• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN:İnneke rabbeke hüvel-hallakul-alim.(muhakkakki rabbım her turlu yaratma şeklini bilir.)ayetını geceleri 1267kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.VEYA:fallahu hüvel-veliyyü ve hüve yuhyi.(muhakkakki allah dosttur ve yaratandır.)ayetını beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.VEYA:hüvel halikul -bariu.(o yaratandır ve yoktan var edendır.)ayeti1054 kere tekrar edilir.VEYA:tıbbi bir arızası olmamak şartıyla çocugu olmayan bir kadın eger aybaşı halinden(adet gununden)üçgün sonra öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kagıd üzerine 110 defa¨BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM¨i yazıp o kagıdı üzerınde taşıyarak eşiyle beraber olursa ALLAHШın izniyle hamile kalır.(hamile kalıncaya kadar kagıdı üzerinde taşımalı.) hadi hayırlısı inşallah işinize yarar allah dua larımızı kabul etsin.amin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mirmirmirmir bende biraz yatıyım bari.akannehir

Canım dualar çok güzel zaten ne varsa duada var. Benimde bir arkadaş bana bu duayı söyledi. "Rabbi hebli min ledunke zürriyyetten tayyibe inneke semiit dua". ve dediki kime söylediysem ve yapdıysa çocuğu oldu benim bildiğim kendi dahil 5 kişi.Aklına geldikçe söyle bunu dedi benim hep ağzımda bu dua. İnş. Rabbim dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar, ben 6 nisanda doktora gittim eşimle çocuk istiyorduk kontrole gitmeden çocuk yapmayalım dedik.İyiki gitmişim 2 gün sonra ameliyat oldum meğer 8,5 cm lik kist sandığımız şey tümörmüş.Bu yüzden sol yumurtalığım apandistim ve tümör sezeryanla alındı ve patoloji yapıldı.Borderline müsinöz tümör dediler.Hemen çocuk yapacaksın dediler tam sevinelim derken sağ yumurtalığımda 6 cm lik bir kist çıktı.... bir gece ağrılarla uyandım...Bu kistin tedavisi yapılırken patolojimin yanlış yapıldığı ve aslında bu tümörün sol tüpümede kaydığı kemotreapi görmem gerektiği söylendi ilk olarak daha sonra gezdiğimiz bir ton onkolog kemoterapiye gerek olmadığını bu tümörü çoğu doktorun kanser sandığını ama kanser gibi özelllik göstermesine rağmen kanser olmadığını ve hemen çocuk yapmam gerektiğini söyledi.Doktorum eşimde de bende de problem olmamasına rağmen tek yumurtalıkla hamile kalma şansımı arttırmak için klomen verdi... adetin 5. gününden sonra 5 gün kullandım beklemedeyiz yarın progesteron testim var.İçinizden benim halimi anlayan çoktur dualarınızı bekliyorum.HAYAT SAĞLIKLI OLDUĞUNUZ SÜRECE GÜZEL NE OLURSA OLSUN GÜZEL.Ben çocuk isterken bana can mı canan mı dediler iki arada bir derede kaldım inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlerde bende hamile kalırız.Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.....

Merhaba arkadaşlar, ben 6 nisanda doktora gittim eşimle çocuk istiyorduk kontrole gitmeden çocuk yapmayalım dedik.İyiki gitmişim 2 gün sonra ameliyat oldum meğer 8,5 cm lik kist sandığımız şey tümörmüş.Bu yüzden sol yumurtalığım apandistim ve tümör sezeryanla alındı ve patoloji yapıldı.Borderline müsinöz tümör dediler.Hemen çocuk yapacaksın dediler tam sevinelim derken sağ yumurtalığımda 6 cm lik bir kist çıktı.... bir gece ağrılarla uyandım...Bu kistin tedavisi yapılırken patolojimin yanlış yapıldığı ve aslında bu tümörün sol tüpümede kaydığı kemotreapi görmem gerektiği söylendi ilk olarak daha sonra gezdiğimiz bir ton onkolog kemoterapiye gerek olmadığını bu tümörü çoğu doktorun kanser sandığını ama kanser gibi özelllik göstermesine rağmen kanser olmadığını ve hemen çocuk yapmam gerektiğini söyledi.Doktorum eşimde de bende de problem olmamasına rağmen tek yumurtalıkla hamile kalma şansımı arttırmak için klomen verdi... adetin 5. gününden sonra 5 gün kullandım beklemedeyiz yarın progesteron testim var.İçinizden benim halimi anlayan çoktur dualarınızı bekliyorum.HAYAT SAĞLIKLI OLDUĞUNUZ SÜRECE GÜZEL NE OLURSA OLSUN GÜZEL.Ben çocuk isterken bana can mı canan mı dediler iki arada bir derede kaldım inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlerde bende hamile kalırız.Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.....

Çok geçmiş olsun canım neler yaşamışsın ama dua edelim ki erken teşhis olmuş. İnşallah bu mübarek ayda hamile kalırsın da bebeğini kucağına alırsın tatlım Hepimiizn duaları birbiri için.

çok mutluyum bebişimin ilk fotoğrafı elimde şuan henüz 5 haftalıkmış herşey şimdilik güzelmiş doktorum bile o kadar çok şaşırdı ki hiç beklemiyordu çünkü pkom dirençliymiş çünkü.Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş...

çok mutluyum bebişimin ilk fotoğrafı elimde şuan henüz 5 haftalıkmış herşey şimdilik güzelmiş doktorum bile o kadar çok şaşırdı ki hiç beklemiyordu çünkü pkom dirençliymiş çünkü.Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş...

kardelen merhaba....bnde pcoluyum...ve önce yumurtam hiç gelişmemişti klomen ile 35mm oldu çatlatma iğnesi oldum cevap vermedi yani çatlamadı..ve kocaman oldu..bu oluşumdan evvel de 2 ay adeet görmedim onca farlutal progestan kullanmama ve beklememe rağmen....ve doktor vücudun çok direnç gösteriyor demişti...sen de böyle söyleyince vve hamiş olduğunu yazınca heycan yaptım....acaba sen de benzer şeyler yaşadın mı ? ayın 2 si ila 5i arası regl olmam gerekiyor uzun zamandır da belimde bir bıçak kesiği gibi ağrı var..acabaaa mı diyorumm??? olabilir mi?? :ecrin_bebek: :emir_bebek:

slm kızlar bugun saat 6da catlatma ıgnemı oldum lutfen 2 gun rahatsız etmeyın:delphin:calısmalara baslayacagım:sm_confused:tutarmı bılmem aman tutmazsada zevk hanemıze yazarımkaydirigubbakcemile3delikafadulden

slm kızlar bugun saat 6da catlatma ıgnemı oldum lutfen 2 gun rahatsız etmeyın:delphin:calısmalara baslayacagım:sm_confused:tutarmı bılmem aman tutmazsada zevk hanemıze yazarımkaydirigubbakcemile3delikafadulden

:lepi:inş. tutar canım biz rahatsız etmeyiz sen Şenizkeyfine bak bebişlerin gelsinhihoyyyt

çok geçmiş olsun canım inş. inş hiç sorun yaşamadan ilk ayında hamiş kalırsın:Saruboceq:

aminnn canım inş. o mutluluğu bizlerde yaşarız... rahat bir hamişlik geçirirsin inş..

bb25799eh.gif
:nazar:MAAŞALLAH LİSTEMİZE.:nazar:

10wt18iv2tl.jpg

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:nazar::nazar:*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************:nazar::nazar:

KİM................................NE KULLANDI.................................................MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin çağatay bebek:nazar::ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:nazar::ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:nazar::ecrin_bebek:
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇ SIZ
17.esrako:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin selin bebek :nazar::ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 temmuz hoşgeldin burçin bebek :nazar: :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.pushing::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
22.((eslem))::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
24.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.samyeli26::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ
34.melankolia:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
39.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
47.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ
48.berknilay::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
61.maksimen:::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis:::::::::::::::::::::::::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
71.babylove:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
72.bernadette:::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
74.nilsu24::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur:::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA İĞNESİ
76._ezgi_:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA İĞNESİ
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ(2 AY ARA VERMİŞTİ)
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
80.edda_edda::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
81.serenay2010::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(2.AYINDA)
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::KLOMEN
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.İLAÇSIZ HAMİŞ)

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

a.s.:Saruboceq::Saruboceq: AĞUSTOS AYI LİSTESİa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

1.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 AĞUSTOS (GALİBA HAMİŞ)

a.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq: EYLÜL AYI LİSTESİa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

nefertiti50::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 EYLÜL
emi29:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 EYLÜL
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
deryaberil:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
SEVILHAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 EYLÜL
nilüfermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
civciv81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 EYLÜL
kamyas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 EYLÜL
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
ninik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EYLÜL
damla123::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 EYLÜL
ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 EYLÜL
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EYLÜL
pempepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EYLÜL
zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EYLÜL
librarian:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 EYLÜL
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 EYLÜL
sessizfırtına:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
kukuleta09::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
agrin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
özlem147::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 EYLÜL
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 EYLÜL
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
cansam::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
alminas1976:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 EYLÜL
asli_samet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 EYLÜL
asiyahi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 EYLÜL
serselo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 EYLÜL
hoşseda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 EYLÜL
KelebekAfyon::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 EYLÜL
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 EYLÜL
ceydammm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 EYLÜL
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 EYLÜL
SULTAN1984::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
hasreti:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 EYLÜL
Minikcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 EYLÜL
tlyvz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 EYLÜL
ipekyol::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 EYLÜL
vasfiyeee::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
cananzer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
blny72::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
denizvekumsal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
umutlu22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
hande29:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
YETMEZMİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
mugemugemuge::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?

:Saruboceq::Saruboceq:a.s. a.s. EKİM AYI LİSTESİ :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.

almina::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 EKİM

“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

:nazar:MAAŞALLAH LİSTEMİZE :nazar:

nefertiti50::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 2 EYLÜL
emi29::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::2 EYLÜL
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::3 EYLÜL
deryaberil:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::3 EYLÜL
SEVILHAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 EYLÜL
nilüfermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 5 EYLÜL
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 5 EYLÜL
civciv81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::5 EYLÜL
kamyas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 EYLÜL

kızlar nerdesiniz.niye haber vermiyorsunuz.bizi meraktan çatlatcakmısınız.hadi güzel haberler verin.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım kolay gelsin.mesai başladı demekki. :kedi: hihoyyythihoyyyt

çok çok geçmiş olsun.inşallah hamile kalırsında bebişin hem mutluluk hem sağlık getirir sana.moral ve inanmak çok önemli biliyorsun.

hadi gözün aydın.rahat bir hamilelik geçirirsin umarım.ne mutlu sana.hihoyyyt

Back
X