Canım bende geçen hafta içtim ve 3. gün lekelenme geldi hemen doktoru aradım sordum iç ilacını dedi 5 gün ve içtim bittkten sonra oldum bugünde Klomene başladım bakalım ne olcak.Bence doktoruna sor.İnşallah Rabbim bu mübarek ayda hayırlısı ile cümlemize bebeğini kucağına almayı nasip eder.
Ya canım biraz önce aradım dr.umu ilacı içme yarın konusalım dedi..Senin dr.unda sana iç demiş...ben anlamadın vallahi...Ama benimki lekelenme gibi değil baya adet kanaması gibi
alminas selam....
gulcannn maşallahhh liste sana geçincee çokk uğurluu geldiiiiii:)):dance:ben listede tutarken hamiş çıkmıyodu uuğursuzdum demek iyikide devretişim:dance:Bu topikte listeyi tutan bütün arkadaşlar hamişş çıktıııı :dance:Sende çıkıcan :roflol:ama ben çıkmadım
slm kızlar oncelıkle seleney ve pamukseli kutluyorum allahım inşallah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın.amin.kızlar bende sabah dr gıdıcem klomen 5.gun dr gel dedı bılmıyorum bakıcak sanırım iyne verır.benıde uyku tutmadı bu gece :teselli:mirmirmirmir
Kızlarrrrrrrrrrr Allahımın mucizesi oldu geçenlerde yazmıştım ama kimse cevap vermedi iki aydır klomen kullanıyordum fakat eşimin sperm sayısı az çıkınca iki doktora gittik ve sadece tüp bebek başka çare yok dediler ve doğal yoldanda %1ihtimalle hamile kalırsın dediler.Benim adet tarihim 27 ağustostu dün 3 gün geçmişti ve korka korka kan testi yaptım sonuç HAMİLEYİMMMM.Allahım benimle aynı kaderi paylaşan umutla bekleyen bütün arlkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın lütfen Allaha inanın ve ona güvenin o çok büyük bana hediye mi verdi şu mübarek ayda........
Kızlar bende dün silik ikinci çizgimi gördüm ama salak gibi okumazsan kaç damla damlattığını eksik yaparsın 4 damla yazıyomuş 3 damla damlattım. Her neyse adet tarihimi 1 gün geçti dayanamadım 2. gün sabahını bekleyemedik testi akşam yaptım silik 2. çizgi çıktı acaba hamilemiyimdir?
inşallah yumuşların büyümeye başlamıştır canım.bol şans.
günaydın canım naber nsıl gidiyor hayat yeni hamişler var gözümüz aydın allah bizlere de nasip eder inşallah :sm_cool::Saruboceq:
Günaydın kızlarrr herkeze iyi haftalarrropuyorumnanaktan
İnşallahh bol hamişli bir hafta olur opuyorumnanaktan
günaydın canım naber bu ay yumoşlar çalışmadan yok ettin demi cadı seniklava:
günaydın kızlar ya ben cumartesi test yaptırdım kanda yine 0 çıktı galiba bu ay yine boş çıktık adetime kaldı 3 gün ama göğüs uçlarım hala berbat acıyor sizce geç döllenme olabişlir mi ne bileyim ümidim kırıldı gibi hamiş olsaydım en azından beta biraz yükselirdi diye düşünüyorum serenaycım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?