• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve duphastonla hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezginur123

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
86
11
8
Kizlar merhaba klomen kullandım ardından duphaston ilacı bırakalı 1 gün oldu hamile kalan varsa ne belirtiler yaşadınız acaba merak ediyorum

Kizlar merhaba klomen kullandım ardından duphaston ilacı bırakalı 1 gün oldu hamile kalan varsa ne belirtiler yaşadınız acaba merak ediyorum
Merabalar bende klomen ve duphaston ile hamile kaldım çok büyük belirtiler yaşamadım açıkçası klasik adet öncesi ağrılar oldu hafif bel ve kasık ağrısı tek fark göğüs ucu ağrısıydi bende peki çatlatma iğnesi oldunuz mu

Bende duphaston kullandım kanamam dursun diye. Gebelik için de mi kullanılıyormuş bilmiyorum

Duphaston çok güzel bir ilaç ama gebelik için değil aslında regl olmamızı sağlıyor ama düşüğe karşı da etkili olduğu için Bebek varsa tutunsun diye yoksa regl düzenli olsun diye veriliyor. Bende regl gecikmem için kullanıyorum doktorum bunu uygun gördü. Umarım bebiş vardır ilk belirti bence göğüs hassasiyeti kask ağrısı erkn dönemde hemen hamilelik belirtileri belli olmuyor maalesef

Merabalar bende klomen ve duphaston ile hamile kaldım çok büyük belirtiler yaşamadım açıkçası klasik adet öncesi ağrılar oldu hafif bel ve kasık ağrısı tek fark göğüs ucu ağrısıydi bende peki çatlatma iğnesi oldunuz mu
Duphaston ilscindan 2 gün sonra eğer gebelik yoksa adet goruluyormus benim 2 gün oldu biteli ağrım var adet ağrısı gibi ama sadece beyaz akıntım geliyor sizin nasıl olmuştu adet tarihinizdemi ağrınız oldu belim 1 haftadir inanılmaz ağrıyor çatlatma iğnesi kullanmadım kendi catlatmisti zaten

Duphaston çok güzel bir ilaç ama gebelik için değil aslında regl olmamızı sağlıyor ama düşüğe karşı da etkili olduğu için Bebek varsa tutunsun diye yoksa regl düzenli olsun diye veriliyor. Bende regl gecikmem için kullanıyorum doktorum bunu uygun gördü. Umarım bebiş vardır ilk belirti bence göğüs hassasiyeti kask ağrısı erkn dönemde hemen hamilelik belirtileri belli olmuyor maalesef
Bana da doktorum tutunsun diye verdi

Duphaston ilscindan 2 gün sonra eğer gebelik yoksa adet goruluyormus benim 2 gün oldu biteli ağrım var adet ağrısı gibi ama sadece beyaz akıntım geliyor sizin nasıl olmuştu adet tarihinizdemi ağrınız oldu belim 1 haftadir inanılmaz ağrıyor çatlatma iğnesi kullanmadım kendi catlatmisti zaten
Duphaston dan 2 gün sonra adet olunduğunu duymamıştım ben adet gününüzde adet olunuyor diye biliyorum adet tarihinden önce hafif hafif ağrılarım vardı zaten adet olmam gereken gün hamile olduğumu öğrendim çok büyük belirtiler aramayın bence çünkü yok yani hamileliğin 6. Haftasından sonra mide bulantısı ve başladı bende

Adet düzensizliğim için doktora gittim 47 gündür regl olmadığım için kanda gebelik testi yapıldı negatif çıktı pko probleminde var 4. Günüm duphastonda ve çok şiddetli kasık ağrım oluyor kahverengi lekelenme de oldu 2 kez yaşayan bilen var mı acaba neden oluyor bu ağrılar ve lekelenme

Mrb femerayi duphastonu nasıl kullandiniz acaba yazar misiniz

Mrb femerayi duphastonu nasıl kullandiniz acaba yazar misiniz
Merabalar ben femera kullanmadım klomen kullandım adetin 4. Günü klomene başladım günde 2 hap 5 gün kullandım 2 gün sonra kontrole gittim yumurtalarimin boyuna baktırdım hiç buyumemisti 3 gün sonra tekrar gittim şuan tam boyutlarını hatırlamıyorum ama 2 tane istenilen boyutta yumurtam büyümüş o gün çatlatma iğnesi yaptım 36. Saatte ilişki önerdi doktorum sonrasında duphaston kullandım hamilelik olursa bebek tutunsun olmazsa adet olayım diye çok şükür bebeğim tutundu

Merhaba hanımlar. Prolaktinim geçen ay 24,73 çıktı doktor dostinex verdi şu an haftada 1 onu kullanıyorum. Kontrole gittim bu sefer sağ tarafta 3cm kist gördü. Duphaston verdi. Bu iki ilacı kullanırken korunmalı mıyım ?

Back
X