Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

ben de iki kez çatlatma iğnesi denedim kızlar ama olmadı sonraki aşama aşılama dendi ama biz eşimle tercih etmedik....bir de çatlatma iğnesinden sonra doktor bize 60 saat sonra ilişkiye girin dedi çok geç değil mi bu yüzden mi olmadı diye düşünüyorum ama bir yıl geçti artık umudum kalmadı....

60 saat mi ? ben 36 saat diye duymustum ama şaşırdım valla. belkı de gunlerını kacırdınız. ben de su an tam bılmıyorum ama persembe kontrolum var bı sorayım bakalım.

Benim 3. Denemem. Ama gene olmadı bugün regl oldum.cuma günü Dr gidicem.

benim ikinci denemem ilk denememde doktorum çok ümitliydi geçen ay otrivelle iğne vuruldum normal adet tarihimden 1 hafta önce kanamam oldu doktora gittim oda tekrar deneyelim dedi bu ayda denedik bakalım dün iğneyi vuruldum bu sefer pregnly 5000 iki tane iğne oldum bakalım Rabbim hayırlısını versin.geçen ay çok ağrım oldu bakalım bu ay nasıl olucak

gelin birbirimize destek olalım kızlar

Mrb kizlar. Biz 4 yildir evliyiz. 1 bucuk yil esim korundu. Sonra bebis olsun aryuk dedik. Hastanede calisiyordum. Kontrole gittim, Dr herşey normal ama hemen istiyorsan yumurta geliştirici klomen vereyim dedi. Birkaç ay sadece klomen verdi. Sonra 3 kere catlatma iğnesi yapildi. Klomen 2 kez kist yapti, o ay doğum kontrol hapi
verilmişti. Normal yollardan denemeyip hemen ilaç
kullandigimdan çok pişman oldum sonra. Haziran ayında
asilama yaptirdik. Esimle ikimizde problem olmadigi için kesin gözüyle bakiyorduk ama negatifle sonuclanmisti. Dr yaptigi kan tahlilinde rahimde enfeksiyon varmis, yanlis hatirlamiyorsam klamidya mi neydi. İlk defa duymuştum. 1 ay boyunca esimde bende farkli farkli ilaçlar kullandik. O ay korunduk. Adet oldum ve bi dahaki ay adet olmadim. Cok sukur hamileyim. RABBİM isteyen herkese hayirli saglikli bebis nasip etsin.

1 kere klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama negatifle sonuçlandı bir daha Dr a gitmedim korunmuyoruz bekliyoruz

Merhabalar. Bende 3. Kez kullaniyorum ayrica catlama ignraide oluyorum . Bu ayda verdi klomen ama benim.hic umud uok. Pkoluyum dende gelecek ay hsg cekilecek

hamılelıgın hayırlı olsun canım cok sevındım senın adına. yumurtlamadan sonra belirtilerın oldu mu pekı

Merhabalar. Bende 3. Kez kullaniyorum ayrica catlama ignraide oluyorum . Bu ayda verdi klomen ama benim.hic umud uok. Pkoluyum dende gelecek ay hsg cekilecek
canım işine karısmak gıbı olmasın ama klomen zamanla rahımde ıncelme yapıyomus. benım de bu ay ılk klomen kullanışım şahsen ben olmazsa 2.ayı da deneyıp drek aşılamaya gecıcem. o da olmazsa tüp bebek.

demek kı cok agrı olması hamılelıge ısaret degıl. benım de agrım yok dıye uzuluyodum.

ben bu ay yumurta takıbıne alındım 3 defa klomen kullandım olmayınca aşılamaya yönlendırdı doktorum.neyse gonal f 75 iğne yazdı hergün vurulup 3 günde bır kontrol yaptık 6.günün kontrolunde 17. 18 milim büyümüşlerdi ben bu işlere ilk defa kalkışıyorum ve hiçbir bilgim yok kendı başıma iğnemı vurmadım hemşirelere vurdurdum iğneler raporla çıkartılıyo rapora göre 1 x 300 yazıldığı için 75 lik doz alıcagıma 300 lük doz almışım böyle bir karışıklık oldu ve neyse doktorum siklusunu iptal edicez dedi ve etti bu arada bana ilişki yasağı getirdi ama nedenki buna anlam veremedim adetlerimide cok geç görüyorum pco var bende hormon iğnesini cok yuksek doz vuruldugum içinmi böyle yasak getirdi bana acaba 1 kere olsa acaba bişi olurmu

Olabılır canım da ben ovitrelle vuruldum ve raporla da almadım. ben de de hem pco hem ınsulın dırencı var. diaformın ınofolıc kullanıyorum. bu doktorlara anlam vermek zor gercekten hepsı farklı sey denıyo.deneme tahtası gıbı olduk artık ya.

bu arada sana risklerini anlatmadaı mı ya da sen sormadın mı canım ya. ılıskı yasagı koyduguna gore bebek olursa ALLAH korusun sakıncalı bı durum olucak demek kı :S dıkkatlı ol canım ya

[Qe, post: 37271236, member: 605668"]hamılelıgın hayırlı olsun canım cok sevındım senın adına. yumurtlamadan sonra belirtilerın oldu mu pekı[/QUOTE]

Tesekkurler canim. SAT 25 ağustos. 27 eylülde KPSS sinavim olduğu için gece gündüz calisiyordum o zamanlar. Arkadaşlar psikolojik canim kafana takma deyince sinir olurdum ama gerçekten oyleymis. Sinavi daha çok onemsemistim. 23 eylülde adet olmam gerekiyordu, 3 gün geçince sinavdan 1 gün önce kanda baktirdim, çok şükür 626 cikmisti. Daha önceleri 1 gün geçince bile aayy midem bulaniyo,hamile miyim falan derdim ama sadece ara ara regl te benzer kasik agrilarim oldu. RABBİM sizlere de hayirli saglikli en yakin zaman da nasip eder insallllaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…