KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Cok sukur bon sukur ben darisi basinaa nol bol iliski olsun birde igneden sonra hergunu degerlendirin derim biz oyle yaptik bide bu ay bal ve cerez karisimi yaptim
Keciboynuzu yedirdim borde keciboynuzu pekmezi rabbim yuzunu guldursun❤

Hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim çok sevindim darısı bana ve tüm isteyenlerine başına inşallah Kaçıncı denemede olduu ilk seferde hemen oldu mu sizin. Ve süreciniz nasıl ilerledi. Kaçıncı günde belli olsu hamileliğin canım

Sukue evet ilk denemede canim 2 yumurtam.olusmus ve catlatma.ignesi oldukdan snra doktor kntrole cagirdi ve bir tanesi catlamis dgeri malesef catlamamis dedi
Neyse üzülmüştüm ya nasip dedim dediklerimi yaptim.isde
Ignenin 14 gunu yani bat gunumde test yaptim.cok silik bi cizgi vardi ertesi gun daha koyuydu oyle oyle 2 nisanda betam 33 cikti.bgun 253 canim rabbim.sanada nasip etsin insalllah keciboynuzunu ve cerez bal karisimini yap igneden oncede iliski olsun igneden sonra igne oldugum gun ve 2 gun daha ps pese iliski olmustu 3 gun

İnşallah benimkide tutar. Benim bir yumurtam olmuş iğneyi bugün oldum kontorle gitmiştim yumurtanın büyüdüğünü görünce hemen yaptı iğneyi 22mm olmuş. Sordum bi tane mi olmalı yoksa daha falza mi diye genelde bir tane olur her ay yumurta dedi. Sıkıntı yapacak bi durum değilmiş yani. Bi yandanda nasip diyorum varsa yazımızds olacak hemen inşallahhta öyle olur. Bakalım

Onemli.olan tutunmasi canim 2 yumurtam vardi bak bitanesi catlamis digerinede tutunmus cok sukur rabbim nekdr sukur etsemmmm az
Darisi tez zamanda basina canim dediklerimi uygula bacaklarini dik bi aksam diğer aksam yuz ustu yat

Kalan var tabiki benim 4.klomen le oldu ilk ikisj ise yaramadi son ikisi catlatma ignesiyle biri olmadi sonuncusu tuttu

Dün çatlatma iğnemi yaptım. Yarın da aşılamam var olumlu olumsuz yazarım buraya sonucumu. 4 yumurtam var sağda 2 solda 2. Soldakiler 18.5 ve 20 mm sağdakiler 22 ve 24 mm. Doktor 24 mm işimize yaramaz dedi. Hayırlısı bakalım.

Rabbim gonlune gore versin emeklerinizi bosa cikarmasin mevlam

Hep aklimda namazlarımdan sonra falan hep ediyorum sende bize dua et sag salim.alalim insalllaaah
Allah razı olsun tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz dua ediyoruz Allah vesile kılıyor. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım

Allah razı olsun tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz dua ediyoruz Allah vesile kılıyor. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım
Burayı cok seviyorum bu yuzdennn allah razi olsun hamilelik haberinde bana mesaj atarsinnn insalllaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…