kadındoğumcu gibi olcaz heee...Bende ağlıyorum her seferinde istemeden süzülüyor yaşlar.
Tamam Canım hastaneden Çıkar çıkmaz Msj atarım sana :) kader arkadaşımHaber etmutlaka ne olduğunu![]()
Sorma yaa bende öyleyim daha doktor yazmasa bilebiliyoruz ne ilaç vereceğiniBi Zaman Sonra Oda Kalmıyor Merak Etme... ama bu sefer merak ediyorum yumurtlama yapmışmıyım diye :) Glifor da kullanıyorum ben inofolic vermedi oda yumurta büyümesine yardımcı oluyor :) Artık Kadındoğumcu gibi olcaz heee...:d
Tamam iyi haberleri Bekliyorum beraber 2015 Mayıs annelerine gidelimmmTamam Canım hastaneden Çıkar çıkmaz Msj atarım sana :) kader arkadaşım
Aynen ultrasondan da anlar olduk :)Sorma yaa bende öyleyim daha doktor yazmasa bilebiliyoruz ne ilaç vereceğini
Hatta yumurtayı görünce bugün çatlama iğnesini hemen vurmayacağımı anladım![]()
Ay İnşallah canımmm benim Yüce Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin sonrada bizlere nasip etsin..Tamam iyi haberleri Bekliyorum beraber 2015 Mayıs annelerine gidelimmm![]()
Ben 4 ay boyunca yaptım Sonra sıkıldım... Genemi başlasam ki ? Senin adına sevindim... ne zaman hamile kaldın ?ben de de pko vardı sekiz aydır korunmasız hamile kalamadım doktor klomen verdi bir kutu klomenle hamile kaldım arkadaşlar bana hemen fayda etti çok etkili bir ilaç klomen deyince mutlu oluyorum ben birde bunun yanında incir ve havuç kürü içiyodum onunda faydası var sanırım
CANIM ÖZEL HASTANEYE GİDİYORDUM OKTORUM DEMİŞTİİ çekelim diye gecen ay nasip olmadı bu ay inşLLH ÇEKTİRECEMM FİYAT 250 TL İMİŞ..KORKMA HİÇÇ ÇOK AZ Bİ AĞRI OLUomuş ne var katlanırız ona da...ben karralıyım bu ayyy..Yaa nerede çektireceksin? Bende olmazsa düşünüyorum ama çokta korkuyorum;(
canım bende gecen ay kullanmıştım ama olmadıı bu ayy rahim filmi çektirecem sonra 1 ay daha klomen olmazsa aşılaa demişti doktoruumm...inşAllah NASİP OLUR HEPİMİZEEEE..ben de bu ay ilk kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama kırmızıları gördüm 3 gün önce( beklemek zor gerçekten bu ay ara verip sonraki ay aşılama yaptırmak istiyorum.. Allahım isteyen herkese nasip etsin, hamişlere de bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş..
hsg den çekinen arkadaşlar, korkulacak bişi gerçekten yok, olursa sadece anlık bi baskı oluyor sıvının basıncından dolayı o kadar, rahat gidin ki rahat geçsin.
sevgiler herkese..