- 12 Ekim 2014
- 365
- 367
- 73
canım hergün zeytin yağının içine koyduğum incirden bir tane yiyorum sabah kahvaltıdan önce sence doğrumudur yahucaım kuru ıncır ye benım 5 gun once gttım hıc yumurta ble yoktu. 5 gun sonra 19 mm olmuslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hergün zeytin yağının içine koyduğum incirden bir tane yiyorum sabah kahvaltıdan önce sence doğrumudur yahucaım kuru ıncır ye benım 5 gun once gttım hıc yumurta ble yoktu. 5 gun sonra 19 mm olmuslar
zeytınyagına neden koyuyosun kı canım. ben sade yıyodum gunde 4 tane falancanım hergün zeytin yağının içine koyduğum incirden bir tane yiyorum sabah kahvaltıdan önce sence doğrumudur yahu
caım kuru ıncır ye benım 5 gun once gttım hıc yumurta ble yoktu. 5 gun sonra 19 mm olmuslar
canım illa kı klomenın de buyuk etkısı var ama inciri de yadsımamak lazım cunku klomen bıttı kontrole gttım yumurtam hıc yoktu. 5-6 gün sonra gıttım 19mm olmus. doktor da şaşırdı. cok guzel ve kalıtelı bı yumurtn olusmus diye.Canim o klomen in etkisinden olabilir mi. Yoksa kuru incir tek başına bu kadar etkili değildir dimi. Yani öyle olsa kimse ilaç kullanmaz.??
slm kızlar bugün doktora gittim bana klomen ve estrofem verdi.acaba bunların yanında incir yemeye de devam etsem nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum.......
bende 2. Çocuk için uğraşıyorum. Ilk sorunsuz olmuştu. Şimdi orta derecede pko çıktı 4. Klomen denemesindeyiz. Yarın Ilacim bitiyor. Eğer olmazsa rahim filmi çekerim dedi Dr. Senin kızın kaç yasinda. Benimki 5,5 anaokulu na gidiyor.
ilişki meselesine gelince de yumurtalarin çok fazla uyarıldı için çoklu gebelik Söz konusu. 5_10 tane yumurta döllenme sini istemezdim herlade
canım mutlaka ıncırı ye faydasını görürsün.slm kızlar bugün doktora gittim bana klomen ve estrofem verdi.acaba bunların yanında incir yemeye de devam etsem nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum.......
Yiyebilirsin bence bir zararı olmaz.
sağolun canlar yemeye devam o zaman bebişlerimiz olur inşallah tüm isteyenlerincanım mutlaka ıncırı ye faydasını görürsün.
ınsallah canım benım de adete son 5 gün bakalım sonuc ne olacaksağolun canlar yemeye devam o zaman bebişlerimiz olur inşallah tüm isteyenlerin
hayırlısı canım.çalışmalar varmıydı bu ay.bende adetimin son günlerindeyim ben aşılama olcam.normal yollarla zor birazınsallah canım benım de adete son 5 gün bakalım sonuc ne olacak
vardı canım klomen kullandım ıgnemı de oldum calısmalarda bıttı beklemedeyım canım. bu ay olmazsa 1 kere daha denıcem klomenı olmazsa direk aşılamaya gecıcem . ama fıyatı da tuzluymus sanırımhayırlısı canım.çalışmalar varmıydı bu ay.bende adetimin son günlerindeyim ben aşılama olcam.normal yollarla zor biraz![]()
evet malesef canım birde tutmazsa okadar para boşa gidecez zaman kullandığımız ilaçlarda cabası hayatımda bu tedavide de içtiğim kadar ilaç içmemiştim yaabende haftaya aşılama işlemine başlicaz şuanda ilaç kullanıyorum canm
ben varım bu ay hem klomen hem çatlama ıgnesıkızlar yok mu klomen tedavisi gören ya ?
sıcak basmaların yumurta çatlarken terlemeler oluyo buda insanı agresif yapıyor bunlar normal akıntın yumurta akı kıvamında ise normal yumurta 36 saat içinde çatlama evresini tamamlıyor iğne vurulduktan 34-40 saat içinde yumurta çatlıyor dr un saat verme sebebi bu yani ilk çatladığı anda döllenme olanağı çok fazla olduğu için o saatleri değerlendirmek istiyorlar.o gün ve sonraki gunun ilk saatleri hesapla 36-40 saat gibi bir süre buda yumurtanın işlevi ile ilgili zamanı geçirmemişsindir bence Bundan sonrası nasip hakkınızda hayırlısı olsun07.10. da adet oldum ve adetimin besinci günü (11.10) klomene başladım her gün ıkı tane sabah aksam.... klomen bitiminden ıkı gün sonra (17.10) doktoruma gıttım ve aynı gün çatlama ıgnesı vuruldum.... ıkı tane yumurtam olusmus gayet de iyi görünüyor dedi doktor... 17.10. bir cuma günü cumartesi sabahı birliktelik olsun pazar yook pazartesi sabahı tekrar dedi.... dediği gibi de yaptık.... benim sorunum sunlar klomenı alırken zaten bir garip olmuştum iğneyi de vurulunca iyice menapoza girer gibi bir hal aldim durmadan sıcak basmalar agresif tavırlar vs.... ağrım cok fazla olmadı bıraz kasıklarımda fakat asıl merak ettıgım ıgneyı vuruldum günun aksamı cok az lekelı kanama gıbı bırsey oldu... bu ne anlama geliyor bılen varmı yumurta çatladı da onun ıcınmı??? catladıysada bızım cumartesı ılıskıye gırmemız gec kaldık sayılmaz mı lütfen yardımcı olun