Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide haklısın arkadaşım.. Sağol
kımsecıler yokmu yaww off canım sıkkın adet belırtılerı basladı bende klomenle ılk ayım nedense ıcımden bır ses 2.ayda olur dıyo rabbım hepımıze versın aminn amin amin
İnşallah bu kez hamile kalırsın. Benim 2. ayımda hüsran oldu. Bu kez daha ümitliydim ama olmadı.
saol guzel dıleklerın ıcın neden hamıs olamıyoz yaaa anlamıyom mıllet kazayla hamıs kalıyo bızde tık yokksenağlama
İnan ben bugün başkalrıyla kendimi kıyaslamaktan garip oldum. Rastgele değil yumurtan büyüyor açtlıyor saatiyle herşey. Ama Allah ne zama verirse o zaman olacak. Ne zaman rızkı varsa nefes alacaksa o zaman gelecek. Herşeyin yolunda olması falan hikaye artık ben öyle görüyorum.
slm kızlar çok moralim bozuk bugun adetimin 21. gunu ve progesteron testi 0.10 çıktı. yani yumurtlama olmamış o kadarda çalışmıştım. ilaca rağmen yumurtlama olmamış gunumu beklemeden umudum kırıldıdoktorum persembe gunu ultrasona çağırdı bakalım ne dıycek.. belkıde iğnelere gececek bununla yumurtlayamıyorum demekki..
slm kızlar...Ben uğramayalı liste el değiştirmiş.Gülcancım benim kırmızılar bugün sürpriz yaptı.Zaten bu ay umudum yoktu.Nasip gelecek ay artık....:CüvCüv:
Kızlar bu klomen beni çıldırttı yaa acayip gerginim ne yapacam bilmiyorum, evdeki dengelerde bozuluyo yutmasam mı diye düşünüyorum off yaa offfffffffffff
slm kızlar çok moralim bozuk bugun adetimin 21. gunu ve progesteron testi 0.10 çıktı. yani yumurtlama olmamış o kadarda çalışmıştım. ilaca rağmen yumurtlama olmamış gunumu beklemeden umudum kırıldıdoktorum persembe gunu ultrasona çağırdı bakalım ne dıycek.. belkıde iğnelere gececek bununla yumurtlayamıyorum demekki..