bendede aynı kasıklarımda ağrılar, belim ve goguslerımde sancılar.. gece sık sık ıdrara çıkıyorum ki normalde hayatta kalkmam. Birde dun bendede 2 kere bas donmesı gıbı ama cok hafıf bsy oldu. Bende senn gıbı pıskolojık olduğunu düşünüyorum. Sanırım artık kafayı yedım. Son adet tarıhını bekle ıstersen ben ondan 2 gun sonra yaptırcam bakalım yanı haftaya cuma hayırlı sonuçlar alırız ınsallah
bizimde karnımız bebişler dolar inş.canım sonuçlarını alınca bana yaz mutlaka
sende bana yazmalısın hayırlı haberlerle buluşuruz inşallah :)
inş canım haftaya cumamı yaptıracaktın sen testi benim olası regli günüm 24. ocak yada 28 ocak bende o zaman en kötü 30 ocakta yaptırsam sonuç artı belli olur sanırım
bende ıste 30 yada 31 zaten adetten 2-3 gun gecmıs olur o zamana kadarda ya adet oluruz yada hamiş oluruz onuda bekleyerek ogrencez ama benm pıskolojı cok berbathayırlısı artık
benimde senden kalır yanım yok etkilenmemek mümkün değilki iğneyi yaptırdığım günden beri aynı düşünce ile yatıp aynı düşünce ile kalkıyorum o zaman haftaya ikimiz içinde inş. güzel sonuçlar olsun
ayy inşallah bı sayfa var o da suzan o da o zamanlarda yaptırcak ınsallah herkes ıcın hayırlı ve güzel sonuçlar olur ozaman :)
Merhaba Hoşgeldin ... İnşallah iğnen şifa olmuş bebegin sana tutunmuştur canım .. gunleridr emotionla muhabetteyiz sen nerdeydin neden katılmadın tarihlerimiz çok yakın ...Sen ayın kacında hastalanmıştın ve yaş kaç canımgünaydın kızlar benim bugün iğnemi oluşumun 12. gün 2 gün sonra ne olduğu belli olur sanırım artık testte inş. bebeğim gelmiştir dua edin bana inş. benimde isteyen herkesin karnıda kucağı da bebişle dolsun
ayy inşallah bı sayfa var o da suzan o da o zamanlarda yaptırcak ınsallah herkes ıcın hayırlı ve güzel sonuçlar olur ozaman :)
Merhaba Hoşgeldin ... İnşallah iğnen şifa olmuş bebegin sana tutunmuştur canım .. gunleridr emotionla muhabetteyiz sen nerdeydin neden katılmadın tarihlerimiz çok yakın ...Sen ayın kacında hastalanmıştın ve yaş kaç canım
emoooooooooooooo bende diyom bu kız nerde meger burdaymışohh bir arkadaş daha bulmuşsun bize keşke daha kalabalık olsak hep dertleşi,riz senın agrılar kesilmedimi daha ya ... sen arı sutude almadın demi daha aferinnn sana . benım akıntı bugun daha yogun ama nie boyle ben bu yaşıma kadar hiç akıntı hıssetmedim :S
inş. şu bir haftada hızla geçse beklemek hiç bu kadar zor gelmemişti bu arada ismim zeynep canım
Merhaba Hoşgeldin ... İnşallah iğnen şifa olmuş bebegin sana tutunmuştur canım .. gunleridr emotionla muhabetteyiz sen nerdeydin neden katılmadın tarihlerimiz çok yakın ...Sen ayın kacında hastalanmıştın ve yaş kaç canım
emoooooooooooooo bende diyom bu kız nerde meger burdaymışohh bir arkadaş daha bulmuşsun bize keşke daha kalabalık olsak hep dertleşi,riz senın agrılar kesilmedimi daha ya ... sen arı sutude almadın demi daha aferinnn sana . benım akıntı bugun daha yogun ama nie boyle ben bu yaşıma kadar hiç akıntı hıssetmedim :S
Bende pınar canım cok memnun oldum bak gelecek hafta ınsallah 3mzde hayırlı haberler alcazbelkı 3 belkı 5 bebek haberı nihahha ne güzel olurdu :)
Suzan arı sutunu dun aksam alıcaktm adamda dedıgın marka haftaya ngelcek dedı o yüzden başkada aktar yok kı bugun kadıkoye gecıcem anneme ordan bakarım artk hem bulurumda :))) akıntı bendede var. Ya ağrım belım sureklı agrıyr kasıklarımda ayakta durunca.
memnunu oldum canım kızlar sizin kaçıncı iğneniz bu benim ilk inş. ikincisi olmadan tutar
benımde ılk klomen 2.ncı ama suzanında ılk ınsallah canım ınsallah başka zahmetlere katlanmadan allahım nasıp eder. Çalısıyormusun evdemsn hayatın ne durumda
Oley kendime gore topik buldum ben cok heycanliyim sali gunu igne yapilacak bakalim ne olacak:) ama adetimin 8. Gunu kasiklarim agrimaya basladi sanki alttarafa baski var
merhaba canım bizde emotionla ile yeni tanıştık aynı şirin derdin peşindeyizseninde bizimle yanı dönemlerde belli olucakmış sonucun sanırım benim normalde ayın 24 ile 28 arasında olmam gerekirken bu geçtiğimiz ay çok kastım kendimi 30 aralıkta oldum 10 ocaktada iğnemi yaptırdım bugünde 13. günüm inş. bebeğim geliyordur artık yaşım 30 senin yaş kaç ne zaman iğneni oldun birde sende iğnenin 8. gününden sonra herhangi bir baş dönmesi kasık ağrısı bulantı gibi şeyler oldumu
Bende pınar canım cok memnun oldum bak gelecek hafta ınsallah 3mzde hayırlı haberler alcazbelkı 3 belkı 5 bebek haberı nihahha ne güzel olurdu :)
Canım inşallahhhhhhhhhh sağlıklı tosun paşalarımız olsunda 1 3 5 ahahahahaha hç fark etmez erkek olursa sunetlerini berabermi yapsakkkk yaaaaaa neler düşünüyorum bura benı carpıyorbel agrısına şişe cekilir diye biliyorum ama senın agrın bebek agrısıııııııııııııııı ayyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Suzan arı sutunu dun aksam alıcaktm adamda dedıgın marka haftaya ngelcek dedı o yüzden başkada aktar yok kı bugun kadıkoye gecıcem anneme ordan bakarım artk hem bulurumda :))) akıntı bendede var. Ya ağrım belım sureklı agrıyr kasıklarımda ayakta durunca.
banım normlade 28 gunde bir olur hiç şaşmaz 28 ini bekliyorum bende ama pınarda dayana bilirse şubat 1 de yapcaz inşallah hasta olmazsak inşallah sende hastalanmazsın canım...ben iğneyi olalı galiba 9 oluyo ahahah iğne gununu değil hasta gunumu sayıyormuşum bak şimdi fark ettim hastalıgın 5, gunu başladım ben gunde ikitane 5 gun sonra gittim bi iki gun daha attı doktor ikigun sonrasındada igneyi oldun klomen bitiminden hemen sonra vurulmadım igneyi yanı canım benım yaşım 30 bu ilk klomen denemem dun akşam çok midem kaynadı ama bende dedim kızım sen kendine kendine yapıyorsun hahahahaha kendimi yatıştırıyorum anlıcan ama bendeki tek anormallik akıntı okadar ...hep diyorum pınara odun gibi geciriyorum bu surecibaş donmesi pınarda oldu ikikere ben oyle biliyorum ..
banım normlade 28 gunde bir olur hiç şaşmaz 28 ini bekliyorum bende ama pınarda dayana bilirse şubat 1 de yapcaz inşallah hasta olmazsak inşallah sende hastalanmazsın canım...ben iğneyi olalı galiba 9 oluyo ahahah iğne gununu değil hasta gunumu sayıyormuşum bak şimdi fark ettim hastalıgın 5, gunu başladım ben gunde ikitane 5 gun sonra gittim bi iki gun daha attı doktor ikigun sonrasındada igneyi oldun klomen bitiminden hemen sonra vurulmadım igneyi yanı canım benım yaşım 30 bu ilk klomen denemem dun akşam çok midem kaynadı ama bende dedim kızım sen kendine kendine yapıyorsun hahahahaha kendimi yatıştırıyorum anlıcan ama bendeki tek anormallik akıntı okadar ...hep diyorum pınara odun gibi geciriyorum bu surecibaş donmesi pınarda oldu ikikere ben oyle biliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?