ben de ozele gıdıyorum. baya pahalıymış ya. klomenı ne kadar sure denedın?Valla özelde yaptırdım ben 750 hastane aldı 300 lira felan ilaçlar tuttu
Canim biz hiç yumurta takibi yapılmadı direk aşılama ya geçildi gonal f kullandım DHA sonra catlatma iğnesi vuruldu ve aşılamam yapıldı klomen ne oluyor ki.ben de ozele gıdıyorum. baya pahalıymış ya. klomenı ne kadar sure denedın?
hım ılk ve en basıt tedavi klomen tedavısı klomen bir hap. adetın 3. gunu ıcmeye baslıyosun 5. gunu bırakıyosun. yumurta takıbı yapılıyor. buyudugunde de çatlatma ıgnesı vurulup beklıyosun. 6 ay bunu onerıyolar. olmazsa aşılamaya gecıyolar. benım bu ay olmazsa ben de aşılamaya gecmek ıstıyorum ama baya da pahalıymıs ya.Canim biz hiç yumurta takibi yapılmadı direk aşılama ya geçildi gonal f kullandım DHA sonra catlatma iğnesi vuruldu ve aşılamam yapıldı klomen ne oluyor ki.
hayır canım vurulmadım doktor muayene etttiğinde 3,5 mm lik kistim çıktı..bu ayda tarlusal ile adet oldum daha yeni bugüncanım iğne vurulmamısm mıydı klomenden sonra ?
hmm anladım canım iğne daha etkili ben de klomenle cok ugrasmıcam bu ay olmazsa bıkere daha denerım sonra aşılamaya gecıcem.ınsanın sabrı kalmıyo artık. hele hastaneye gıttım mı hamılelerı gorunce ıcım bı tuhaf oluyo eeve aglayarak gelıyorum. kıskandıgım ıcın degıl ama. cok ozenıyorum.Bizde klomen yerine göbek iğne oluyoruz yeterli büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapılıyor ve aşılama işlemi yapılıyor gayet rahat ağrısız bir işlem ewet maddi manevi zor şeyler yaşıyoruz Rabbim Her isteyen yardımcısı olsun ankarada fiyatlar böyle şehir olarak değişir belkide
EVT CANIM BAŞLADIM BİLE. Ilacim yarin BITiYORtekrar mı kullancaksın canım klomenı?
Evet bizde istemeyiz tabiki bunu ikinci cocuga hamile kalamiyorm bütün testler yapildi bi sorun yok benimle birlikte tedavi gören bi bayana 150ile doz vermişler asiri hormon uyarilmasi ve yumurtalarin asiri büyümesinden hastalanmis acaba ilişkiye girerken hormonlarimiz mi buyuyo bide 300 doz ainca 6gundur bisey olur diyemi yasak dediler ki doktor ayaküstü siklusun iptal bidahaki adetinde gel o zamana kadar iiliskide yasak dedi gittiBisey soramadim ben pcoluyum cok uzun sure adet olamiyorum esim sabirsiz bi insan bosalma olmadan tatmin olsak yani ne olurki bisi olurmuki
hadı ınsallah bu ay yuzun güler canım. kuru incir ye bol bol yumurtaların guzel gelısır.EVT CANIM BAŞLADIM BİLE. Ilacim yarin BITiYOR
hadı ınsallah bu ay yuzun güler canım. kuru incir ye bol bol yumurtaların guzel gelısır.
oo super o zaman. canım bısey sorucam ya. gecen ay klomen kullandıgında gogus uclarında adete 12 gun kala falan agrı oldu mu ?Ins. Allah herkesin muradıni versin. Indir yemiyor um ama zaten yumurtalarim in gelişimi iyi. Her ay 2 ,3 Tane dominant çıkıyo. Hayirlisi bakalim
oo super o zaman. canım bısey sorucam ya. gecen ay klomen kullandıgında gogus uclarında adete 12 gun kala falan agrı oldu mu ?
olma mı bacım gel burda klomenin tiryakisi var :)kızlar yok mu klomen tedavisi gören ya ?
:)) kac aydır kullanıyosun bacım sen :)olma mı bacım gel burda klomenin tiryakisi var :)
hımm o zaman normal yanıEvet olmuştu ama tam olarak ne zamana denk geldiğini bilmiyorum
Catlatma iğnesi vurulmadin mi?klomenden de korkar oldum geçen ay kullandım kist çıktı 3,5 mm lik
hayır canım daha vurulmamıştı ilacı içtikten sonra kontrole gittiğimde o zaman söyledi doktor..bu ayda küçülmüş biraz adet söktürücü verdi onu içtim.perşembe kontrole gitcem bakalım ne olcakCatlatma iğnesi vurulmadin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?