Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm ısımı tbrk eden herkese tesekkurler ıyı gectı alıstım sadece cok yogun saatler yetmıyorr:((( gelınc cok tbrk ederım ıns hayırlısı ıle kucagına alırsın umutluuuumm nerdesın cok merak edıyorum senı bu aksam bu yorgunlukla sırf senın ıcıın gırdım topıge ama sen yoksunnn yarın takıp ederım yıne hepınıızı opuyorum ıyıgeceler

Ben topiği kaçırdım 1 haftada. İşe başlamışsın hayırlı olsun. İnşallah güzle bir oratmın vardır iş yoğunluğı gelir geçer.

gelinc demi hamile maşallah ya ne uğurlu bir topik bu.

Çok tebrik ederim gözün aydın olsun. Darısı listedki tüm arkadaşlarıma ve bana.

Kızlar bir şey anlatmak istiyorum.

Benim bir arkadaşım var. Aynı doktora gidiyoruz. Bu arkadaşım ialçsız takip yaptırdı yumurtası büyümüyordu. Sonraki ay klomen içti hiç büyümedi. Hatta dr çok uğraşacağız diyordu. İğnelere geçti menagondu sanırım. Ama stresini görün benden besbeter. O ara kızcağızın kardeşi öldü. Steresin en büyüğünü en kötüsünü yaşadı. Cenazaye gitik iğneleri hiç kullanmadı. Zaten adtei düzgün değildi. Adeti 3 gün geçince test yaptı silik çizgi. 3 kere yeniledi 3 de silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdı pozitif. Bu bence bir mucize. Allah verince böyle kötü durumda bile veriyor. Canım arkadaşıma o kadar sevindimki kendi kardeşim gibi.

canım ben böyle haberleri çevremden de çok duydum..çoğumuzun bence sters yaptığımız için olmuyo başka bişiye odaklanıldığı zaman-bu ölüm acısı bile olsa-oluyo.. bizim de bi tanıdığımız vardı teyzesini kaybetmişti çok üzülmüştü gençti 10 yıldır olmuyodu çocukları o ay oldu..

canım ben böyle haberleri çevremden de çok duydum..çoğumuzun bence sters yaptığımız için olmuyo başka bişiye odaklanıldığı zaman-bu ölüm acısı bile olsa-oluyo.. bizim de bi tanıdığımız vardı teyzesini kaybetmişti çok üzülmüştü gençti 10 yıldır olmuyodu çocukları o ay oldu..

Haklısın hepimizin sıkıntıları sorunları var. Sırf bebeği düşünmemek bile faydalı. İlla dünya toz pembe olacak diye birşey yok. Önemli olan bebek mevzunu stres yapmamak.

alminascım, yoğunluk ve yorgunlukta olsa calısmak güzel dimi?
bak bence sen yoğunluktan bebiş fikrini aklından çıkarıp 2-3 aya hamiş olacaksın.

Selam arkadaşlar,
Ben de topicte yeniyim. Adetimin 4. günü klomen başladım. 5 gün kullandım. Adetin 13. günü 17 mm iken çatlatma iğnesi oldum. Merak ettiğim normalde benim yumurta çatlama tahminen adetin 18. günü falan oluyordu. Çatlama iğnesi ile daha erken mi çatlamıştır acaba. Bugün adetimin 20. günü kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Umarım bu sefer hamileyimdir.

Selam arkadaşlar,
Ben de topicte yeniyim. Adetimin 4. günü klomen başladım. 5 gün kullandım. Adetin 13. günü 17 mm iken çatlatma iğnesi oldum. Merak ettiğim normalde benim yumurta çatlama tahminen adetin 18. günü falan oluyordu. Çatlama iğnesi ile daha erken mi çatlamıştır acaba. Bugün adetimin 20. günü kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Umarım bu sefer hamileyimdir.

Allah gönlüne göre versin canım
catlatma iğnesinden sonra 36 saate kadar catlıyor bildiğim
yani bu ay 18 değildir catlaması
ama ilacın yan etkileri de var galiba ağrı gibi, ama bünyeden bünyeye farklı olabiliyor

Selam arkadaşlar,

Benim ilk ay adetein 15. günü iğne yapıldı ve iğnenein 18. günü hasta oldum.

Geçen ayda adetin 11. günü iğne yapıldı. Yine iğnenin18. günü hasta oldum dolyısıyla 11 eylülde beklediğim adet 7 eylülde geldi.

Back
X