• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Herkese günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar
ALMİNAS gülüm sahiden bu ay ne oldu sana? Geçen ay hoplaya zıplaya geziyordun, bu ay kötü bi umutsuzluk içindesin. Yani büyüğün olarak her an kızabilirim haberin olsun.:oklava: Hem her lafımızın başında Allah hayırlısını versin demez miyiz. Daha adetinin 13. gününde yumurtan 16 mm diye üzülüyorsun. Hem de 7 tane yumoşun olmasına rağmeen:olmaz: Güzelim ben klomenle de, şu daha iyi denilen iğnelerle de sadece tek bir yumurta yapabildim. Hatta çok iyi hatırlıyorum bir keresinde taa adetimin 17. gününde 18 mm oluştu. Zaten 18 mm olunca çatlamaya hazır oluyor yumoşlar. Ama neymiş senin daha 13,5-16,5 mm miiişşş yumoşların. Bırak öyle olsun şekerim. Allahım hayırlısını, hayırlı vakitte versin inşallahhh. Öpüyorum çalışmalara devamopuyorumnanaktan
NİNİK canım karnında ağrı hisseden sendin dimi arkadaşım. Bunlar büyük ihtimalle klomen ve çatlatma iğnesinin yan etkileri. İnşallahh sendeki öyle değil de bebiş habercisidir. Ama benim demek istediğim kendinizi çok fazla dinlememeye çalışın canlarım. Biliyorum hiç kolay değil. Daha adetim biter bitmez acaba hamileyim diye çok düşündüm. Ya da böyle ağrılarla sancılar yüzünden kendimi hamile hissettiğim çok oldu. Hatta ve hattaa, adet olmama rağmen ya bu defa adetim farklı gibi, acaba üstüne mi görüyorum diye de çok düşündümsırnaşık şey Ama şu ana kadar öyle bi hamileligğim yook. :kedi: Hatta geçen ay ilac kullanmadığım için 51. günüm olmasına rağmen hala adet göremedim. Lafın kısası şu ki, Yüce Rabbim ol derse olur. Yani kendimizi dinleyerek daha çok kendimize zarar veriyoruz. Allah önce bizlere ve eşlerimize sağlık sıhhat versin, bebek işi de elbet olur.
Yaa sabah sabah ne çok konuştum. :tomato:

Herkese günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar
ALMİNAS gülüm sahiden bu ay ne oldu sana? Geçen ay hoplaya zıplaya geziyordun, bu ay kötü bi umutsuzluk içindesin. Yani büyüğün olarak her an kızabilirim haberin olsun.:oklava: Hem her lafımızın başında Allah hayırlısını versin demez miyiz. Daha adetinin 13. gününde yumurtan 16 mm diye üzülüyorsun. Hem de 7 tane yumoşun olmasına rağmeen:olmaz: Güzelim ben klomenle de, şu daha iyi denilen iğnelerle de sadece tek bir yumurta yapabildim. Hatta çok iyi hatırlıyorum bir keresinde taa adetimin 17. gününde 18 mm oluştu. Zaten 18 mm olunca çatlamaya hazır oluyor yumoşlar. Ama neymiş senin daha 13,5-16,5 mm miiişşş yumoşların. Bırak öyle olsun şekerim. Allahım hayırlısını, hayırlı vakitte versin inşallahhh. Öpüyorum çalışmalara devamopuyorumnanaktan
NİNİK canım karnında ağrı hisseden sendin dimi arkadaşım. Bunlar büyük ihtimalle klomen ve çatlatma iğnesinin yan etkileri. İnşallahh sendeki öyle değil de bebiş habercisidir. Ama benim demek istediğim kendinizi çok fazla dinlememeye çalışın canlarım. Biliyorum hiç kolay değil. Daha adetim biter bitmez acaba hamileyim diye çok düşündüm. Ya da böyle ağrılarla sancılar yüzünden kendimi hamile hissettiğim çok oldu. Hatta ve hattaa, adet olmama rağmen ya bu defa adetim farklı gibi, acaba üstüne mi görüyorum diye de çok düşündümsırnaşık şey Ama şu ana kadar öyle bi hamileligğim yook. :kedi: Hatta geçen ay ilac kullanmadığım için 51. günüm olmasına rağmen hala adet göremedim. Lafın kısası şu ki, Yüce Rabbim ol derse olur. Yani kendimizi dinleyerek daha çok kendimize zarar veriyoruz. Allah önce bizlere ve eşlerimize sağlık sıhhat versin, bebek işi de elbet olur.
Yaa sabah sabah ne çok konuştum. :tomato:

çoooook güzel söylemişsin , kendimizi dinlemek yok zemuszemus

slm kızlar bugun saat 6da catlatma ıgnemı oldum lutfen 2 gun rahatsız etmeyın:delphin:calısmalara baslayacagım:sm_confused:tutarmı bılmem aman tutmazsada zevk hanemıze yazarımkaydirigubbakcemile3delikafadulden

Hadi bakalım alminas kolay gelsin :)) Sana ilişkiyi dr 36. saatmi dedi bu gecede dedimi? Ben bu saat meselesine çok takılıyorum herkes farklı birşey söylüyor.

Umutlu canım nbr?ya Çok saĞol ya dıkkate alıp yazmıŞsın benım ıÇınde ılgıne Çok teŞekkÜrler canım...benım karnım aĞrımıyordu kasıklarda ŞıŞme vardı ve saĞ kasıĞımla boŞluklarıma aĞrı gırıyordu bÖyle...Öyle deĞıŞık bıŞeydı yanı...

slm kızlar bugun saat 6da catlatma ıgnemı oldum lutfen 2 gun rahatsız etmeyın:delphin:calısmalara baslayacagım:sm_confused:tutarmı bılmem aman tutmazsada zevk hanemıze yazarımkaydirigubbakcemile3delikafadulden

sevdacım....canım bende tüm gün seni bekledim dün:) hımmm demek işler yoğun.....tamam talım...seni özlememe rağmen bebiş için rahatsız etmek yok:)
haydi bakalım goleeyy gessinnnnn....yumurtaların çatır çatır çatlayivesiin gari inşşallah emi canuummm :) :emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kızlar günaydın hepinize.... bu sabah inanılmaz bir bulantıyla uyandım..ama nasıl sadece bulantı çıkan bişey yok . kaç günlerdir akşamları oluyordu bugün de sabah oldu bulantım..akşam da sürekli belimin ortasında bıçakla kesilmiş gibi bir ağrı oluyor... kasıklarımda gün içinde ara ara oluyor sanki adet olcak gibi ama tık yok..damla yok ..göğüslerde bir sıkıntı yok...son adet tarihim:3 ağustos....olmam gerekiyordu bugün yada 2 gün önce ama hala olmadım...bugünmü doktora gitsemmmm?yarın mı ? yoksa test mi yapsam beklesemi????

kızlar günaydın hepinize.... bu sabah inanılmaz bir bulantıyla uyandım..ama nasıl sadece bulantı çıkan bişey yok . kaç günlerdir akşamları oluyordu bugün de sabah oldu bulantım..akşam da sürekli belimin ortasında bıçakla kesilmiş gibi bir ağrı oluyor... kasıklarımda gün içinde ara ara oluyor sanki adet olcak gibi ama tık yok..damla yok ..göğüslerde bir sıkıntı yok...son adet tarihim:3 ağustos....olmam gerekiyordu bugün yada 2 gün önce ama hala olmadım...bugünmü doktora gitsemmmm?yarın mı ? yoksa test mi yapsam beklesemi????

inşallah bebiştendir.ama bukadar erken bulantı olmaz sanırım.istersen bir test yap.

Hayatım yok bır gelıŞme ya sankı o kasıĞımdakı ŞıŞlıkte hafıfledı gıbı...aĞrıda kalmadı kasıĞımdaa..yanı sıradan Şeyler 4 gÜnÜm kaldı

inşallah bebiştendir.ama bukadar erken bulantı olmaz sanırım.istersen bir test yap.

nedenki???eğer şimdi testte pozitif çıkarsa doktor da bunun kaç haftalık olduğunu söylerken en az 5 haftalık dicek....o nedenle hamiş olmuş olabilirim ve bulantı da zaten ilk kese oluşumunda oluyor kromozomların dansı sırasında salgılanan hormon ve gerçekleşen o kimyasal genetik mucize nedeniyle oluyor....

inş hamişimdir....

kizlar gunaydinnn umutlucum tsk ederim umtsuzluga kapilmama dr um sebep oldu hic buyyup gelismemis bu ay senden umidim yok tutmaz dedigi icin biraz moralim bozuldu sonra gulcan ark imin sayesinde gecmis mesajlardan gordukki yumosumun boyutlari kotu degilmis merak etme canim bugun moralim daha iyi
zeyhatcim senin soruna cevap vereyim hemen benim dr um herzaman bol iliski oneriyor igneni oldugun ilk gece ertesi gece 36.gunun sabahi ve takiben 3 gun anlayacagin toplamda igne oldugun gun ile birlikte 5 gun boyunca sabah aksam iliski oneriyor gun asiri iliski onermelerinin sebebi ise yumoslarin yeterince buyumemesi imis spermler yer tuttugundan yumoslarin gelisecegi alan kalmiyormus ve kalitesi dusuyormus fakat benim dr boyle dusunmuyor
deryacim bende seni cok ozledim dun bende temizlik vardi bize yardima gelen ablanin oglu kiz kacirmis diye birkac haftadir temizlige gelmiyordu dun geldi soyle ustten kaba bi temizlik yapti bende ignemi olmaya gittim oradanda annemler iftara davet ettiler yemegimizi yedik eve geldim yaprak dokumum basladi onu izledim sonra da agrim cok oldu bu igne beni cok rahatsiz ediyor resmen dondum dun gece esofman uzun kollu icime bluz ayagima corap giydim yinede isinamadim esimde ates gibi yaniyorsun nasil usuyorsun anlamadim dedi sonrada calismalar iste ama igne olunca cok agrili bi iliski oluyor

Back
X