Direk aşılama yapmak çok mantıklı deşil yani o sondaki aşamaMerhaba, 1 yıldır çocuk istiyoruz fakat bende pko var. Bütün hormon değerlerim normal çıktı. Eşimn sperm testleri iyi sadece baş anomali sınırda çıktı onun için vitamin kullanıyor. Bir kere klomen bir de femara kullandım ama çatlatma iğnesini o zaman doktor gerek duymamıştı. Şimdi doktorum tekrar deneyelim olmazsa aşılama yaparız diyor. Artık kafamız çok karıştı. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Direk aşılama yapmak mı daha mantıklı diye düşünüyoruz.
Daha önce 1 ay klomen 1 ay femara kullandım. Bu yüzden nasıl devam etmeliyiz karar veremiyoruzDirek aşılama yapmak çok mantıklı deşil yani o sondaki aşama
Alıntı yapmayı unutmuşum bildirim gelsin diye yazayım bunu daDaha önce 1 ay klomen 1 ay femara kullandım. Bu yüzden nasıl devam etmeliyiz karar veremiyoruz
Evet klomen min 3 aylık bi tedavi ama ben daha önce bir ay klomen bir ayda femara kullandım. Banada çatlatma iğnesi vermedi doktor. 1 yıl oldu geçiyor aşılama hep aklımızın bir kenara sürekli duruyorMerhaba ben de 1 sene denedim olmadı, doktora gittim adetin 3. Günü bütün testlerim normal çıktı. Klomen başladık günde iki tane 5 gün içtim. Bittikten sonra kontrole gittim düzenli takip yapıldı. Şuan 22,17,16 mm boyutlarında 3 yumurta var sağ tarafta dedi. Çatlama iğnesi vereceğim ama önce kan testi yapalım dedi. Kan testinde bugün e2 değerim 1700 civarı çıktı bu değerlerle iğne yapmayayım kendisi çatlasın yoksa çoğul gebelik olur dedi. Bugünden itibaren günaşırı çalışma dedi. Regl Olursam da olmazsam da tekrar kontrole çağırdı adetin 2. Günü. 3 ay klomen sonraa da olmazsa aşılama demişti
Canın saolsunAlıntı yapmayı unutmuşum bildirim gelsin diye yazayım bunu da
bu süreçte ağrılar normal inşallah gelişmiştir yumurtalarKızlar bende klomen kullandım 5 gün dün bitti bugün sağ kasığımda böyle tuhaf bi ağrı var sizde de oldumu yada neyden oluyor çarşamba kontrole gidecem bende
İnşâAllâh canım hsgde çekilecem tekrar doktorum aşılama demedi şuan klomen den sonra genelde aşılama mı yapıyorlar hamile kalma sürecini hızlandırmak içinbu süreçte ağrılar normal inşallah gelişmiştir yumurtalar
İlk denemede oldu mu canım6 senede 2 kere gebelik geçirdim ikiside klomenle oldu canım, bendede pco var kendi kendime hamile kalamıyorum. 1.de sadece klomen kullandım şimdikinde klomen+çatlatma iğnesi. Bi ay daha dene istersen. 2 gebeliğimde de ilk denemede tuttu bu arada
Evet canım bende de oldu yumoşlar gelişiyor sanırım ondan. Normalde her ay 1 yumurta gelişir ama bu ilaç 2,3 tane oluşturuyor o da ağrı yapıyor hafiften.Kızlar bende klomen kullandım 5 gün dün bitti bugün sağ kasığımda böyle tuhaf bi ağrı var sizde de oldumu yada neyden oluyor çarşamba kontrole gidecem bende
3,4 ay klomen olmazsa aşılama dedi doktor ama ben 5 ay beklerim. 5. Ayda hamiş kalanlar okudum. Hsg çok korkutuyor beni inşallah gerek kalmaz yaaaaİnşâAllâh canım hsgde çekilecem tekrar doktorum aşılama demedi şuan klomen den sonra genelde aşılama mı yapıyorlar hamile kalma sürecini hızlandırmak için
İnşâAllâh faydası olurda yüzümüzü güldürecek hayırlı haberleri alırız canımEvet canım bende de oldu yumoşlar gelişiyor sanırım ondan. Normalde her ay 1 yumurta gelişir ama bu ilaç 2,3 tane oluşturuyor o da ağrı yapıyor hafiften.
İnşallah senin ilk deneme mi?İnşâAllâh faydası olurda yüzümüzü güldürecek hayırlı haberleri alırız canım
Benim ikinci kez olacak hsg canım 3 buçuk ay geçti diğerinin üstünden bende korkuyorum ikinciye gerek varmıydı diyede ilkinden tecrübem anestezili oldu yarım saatte odaya çıkmıştım bitmişti herşey hiç ağrım olmadı eğer gerek görülürse çekil benim bir tüpüm tıkalı o yüzden 2. Kez olacak doktor ilk söyleyince baya endişelendim de bugün gitti korkularım inşallah evladıma kavuşmama vesile olur Rabbim kolaylaştırır inşallah3,4 ay klomen olmazsa aşılama dedi doktor ama ben 5 ay beklerim. 5. Ayda hamiş kalanlar okudum. Hsg çok korkutuyor beni inşallah gerek kalmaz yaaaa
Klomen ilk denemem canım tam anlamıyla tedaviye yeni başladım sayılırİnşallah senin ilk deneme mi?
aynen genelde klomen olmuyorsa aşılamaya geçiliyor ama klomen 6 aya kadar denenebiliyor diye biliyorumİnşâAllâh canım hsgde çekilecem tekrar doktorum aşılama demedi şuan klomen den sonra genelde aşılama mı yapıyorlar hamile kalma sürecini hızlandırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?