Klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar yoruma

bebeksevennn2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
143
30
48
Herkese meraba . Klomen ve çatlatma iğnesi kullanip hamile kalanlar veya klomen kullanaar yorum yazabilir mi ?

evet canım, ilk gebeliğimde olmadım kendi çatladı, ikincisinde oldum
Çok sevindim canım ne guzel. Darısı bizlere inşallah . Bana rahim duvarin ince bebek tutanamaz dedi vitamin verdi ve klomen kullandım daha sonrada çatlatma iğnesi kullandim yumurtalarım dört beş taneydi oluşmuş mm leri iyi demişti çatlatma iğnesi oldum bugün ikinci günüm bakalım hamilenin hamile olmak isteyene duası geçer dua et bizlerede inşallah

Kizlar çatlatma iğnesi bende hiç bir ağrı vs. Yapmadı sizde ne gibi etkiler oldu

Bende 2 ay klomen kullandim olmadi 3.ay klomenle asilama oldum oyle oldu canim simdi oglum 4 yasinda 2.icin ugrasiyorum yine klomene basladim bu ay

Canim birşey sorabilirmiyim benim çatlatma ignemin 6. Günü ama testte yalan çizgi bile görmedim. Bundan 3. Gun öncede yapmıştım yine görmedim cizft çizgi . Yani bilmiyorum ama
yani bilmiyorum ki yalancı pozitif göstermeme durumu oluyor mu hormon yüklediği için gösterir diye biliyorum ama acaba iğne doğru saklanmadı etkisini mi kaybetti? soğuk muhafaza edilmesi gerek diye biliyorum. Eczaneden iğneyi verdiklerinde yanına buz kalıbıda koymuşlardı diye hatırlıyorum ama sizde nasıl oldu ? Bi ilaç daha vermişti doktorum belki onla karıştırıyorumdur ama ovitralleydi diye hatırlıyorum.

Şöyle eczane den aldım buzdolabndan çıkardılar zaten hem yan tarafında bir dakika bile kaybetmeden vurdurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…