Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ettım cnm ya akşam söledim yarın 1de gel tmm dedi şimdide hemşireler diyo kım dedi sana 1de gel diye ay bıda gıtmıycem buraya yakın dıye gıttım sonuc cıksın dr randevu alıp yarın gıdıcemkötükedihüsoALt tarafı bir beta hcg yaa bu hastaneler varyaaakötükedihüsobizim burda yarım saatte veriyorlarr keşkee ısrar etseydınn sonucu çabukl verın diye:)
umutlum canım geçmiş olsun
inşallah sağlığına kavuşunca Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin
slm ben geldim kızlar sonuç daha cıkmamış sabah göndermişler 5/6 gıbı gel dediler offfffffffff ya sınır oldum kötükedihüso
merhaba arkadaşlar,
bende bu ay klomene başladım 7 ekim adet günüm benide listeye ekleyebilirmisiniz ??
arkadaşlar klomen kullanıp vajinal akıntısı kesilen oldu mu? benim resmen kurudu hiç akıntım falan yok sonrası için bir sorun yaratırmı??
merhaba arkadaşlar,
bende bu ay klomene başladım 7 ekim adet günüm benide listeye ekleyebilirmisiniz ??
arkadaşlar klomen kullanıp vajinal akıntısı kesilen oldu mu? benim resmen kurudu hiç akıntım falan yok sonrası için bir sorun yaratırmı??
anne olmayı bu kadar çok isterken burnumun dibinde sabahdan akşama kadar birinin karnın büyüdüğünü görmek çok zormuş. buda bi sınav oda arkadaşım hamile benden sonra başladı hiç uğraşmadan hamile kaldı. allahım sabır ver bana
Canım bence çok akıntı meselesine takılma herkeste farklı oluyo bu
tşk ederim cevabın için ozemek, benimde felaket gelirdi akıntım ama klomene başladım akıntı falan kalmadı acaba gebeliğe etki edermi bu kuruluk bilgin varmı ozemek
Allahım inş.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder...
ben 5 yıldır uğraşıyorum halen birşey yok senin varmı bebişin nurtopu??