Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kötükedihüsoALt tarafı bir beta hcg yaa bu hastaneler varyaaakötükedihüsobizim burda yarım saatte veriyorlarr keşkee ısrar etseydınn sonucu çabukl verın diye:)
ettım cnm ya akşam söledim yarın 1de gel tmm dedi şimdide hemşireler diyo kım dedi sana 1de gel diye ay bıda gıtmıycem buraya yakın dıye gıttım sonuc cıksın dr randevu alıp yarın gıdıcem :oklava:

anne olmayı bu kadar çok isterken burnumun dibinde sabahdan akşama kadar birinin karnın büyüdüğünü görmek çok zormuş. buda bi sınav oda arkadaşım hamile benden sonra başladı hiç uğraşmadan hamile kaldı. allahım sabır ver bana

slm ben geldim kızlar sonuç daha cıkmamış sabah göndermişler 5/6 gıbı gel dediler offfffffffff ya sınır oldum kötükedihüso

canım yaa ben de hep o sıkıntıyı yaşıyorum
devlet hastanelerinde çok oyalıyorlar sonuç çıkana kadar
ya da acilde yaptırmak lazım
benden size öneri acile gidip yaptırınn

merhaba arkadaşlar,

bende bu ay klomene başladım 7 ekim adet günüm benide listeye ekleyebilirmisiniz ??

arkadaşlar klomen kullanıp vajinal akıntısı kesilen oldu mu? benim resmen kurudu hiç akıntım falan yok sonrası için bir sorun yaratırmı??

Arkadaşlar bebek isteyenler için dualar diye bi yazı buldum
Herkes faydalansın diye farklı bi topik açıp ekledim.
Belki bakmak istersiniz

merhaba arkadaşlar,

bende bu ay klomene başladım 7 ekim adet günüm benide listeye ekleyebilirmisiniz ??

arkadaşlar klomen kullanıp vajinal akıntısı kesilen oldu mu? benim resmen kurudu hiç akıntım falan yok sonrası için bir sorun yaratırmı??

Canım bence çok akıntı meselesine takılma herkeste farklı oluyo bu

merhaba arkadaşlar,

benimde akıntım kesildi üstelik öncesinde o kadar çok olurdu ki.. ikinci ayımı bitirdim bu üçüncü halada devam ediyor akıntının kesilmesi doktor klomenden dedi.

anne olmayı bu kadar çok isterken burnumun dibinde sabahdan akşama kadar birinin karnın büyüdüğünü görmek çok zormuş. buda bi sınav oda arkadaşım hamile benden sonra başladı hiç uğraşmadan hamile kaldı. allahım sabır ver bana

ozemek bende aynı şeyleri yaşadım ben tedavi görürken iki bayan arkadaş hemde planladıkları tarihte 1 gün aksamadı bile hamile kaldılar bense 5 yıldır mücadele ediyorum Allahım bunla sınıyor demekki bizleri ama eminimki hepimize verecek bebişimizi, yeterki sabırlı olalım, mücaeledelemize bıkmadan usanmadan devam edelim a.s

tşk ederim cevabın için ozemek, benimde felaket gelirdi akıntım ama klomene başladım akıntı falan kalmadı acaba gebeliğe etki edermi bu kuruluk bilgin varmı ozemek

Canım bence çok akıntı meselesine takılma herkeste farklı oluyo bu

nurtopu işin aslı takılı kalmak istemiyorumda akıntı çok gelirken bir anda kesilmesi tuhafıma gitti onun için endişelendim sadece bende oluyo sanmıştım ama ozemek de aynı sorunu yaşamış onu öğrenince rahatladım tşk ederim sanada a.s

Allahım inş.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder...
ben 5 yıldır uğraşıyorum halen birşey yok senin varmı bebişin nurtopu??

Son düzenleme:
tşk ederim cevabın için ozemek, benimde felaket gelirdi akıntım ama klomene başladım akıntı falan kalmadı acaba gebeliğe etki edermi bu kuruluk bilgin varmı ozemek

bende şüphelenmiyor değilim sordum doktoruma önemli bişey değil dedi benim bünyem hassas biraz bende baya yan etkileri oldu klomenin bu ay son kullanıyorum sonra bırakacam. doktorumu da değiştirecem

benim iş yerinde bi abla var bana ilk ayımda sen kesin hamilesin dedi onun iki doğumunda da adeti kesilmiş ben tabi bayaa ümitlendim havalara girdim çokda araştırdım bu konuda hiç bişey bulamadım tabii sonuç fos çıktı klomenden kaynaklanıyormuş sende başka ne gibi yan etkileri var uhde

canım bende en büyük etkisi akıntının kesilmesi oldu, yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, bugünde baş dönmesi ve mide bulantısı başladı ama klomen bitti çatlatma iğnemide yaptım, felaket afedersin kabızlık var, iştahsızlık yaptı zaten sürekli kramplar giriyor karnımda ağrı oluyo böyle işte aklıma gelenler bunlar canım

Allahım inş.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder...
ben 5 yıldır uğraşıyorum halen birşey yok senin varmı bebişin nurtopu??

yok canım ya Rabbim hepimize verir inş. hayırlısıyla
biz evleneli 14 ay oldu
hiç korunmadık ama zamanı var işte
hayırlısı

Back
X