Sorma o dert bende de var bende beş yıl oldu evleneli ve bende artık strese giriyorum internetten okuduklarım ne kadar zaman geçerse o kadar olma şansı azalıyormuş...birde geçenlerde kayınvalidem bana örnek gösterdi bak şunlar sizden ne kadar sonra evlendi çocukları kocaman oldu diye oracıkta ağlamamak için zor tuttum kendimi..Dediğin gibi tüm arkadaşlarım çocuk sahibi ben bekliyorum kimseye de bişey söyleyemiyorum sıkışmış hissediyorum kendimi
bwnim klomeni ilk kullanışım.bakalım bu ay ne olucak.gerçi dün çokkk ağladım,galiba bu adetimin olcağına delalet.her ay ağlarım,sonra birkaç güne adet olurum.ama olmak istemiyorummmmmmmmmmm
ya ne kadar düşüncesiz insanlar var.
başkalarını örnek vermenin ne alemi var.
bana öle bişe deseler konuşmam sanırım ilişkimi keserim .
sen kafana takma canım millet ne dese desin.
benden 6 ay önce tedaviye balayan bi tanıdığım var.
bana telefonda "yok canım şunu istedi yok bu sabah şöle oldum yok bi sabah böle oldum"diodu ki benim de tedavi oldugumu bildigi halde.
açmıorum telini ısrarla arıo açmıom.
insanların biraz empati yapmaları gerek
günaydın herkeslere
ii pazarlar
kuzum müsait olduğunda 4 ekime alıver
kızlar sımdı sıze bısy danısıcm lütfennnnnnn bana yardım edın :))
ben rüzgar ismını cok sevıyorum esımde ole
oğlumuz olursa kesın adı ruzgar olucak
aam kız olursa acaba ruzgar koysam olurmuuu cunku cok ama cok sevıorum bu ısmı
bılemedım kı cnm bende ya bakalım valla eserse koyuverırım ruzgarı :))cnm bencede cok guzel bır ısım.bende cok begenırım ruzgar ısmını ama kız olursa bence olmaz.aslında olur ama okulda falan sonra problem yasamasın.erkek ısmı o falan derler sonra ona uzulur dıye dıyorum.benım fıkrım ama sadece.
esımın aılesınde hıç kız yok kıza agrlıklıar heheh :)) bakalım persbe ogrencez ınşşşKulağımıza hep erkek ismi olarak geliyor.İnşallah erkek olur da Rüzgar ismini koyarsın.
Bu arada neden kimse beni listeye eklemiyor?:çok üzgünüm:
ay canım perşembe öğrencektin di mi .
inş. erkek olur.
ama ben eğer aynı durumda olsaydım kız olsa da koyardım .belki iki isimle koyabilirdim.
rüzgar .....
...... rüzgar
ama o kadar da erkeğe ait bi isim gibi gelmio bana.
kızlar bırsey sorcam ben yıne yaa:))ya simdi resmen icim rahat durmuyor.elimde deil.simdide kist mi oldu acaba diye taktım kafaya.eger 3 yumosunda kıst olmussa agrım olurmuydu sizce?yoksa anlamazmıydım kist oldugunu.eger hamıle kalırsam kasık agrısı hemen baslarmı?yada kıst oldu o yuzden ınce bır sızlama var.yada catlamadı herhalde benım yumoslar.ıkı uc gundur agrı yoktu.su anda ınce ınce sızlıyor sankı ne bılım dusunuyorum dıyemı anlamadım.yumosları kıst olan arkadaslar soylermısınız agrınız oldumu bole?cok mu oldu yoksa benımkı gıbı mı?offf ayın 4 u gelsın artık.bu ayda olmıcagını dusunuyorum ama ıcım hep kurtlu:))sureklı yenı bısey gelıyor aklıma:))
cnm bende kıst olmadı hıc ama agrı olurdu
bence kıst olmamıstr korkma belkı catlayan yumosların vardır
cunku mesela bende iğne oluodum catlma iğneden bayaa sonrada 10 gun mesela hala catlıyclk olan yumosum olurdu dr soylerdı iğneden 10 gun sonra kontrole gıderdım ılışkıye devam catlıyck yumurtn var derdı:)))
3 4 ay klomenı adetın kaçıncı gunu başladın nasıl kullandın yanı o ara yumrtalık takıbımı yaptrmak lazmbana da hsg çekmeden klomen verdi, 3-4 ay klomen denicek, gebelik olmazsa hsg çekilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?