hala kasıklarım çok ağrıyo batmalar oluyo psikolojik galiba.. balım neredesin ???
kırmızı kart gostermeyen rahimden umut kesılmez..belkı yumurtan gec buyur gec dolllenır.burda umudumuzu kaybetmemeyi öğrenıyoruz
:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala kasıklarım çok ağrıyo batmalar oluyo psikolojik galiba.. balım neredesin ???
kırmızı kart gostermeyen rahimden umut kesılmez..belkı yumurtan gec buyur gec dolllenır.burda umudumuzu kaybetmemeyi öğrenıyoruz
:1hug:
tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin.yenimi hamişsin.son dozaj derken günde kaç tane içtin.
canım hayırlı olsun.böyle hamıle haberlerı alınca cok mutlu oluyoruz ve umut doluyoruz:içelim:
saolasın amin inş.ben pko hastasıyım klomeni enson günde 4 dozaj olarak verdi doktorum buda olmasaydı göbekten iğnelere başlayacaktım ama Rabbim kaldıramayacağımız yük vermediği için hamile kaldım 3 haftalık henüz:kedi:herkese nasip olur inşallah isteyen herkese...
saolasın amin inş.ben pko hastasıyım klomeni enson günde 4 dozaj olarak verdi doktorum buda olmasaydı göbekten iğnelere başlayacaktım ama Rabbim kaldıramayacağımız yük vermediği için hamile kaldım 3 haftalık henüz:kedi:herkese nasip olur inşallah isteyen herkese...
bebegımız cok tebrık ederımm darısı basımıza
canım benim çerkez güzelim nasılsın iyi misin?
kardelen daha önce ilaçla yumurta elde ediliyomuydu?? 4 dozaj çok fazla 2 dozla yumurta elde edilemedi mi??
canım tebrik ederim a.s. hayırlı olsun...
saolasın canım...
canım ya ben e2 diye bir tahlil yaptırmadım büyük ihtimalle hormonla alakalıdır.belki yaptıranlar vardır sana cevap vereceklerdir.
:teytey::teytey::teytey::teytey:ahanda bir hamiş daha çıktıııı..Ramazan Ayı bereketiyle geldiiiTebrikk ederimmm
Kızlar ben buraya son zamanlarda yazıyorum ama bir dahaki baktığımda bir kişi bile cevap yazmıyor çok ilginç.. Neden acaba ?