- 26 Ekim 2020
- 86
- 11
- 8
- Konu Sahibi ezginur123
Kizlar merhaba klomen kullandım ardından duphaston ilacı bırakalı 1 gün oldu hamile kalan varsa ne belirtiler yaşadınız acaba merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merabalar bende klomen ve duphaston ile hamile kaldım çok büyük belirtiler yaşamadım açıkçası klasik adet öncesi ağrılar oldu hafif bel ve kasık ağrısı tek fark göğüs ucu ağrısıydi bende peki çatlatma iğnesi oldunuz muKizlar merhaba klomen kullandım ardından duphaston ilacı bırakalı 1 gün oldu hamile kalan varsa ne belirtiler yaşadınız acaba merak ediyorum
Duphaston ilscindan 2 gün sonra eğer gebelik yoksa adet goruluyormus benim 2 gün oldu biteli ağrım var adet ağrısı gibi ama sadece beyaz akıntım geliyor sizin nasıl olmuştu adet tarihinizdemi ağrınız oldu belim 1 haftadir inanılmaz ağrıyor çatlatma iğnesi kullanmadım kendi catlatmisti zatenMerabalar bende klomen ve duphaston ile hamile kaldım çok büyük belirtiler yaşamadım açıkçası klasik adet öncesi ağrılar oldu hafif bel ve kasık ağrısı tek fark göğüs ucu ağrısıydi bende peki çatlatma iğnesi oldunuz mu
Bana da doktorum tutunsun diye verdiDuphaston çok güzel bir ilaç ama gebelik için değil aslında regl olmamızı sağlıyor ama düşüğe karşı da etkili olduğu için Bebek varsa tutunsun diye yoksa regl düzenli olsun diye veriliyor. Bende regl gecikmem için kullanıyorum doktorum bunu uygun gördü. Umarım bebiş vardır ilk belirti bence göğüs hassasiyeti kask ağrısı erkn dönemde hemen hamilelik belirtileri belli olmuyor maalesef
Duphaston dan 2 gün sonra adet olunduğunu duymamıştım ben adet gününüzde adet olunuyor diye biliyorum adet tarihinden önce hafif hafif ağrılarım vardı zaten adet olmam gereken gün hamile olduğumu öğrendim çok büyük belirtiler aramayın bence çünkü yok yani hamileliğin 6. Haftasından sonra mide bulantısı ve başladı bendeDuphaston ilscindan 2 gün sonra eğer gebelik yoksa adet goruluyormus benim 2 gün oldu biteli ağrım var adet ağrısı gibi ama sadece beyaz akıntım geliyor sizin nasıl olmuştu adet tarihinizdemi ağrınız oldu belim 1 haftadir inanılmaz ağrıyor çatlatma iğnesi kullanmadım kendi catlatmisti zaten
Mrb femerayi duphastonu nasıl kullandiniz acaba yazar misinizMerabalar bende klomen ve duphaston ile hamile kaldım çok büyük belirtiler yaşamadım açıkçası klasik adet öncesi ağrılar oldu hafif bel ve kasık ağrısı tek fark göğüs ucu ağrısıydi bende peki çatlatma iğnesi oldunuz mu
Merabalar ben femera kullanmadım klomen kullandım adetin 4. Günü klomene başladım günde 2 hap 5 gün kullandım 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalarimin boyuna baktırdım hiç buyumemisti 3 gün sonra tekrar gittim şuan tam boyutlarını hatırlamıyorum ama 2 tane istenilen boyutta yumurtam büyümüş o gün çatlatma iğnesi yaptım 36. Saatte ilişki önerdi doktorum sonrasında duphaston kullandım hamilelik olursa bebek tutunsun olmazsa adet olayım diye çok şükür bebeğim tutunduMrb femerayi duphastonu nasıl kullandiniz acaba yazar misiniz