- 17 Kasım 2021
- 143
- 30
- 48
- Konu Sahibi bebeksevennn2
-
İlişki 36 saat sonra mı oldu peki2 kızımda klomenle oldu canım
evet , sonra günaşırı bir kaç ilişki daha oldu doktorum öyle tavsiye ettiİlişki 36 saat sonra mı oldu peki
Canim klomen yumurta büyütmek için degilmi ? Sen snra çatlatma iğnesi oldun dimi ?evet , sonra günaşırı bir kaç ilişki daha oldu doktorum öyle tavsiye etti
evet canım, ilk gebeliğimde olmadım kendi çatladı, ikincisinde oldumCanim klomen yumurta büyütmek için degilmi ? Sen snra çatlatma iğnesi oldun dimi ?
Çok sevindim canım ne guzel. Darısı bizlere inşallah . Bana rahim duvarin ince bebek tutanamaz dedi vitamin verdi ve klomen kullandım daha sonrada çatlatma iğnesi kullandim yumurtalarım dört beş taneydi oluşmuş mm leri iyi demişti çatlatma iğnesi oldum bugün ikinci günüm bakalımevet canım, ilk gebeliğimde olmadım kendi çatladı, ikincisinde oldum
Kaçıncı gunundesin canımKizlar çatlatma iğnesi bende hiç bir ağrı vs. Yapmadı sizde ne gibi etkiler oldu
İğneyi olduktan iki gün veya üç gün snra birazcık belirti görürsün . Birde iğne herkeste aynı etkiyi yaratan diye birşey yok yani üzülme canimKaçıncı gunundesin canım
Hayırlısı olsun cnm sakın üzülme.istikrarli sekilde dene tedavini ol vitamin kullanHamile kalmadım. Aşılama gecicez inşallah gelecek ay
14.gunum olacak yarınKaçıncı gunundesin canım
14.gunum olacak yarın
Sadece vurduğum günden bir sonraki gün sağ taraftaki doktorun 20 mm olmuş dediği yumurtam da yanma hissettimKaçıncı gunundesin canım
Anladim rabbim yardımcımız olsun .Bende 2 ay klomen kullandim olmadi 3.ay klomenle asilama oldum oyle oldu canim simdi oglum 4 yasinda 2.icin ugrasiyorum yine klomene basladim bu ay
Cnm ben çatlatma.ignesi olduğum günden beri negatif görüyorum testi yani bı 3. Gün yapmıştım negatifti bide 7. Gün yaptım.negatif bı gariplik yokmu sence2 kızımda klomenle oldu canım
Canim birşey sorabilirmiyim benim çatlatma ignemin 6. Günü ama testte yalan çizgi bile görmedim. Bundan 3. Gun öncede yapmıştım yine görmedim cizft çizgi . Yani bilmiyorum ama2 kızımda klomenle oldu canım
yani bilmiyorum ki yalancı pozitif göstermeme durumu oluyor mu hormon yüklediği için gösterir diye biliyorum amaCanim birşey sorabilirmiyim benim çatlatma ignemin 6. Günü ama testte yalan çizgi bile görmedim. Bundan 3. Gun öncede yapmıştım yine görmedim cizft çizgi . Yani bilmiyorum ama
Şöyle eczane den aldım buzdolabndan çıkardılar zaten hem yan tarafında bir dakika bile kaybetmeden vurdurdumyani bilmiyorum ki yalancı pozitif göstermeme durumu oluyor mu hormon yüklediği için gösterir diye biliyorum amaacaba iğne doğru saklanmadı etkisini mi kaybetti? soğuk muhafaza edilmesi gerek diye biliyorum. Eczaneden iğneyi verdiklerinde yanına buz kalıbıda koymuşlardı diye hatırlıyorum ama sizde nasıl oldu ? Bi ilaç daha vermişti doktorum belki onla karıştırıyorumdur ama ovitralleydi diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?