• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin.yenimi hamişsin.son dozaj derken günde kaç tane içtin.

saolasın amin inş.ben pko hastasıyım klomeni enson günde 4 dozaj olarak verdi doktorum buda olmasaydı göbekten iğnelere başlayacaktım ama Rabbim kaldıramayacağımız yük vermediği için hamile kaldım 3 haftalık henüz:kedi:herkese nasip olur inşallah isteyen herkese...

saolasın amin inş.ben pko hastasıyım klomeni enson günde 4 dozaj olarak verdi doktorum buda olmasaydı göbekten iğnelere başlayacaktım ama Rabbim kaldıramayacağımız yük vermediği için hamile kaldım 3 haftalık henüz:kedi:herkese nasip olur inşallah isteyen herkese...

kardelen daha önce ilaçla yumurta elde ediliyomuydu?? 4 dozaj çok fazla 2 dozla yumurta elde edilemedi mi??

canım tebrik ederim a.s. hayırlı olsun...

canım benim çerkez güzelim nasılsın iyi misin?

ıyıyım canım benım sen nasılsın ? benım yarın kontrolum var canım hıc gıtmek ıstemıyor buay nedense heyecanım kayboldu ıcımdekı ıstek azaldı ılk ay cok stres ve heyecan yapmıstım tutmayınca da nasıl uzulmustum sımdı alıstım acayıp bı relaxlık geldı bana :(((

sen neler yaptın bakalım kac gundur yoktun ozledım ben senıo:)

slm kızlar...Ben uğramayalı liste el değiştirmiş.Gülcancım benim kırmızılar bugün sürpriz yaptı.Zaten bu ay umudum yoktu.Nasip gelecek ay artık....:CüvCüv:

kardelen daha önce ilaçla yumurta elde ediliyomuydu?? 4 dozaj çok fazla 2 dozla yumurta elde edilemedi mi??

maalesef dirençliymişim doktorum öyle söylemişti bu ayda beklemiyordu sadece 2 tane 16 santimlik yumurtam olmuştu ama olunca oluyor bazı şeyler kısmet meselesi Rabbim rahimlerimize emretti olacaksa olacak yada olmayacak ama isteyen herkes olur inşallah(anne)

:teytey::teytey::teytey::teytey:ahanda bir hamiş daha çıktıııı..Ramazan Ayı bereketiyle geldiii:nazar::nazar::nazar::nazar:Tebrikk ederimmm

Back
X