Klomen ve çatlatma iğnesi

Neden ikinciyi istedi ki? Belki açılır diye mi acaba

Kızlar bende klomen kullandım 5 gün dün bitti bugün sağ kasığımda böyle tuhaf bi ağrı var sizde de oldumu yada neyden oluyor çarşamba kontrole gidecem bende
Bende herhangi bir ağrı olmadı. Bazen yumurta çatladığında da ağrı olabiliyormuş. İnşallah öyledir.

Bende herhangi bir ağrı olmadı. Bazen yumurta çatladığında da ağrı olabiliyormuş. İnşallah öyledir.
Üşütmüşte olabilirim belki canım bide bende pko da varya yumurtlamam baya geç oluyor klomen kullanınca hemen çatlarmı kızlar yumurta

Evet klomen min 3 aylık bi tedavi ama ben daha önce bir ay klomen bir ayda femara kullandım. Banada çatlatma iğnesi vermedi doktor. 1 yıl oldu geçiyor aşılama hep aklımızın bir kenara sürekli duruyor
3 ay klomen sonra iğne sonrada asılama dıye gıdıyor yanı ben klomen tedavısı goruyorum 2 yumurtam olgunlasınca asılama ıstedım esımın sperm sayısı da gayet iyi ona ragmen tutmadı asılamada tutacak dıye bısey yok doktor dusuk ıhtımal asılama işi dedı %15 miş masraflı ve maddi manevı sıkıntılı tabii içinden gecıyorsa asılama yaptır

3,4 ay klomen olmazsa aşılama dedi doktor ama ben 5 ay beklerim. 5. Ayda hamiş kalanlar okudum. Hsg çok korkutuyor beni inşallah gerek kalmaz yaaaa
Hsg den hıc korkmayın ben de asırı korkuyordum sabaha kadar uyumamıstım işlem yapılacagı gun ve kendıme gelınce bosuna gozumde buyutmusum dedım hıc bısey hıssetmedım anestezili oldum uyanınca da minik bir agrı oluyodu ani harekette o da cok normal adet agrısından bıle az yani tüm samimiyetımle soyluyorum normalde canı tatlı biriyım

Evet onunda garanti olmadığı kafamı karıştırıyor. Çoğu kişide gereksiz masraf diyor. İnşallah aşılmaya gerek kalmadan kendiliğinden olur

Ne güzel ben anestezisiz yaptırdım üni hastanesinde. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür ondan mı bilmem ama çok ağrım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…