klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Umarım kasık ağrıların batmalar bebeğinin habercisidir.
Şimdiden test yapıp canını sıkma bence regl zamanını bekle.
Umarım bebeğine kavusursun sen ben hepimiz aminn

brownim inş. dediğin gibi olurda bebeğim tutunur bana ve gelir artık vucudumun gösterdiği bazı reaksiyonlar acaba psikolojikmi diye düşünmeye başladım canım inş. sende biran önce bebişine kavuşursun

inş. canım bebişlerimiz yerleşiyordur kasıklarımdaki batmadan öyle korkuyorumki dua ediyorum regli olmayayım diye aslında biliyorum sağlıklı olan regli gününe kadar beklemek ama sabırsızlanıyorum

normal olabilir herkes aynı reaksiyonu göstermiyor bende de kasıklarımda regli olacakmış gibi sancı vardı karnım taş gibi oldmuş şişmişti

brownim inş. dediğin gibi olurda bebeğim tutunur bana ve gelir artık vucudumun gösterdiği bazı reaksiyonlar acaba psikolojikmi diye düşünmeye başladım canım inş. sende biran önce bebişine kavuşursun

Psıkoloji kalmadı bence bizde,igneler kolay değil hepsi hormon ve yan etkileri çok

muhtemelen ondandır kendinde hissettiklerin...

Aminn canım hepimiz kavusuruz inşallah.

Psıkoloji kalmadı bence bizde,igneler kolay değil hepsi hormon ve yan etkileri çok

muhtemelen ondandır kendinde hissettiklerin...

Aminn canım hepimiz kavusuruz inşallah.

bende haftaya salı ıgne yaptıracagım cok heycanlıyım ve cok korkuyorum hamıle kalan varmı

kızlar bende bugun aksam 8 de vuruldum ıgnemı doktor yarındn ıtıbaren gun asırı ılıskı verdı ama ıgneyı vuruldugum ablada 3 gun boyunca art arda yapın dedı yumurta persembe sabah 8 de catlıcak nappıyım sımdı sıce doktorun dedıgı gıbı gun asırımı olsun yoksa hergunmu doktorun dedıgı gıbı olursa ama persembe gunu bos gecmıs olucak ne olur yardımcı olun

Bende araniza yeni katiliyorun banada doktorum klomen ve catlatici onerdi üç ay boyunca klomen normal gebelik olabilegini soyledi ve yumurta takibi adet oluncami yapiliyor adetin kacinci günü yapilir aranizda bilen varmi acaba.

günaydın kızlar benim bugün iğnemi oluşumun 12. gün 2 gün sonra ne olduğu belli olur sanırım artık testte inş. bebeğim gelmiştir dua edin bana inş. benimde isteyen herkesin karnıda kucağı da bebişle dolsun

iğneyı vurulan arkadaşlar ılıskı gunlerını nasıl yaptınız hergunmu yoksa ara vererekmı

iğneyı vurulan arkadaşlar ılıskı gunlerını nasıl yaptınız hergunmu yoksa ara vererekmı

selam canım ben iğneyi vurulduğum gün cuma idi cuma-cmt-pz-salı yaptım umarım tutmuştur 2 gün sonra test yapıcam ama çokda umutlanmak istemiyorum ama yinede inş. olmuştur sen ne zaman yaptırdın iğneni pelsez

canım ben dün yaptırdım ama dun olmadı doktor bugunden ıtıbaren gun asırı ılıskı verdı ama eger bugun olursa bıdaha cuma olucak e catlama gunu yarın yarında denk gelmıyo napcagımı sasırdım dun ıgnemı vurulmaya gıttıgımde hemsıre dedıkı neden gun asırı yapıyosun dedı yarından ıtıbaren 3 gun ara vermeden yapın dedı dun aksam saat 8 de vuruldum ben bugun aksam bıde persembe sabahı 8 de olsun dedı hangısını dınlıcegımı bılemedım

bana kalırsa sen hiç riske atma yapabildiğiniz kadar yapın gün aşırı demesi sanırım sperm kalitesi açısından

canlarım 2 gün sonra çatlatma iğnesinin 14. günü olacak test alıp yapsam sonuç belli olurmu acaba nedersiniz

cnm benim dr da gün aşırı demişti gectigimiz ay dedigi gb oldu ama bi sonuç alamadım bu ay igneden snra üç gün üstüste ilişki oldu şu an beklemedeyim. bide bu şekilde denedim bi akrabam bu şekilde hamile kalmiş inş bizde kalırız...

ahhhh ınsallahh canımm yaa bende o zaman su 3 gunu degerlendıreyım bugun yarın ve cuma aksamı dun 8 de vuruldum 36 saat yarın sabah 8 de doluyo yarın ısten ızın aldım o dereceyım yanı napcagımı bılemıyorum ((

canlarım 2 gün sonra çatlatma iğnesinin 14. günü olacak test alıp yapsam sonuç belli olurmu acaba nedersiniz

canım ben yaptım normal teste çıkmıyor bat tarıhın ne zaman bana doktor o zaman kan testı yaptır demıstı ama burda bır cogu ıgneden 15 gun sonra kan da çıkıyor dıyor ama ben pek umutlanmak ıstemıyorum. İnşallah bu ay sonuç alırız allahım hayırlı evlatlar nasıp eder

selam canım çatlatma iğnesimi yaptırdın sen ? yaptırdıysan kaçıncı günü ? benimde kafam çok karıştı bende baktım biraz 14. günden sonra normal evde yaptığımız testte belli olur yazanlar var yarın benim 14. günüm test alıp yapsammı ne yapsam off çok zor beklemek

hayır 14. gun kanda çıkar yazıyorlar. Bende çatlatma vuruldum ayın 8.de bugun 15. gunum ama adetımı beklıycek geçerse yaptırcam cunku negatıf çıkarsa kahrolurum. Agrıların varmı?

hayır 14. gun kanda çıkar yazıyorlar. Bende çatlatma vuruldum ayın 8.de bugun 15. gunum ama adetımı beklıycek geçerse yaptırcam cunku negatıf çıkarsa kahrolurum. Agrıların varmı?

bende senin gibiyim test yaptırmaya korkuyorum artık o tek çizgiyi görmek istemiyorum ağrılar evet sende nasıl bilmiyorum ama iğnenin 8-9. günü kasıklarımda batma regli olacakmışım gibi bir zorlama mide bulantısı oluyor arada dünde ilk defa yolda bir ateş basması sanki başım döner gibi oldu geçti psikolojik olduğunu düşünüyorum artık bunların senin ağrın varmı yada sende nasıl reaksiyonlar oluyor bende iğnemi 10 ocakta yaptırmıştım

bendede aynı kasıklarımda ağrılar, belim ve goguslerımde sancılar.. gece sık sık ıdrara çıkıyorum ki normalde hayatta kalkmam. Birde dun bendede 2 kere bas donmesı gıbı ama cok hafıf bsy oldu. Bende senn gıbı pıskolojık olduğunu düşünüyorum. Sanırım artık kafayı yedım. Son adet tarıhını bekle ıstersen ben ondan 2 gun sonra yaptırcam bakalım yanı haftaya cuma hayırlı sonuçlar alırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…