KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Burayı cok seviyorum bu yuzdennn allah razi olsun hamilelik haberinde bana mesaj atarsinnn insalllaaah
Ben tedavi aşamasında hep bu plotformlardaydım hamile kalınca da haber veririm ve buralarda olurum. Yeni tedavi aşamasındakilere de umut olurum

allah allah neden bakmıyomuş ki sebebi neymiş yanii acaba ekstra ücret ki gerekiyor. Ben cünkü toplu olarak ödedim parayı çatlatma ipnesinden önce bu süreç için herşey dahil bi miktar verdim doktora

Bende klomen catlatma ignesi vuruldum 2 yumurtadan teki catlamis belkide hicbiri catlamadi doktorunuz sizi çağırması lazim

allah allah neden bakmıyomuş ki sebebi neymiş yanii acaba ekstra ücret ki gerekiyor. Ben cünkü toplu olarak ödedim parayı çatlatma ipnesinden önce bu süreç için herşey dahil bi miktar verdim doktora
Ben doktorun özel muayehanesine gittim ve aşılamayı da orda oldum.2500 tl sadece aşılama parası tuttu. 290 tl muayene ücreti iğnelerle 5000 tl ödedim hemen hemen. İğneyi de kendisi satıyor. Onun tedavi tarzında yokmuş yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmak. Sonucu 16 gün sonra bekleyip görecekmişiz. Devlet hastanesine gitsem ben de versem progesteron testi yaptırsam olur mu ki? Neden yapılıyor?

Bende klomen catlatma ignesi vuruldum 2 yumurtadan teki catlamis belkide hicbiri catlamadi doktorunuz sizi çağırması lazim
Evet benim de kafama yatmadı. Bakması lazımdı. Ben eşime söyledim belki de hiçbiri çatlamadı aşılamayı yapar geçer biz anlıyor muyuz ki sonuçta dedim. Başka kadın doğumcuya gitsem başka doktorun hastasıyım bakar mı ki ne desem geçti mi yoksa baktırmam

Canim doktoruna söyle acaba catlama ignesinden sonra catliyormu çatlamıyormu igneden sonra da kntrole gelmek istiyorumm ben de bari kntrole çağırmasılazim bak benim 2 yumurtadan teki catlamisdi cstlanayada blio illa igne vurulnca caatlicak anlamina gelmiomus ben onu anlamistim tez zamanda kucaklariniz dolsun insalllah

İstanbulda avrupa yakasındaysan eğer bakırköyde mürrüvvet sarıyar var mutlaka ona git derim biraz pahalı ama sonuca değer diye gidiyoruz inşallahta öyle olur başka şehirlerden bile sırf onun için gelenler var çok tatlı ve çok iyi bi doktor alanında da çok başarılıymış canım

Ben anlamlandıramıyorum inanki. Çatlatma iğnemi vurdum 1.5 gün sonra kasık ağrım başladı. Aşılama günü yani 36 saat sonra ağrıdı kasıklarım. Doktor bey kasıklarım ağrıyor yumurtan çatlıyor dedi. Peki bakmayacakmısınız dedim adam ben ona bakmıyorum dedi zaten vajinal masadaydım aşılamayı yaptı geçti. Ne desem dönüşü yoktu. Aşılamadan 20 dk sonra odasına gittim doktor bey bakar mısınız yumurtam çatlamış mı dedim tekrar eşimde ben de söyledik yok ben ona bakmıyorum dedi. Kalktık geldik eve koskocaman soru işaretiyle acaba çatladı mı çatlamadı mı diye.

İstanbul bize çok uzak canım keşke yakın olsaydım 12 saat var aramızda git gel 24 saat. Eşim asla gelmez keşke gelseydi ikna etmem herşeye zor oluyor onu. Aşılamayı bile kavga ede ede kabul ettirdim. Her doktordan sonra rezil ettin beni diye diye eve getiriyor beni utanıyor sanırım .

Ayyyy değiştir doktorunu canim baska doktora git ayni hastanede farklı bi doktorada gdersin nie gidemiceksin memnun kalmadım dersin biter alla allaaa bakicak tabi catladi mi catlamadimi die degisik bi doktormusdu seninki degisdir onu sen en iyisi canim

Hastane değil canım özel muayehanesine gidiyorum. Yarın özel bir hastaneye gitsem çatlayıp çatlamadığı belli olur mu 2 3 gün geçmiş olacak.

Progesteron olması gerektiği değerde olduğu zaman hamile kalma şansı daha yüksek oluyormuş bana eğer düşükse ilaç verip onu takviyeyle yükselteceğini söyledi. Çarşamba günü yaptırcaksın dedi ondan sonraki çarşambada eğer hala adet olmazsam kanda gebelik testi yaptırıcam. İnşallah hepimizin duaları çabalı kanul olur. Zaten büyük ihtimalle yumurta çatlıyor dedi bana doktorum belki senin doktorunda o yüzden bakmamıştır canım

Bence başından savaladı gitti gibi. Bir de çoğul gebelik olabilir dedi size de söyledi mi öyle doktorunuz? Ya bu doktor benden test falan da istemedi gebelik testini de günün gelince yaptırır gelirsin dedi.

Çopul gebelik sanırım birden fazla yumurta oldugu zaman olma şansı varmış doktorum bana öyle demişti. İstersen sen başka ni doktor araştır canım kesinlik olsun git ona danış önceki doktorum böyle böyle demişti beni rahatlatmadı size gelmek istedim de yardımcı olurlar mutlaka inşallahh bunların hiçbirine gerek kalmaz hamile kalırsınn hepimiz işin dua ediyorum tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin rabbim

Amin canım inşallah rahatlamam lazım yoksa çok zor günler geçmiyor. Senin kaç yumurtan vardı peki?

Benim tek yumurtam vardı o da çatladı işte inşallah güzel haberler alırız. 23ünde adet olmazsam test yapıcam bakalım şimdiden yapmıyorum kesin sonuc vermez diye

Benim tek yumurtam vardı o da çatladı işte inşallah güzel haberler alırız. 23ünde adet olmazsam test yapıcam bakalım şimdiden yapmıyorum kesin sonuc vermez diye
İnşallah canım çoook güzel haberler alırız benimde 25 regl günüm 24 ünde bakabilirsin dedi doktor ama burdaki kızlardan duydum çatlatma iğnesinden 10 gün sonra sonuç alabiliyormuşuz. Yumurtsn kaç mm idi sorduysam çok özür dilerim kafam hiç yerinde değil dünden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…