Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 günlük klomen kullandim sonra ovitrelle çatlama iğnesi oldum bugün igne olalı 14. Gün canım bekliyorum henüz ama senin gibi kaşık batmalarim çok akintim göğüs agrilarim var benimdeKlomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi oldum 9.gunum bekliyorum bel ağrısı kalça ağrısı göğüs hassasiyeti var ama iğne etkisi sanırım sizin durumlar nasıl?
Benimkide yoğun geliyor canım sanki altına yapmisim gibi fazla bide rengi pembemsiydi suan daha sarı ve kremsi senin gibiAkıntı bende de oluyor ama adet öncesi akıntı da olabilir diye düşünüyorum. Benim akıntım sarı ve kati krem kıvamında sizinki nasıl?
Progestan kullanıyorum 3 gündür oda değiştirmiş olabilirmi acaba canımAkıntı bende de oluyor ama adet öncesi akıntı da olabilir diye düşünüyorum. Benim akıntım sarı ve kati krem kıvamında sizinki nasıl?
Canım adetimin geçmesini bekliyorum açıkçası hayallerimin yikilmasindan korkuyorum 3 gün sonra adet günüm bir iki gün geçsin hemen yapicam peki sen progesteron testi yaptirdinmi
Anladım canim benden bu testi istedi sonuç çok iyi çıktı yani yumurtam çatlamış ama hayırlısı allah'tan artık inşallah hamile kalirizHayır canım doktor istemedi öyle bir test gittiğimde yumurta 20mm idi. İğneyi vurdum ertesi iki gün ilişki olsun dedi. 14.gunden sonra da test yap dedi bu kadar
Maşallah canım benim tebrik ederim farisi bize inşallah hayırlısıylaBen ilk klomen + ovitrella ile ilk denemede hamile kaldım. Ayrıca inofolic Combi kullandım sabah akşam. Ve günde 2 tane incir yedim yada incir kuru yaptım ve o ay hamile kaldım önce Rabbimin izniyle bunlarda vesileleri ..
Amin canım inşallah hepinize dua ediyorum. Beklemenin ne zor olduğunu bilirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .Maşallah canım benim tebrik ederim farisi bize inşallah hayırlısıyla
canım nasıl belirtilerin vardı pekiKızlar ben birkaç ay önce klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım işe yaramamıştı, geçen ay tekrar denedim tuttu ama kimyasal gebelik çıktı. 9. Günden 14. Güne kadar idrar testi yaptım, çok çok hafif hayalet çizgi çıktı hepsinde.14. gün yani iğneyi vurulduktan sonraki gunden saymaya başlarsak 13 gün sonra diyebiliriz hcg yaptırdım 9 çıkmıştı, iki gün sonra 17 çıkmıştı tam sağlıklı gebelik başlıyor derken kanama başladı ve kimyasal olduğu anlaşıldı. Size yazmamdaki sebep ben 9. Günden beri hafif çift çizgiyi gorebildim testi ışığa tutunca ama bu çift çizgiler iğnenin etkisiyle mı oldu da sonradan bebekten dolayı oldu onu bilemem
inşallah olumlu sonuç alırsın canım belirtin varmıMerhaba bnde klomen ve ovitrelle kullandım. Regl gecikti yarin israr testi yapcam
Amin hepimiz insallah. . Kasıklarda sancı var ama arada bir oluyor. Dün bulantı vardı. Ve yorgunluk goguslerde hassasiyetlikinşallah olumlu sonuç alırsın canım belirtin varmı