Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın uhdecim, senin de cuman hayırlı mübarek olsungünaydın arkadaşlar, cumanız hayırlı olsun
inşallah canım çok saol güzel dileklerin için, rabbim kimsenin kucagını bos koymasın, inşallah gelecek bebişlerimiz hayırlısıylahmm hiç duymadım
ama ankara büyük tabi dr. çok
hayırlısı canım
inş. tez zamanda bebişin gelir
iyiyim çok şükür
dün gece yoğurt yapma denemelerimden biri daha hüsranla sonuçlanmış
sabah farkettim
niye tutmuyo bu yaaaa
sen nasılsın canım
günaydın uhdecim, senin de cuman hayırlı mübarek olsun
günaydın canım tşk ederimm
tşk ederim canım bende iyiyim sabah oldu işe geldik çalışmaya başladık, acaba sütün sıcakmı oluyor ondan kaynaklanabilir canım
günaydın uhdecim, senin de cuman hayırlı mübarek olsun
inşallah canım çok saol güzel dileklerin için, rabbim kimsenin kucagını bos koymasın, inşallah gelecek bebişlerimiz hayırlısıyla
sen de mi ankarada tedavi aldın? sıkıntın nedir acaba ?
yaa olabilir bunu bilmiyordum
ılık mı olacak
uygun sıcaklığı anlamanın yolu var mı?
kızlar doktorum adetin 3. günü başla klomene demişti ama sivasta bulamadık piyasada, dün ancak alabildik, ve 5. gün oldu, reçetede zaten 5. gün başlansın yazıyo ve ilk kullanımda tek doz, benim doktorum sabah akşam kullan dedi, günde iki doz, siz ilk başladıgınızda nasıl başlamıştınız?
ben var ya geçen ay o kadar ümitliydim ki, çünkü rahim filmim temiz cıkmıstı, preseed kullanmıstım, moralim hep yüksekti... ama olmadı bu ay da klomenle olacak mı bakalım...