Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iyiyim çok şükür
dün gece yoğurt yapma denemelerimden biri daha hüsranla sonuçlanmış
sabah farkettim
niye tutmuyo bu yaaaa
sen nasılsın canım

günaydın arkadaşlar, cumanız hayırlı olsun
günaydın uhdecim, senin de cuman hayırlı mübarek olsun
hmm hiç duymadım
ama ankara büyük tabi dr. çok
hayırlısı canım
inş. tez zamanda bebişin gelir
inşallah canım çok saol güzel dileklerin için, rabbim kimsenin kucagını bos koymasın, inşallah gelecek bebişlerimiz hayırlısıyla
sen de mi ankarada tedavi aldın? sıkıntın nedir acaba ?

günaydın kızlar cumanız hayırlara vesile olur inşallah rüyamda hamile olduğumu gördüm doktor kesen görünüyo falan dedi o kadar çok sevindim tam keseyi bana gösterecekti ki uyandım daha ki adetime 1 hafta varmış rüyalar terse çıkar derler ya inşallah çıkmaz bu rüya hamile olduğum için çok mutlu ve huzurluydum

iyiyim çok şükür
dün gece yoğurt yapma denemelerimden biri daha hüsranla sonuçlanmış
sabah farkettim
niye tutmuyo bu yaaaa
sen nasılsın canım

tşk ederim canım bende iyiyim sabah oldu işe geldik çalışmaya başladık, acaba sütün sıcakmı oluyor ondan kaynaklanabilir canım

kızlar doktorum adetin 3. günü başla klomene demişti ama sivasta bulamadık piyasada, dün ancak alabildik, ve 5. gün oldu, reçetede zaten 5. gün başlansın yazıyo ve ilk kullanımda tek doz, benim doktorum sabah akşam kullan dedi, günde iki doz, siz ilk başladıgınızda nasıl başlamıştınız?

ben var ya geçen ay o kadar ümitliydim ki, çünkü rahim filmim temiz cıkmıstı, preseed kullanmıstım, moralim hep yüksekti... ama olmadı bu ay da klomenle olacak mı bakalım...

günaydın uhdecim, senin de cuman hayırlı mübarek olsun

inşallah canım çok saol güzel dileklerin için, rabbim kimsenin kucagını bos koymasın, inşallah gelecek bebişlerimiz hayırlısıyla
sen de mi ankarada tedavi aldın? sıkıntın nedir acaba ?

bizim yapılan testlerimiz hep normal çıktı
ama 14 aydır olmadı bebeğimiz
hayırlısı inşallah

delikafaduldenGünaydın kızlarr herkeze hayırlı günler.Tedavide olan arkadaşlar allah emeklerinizin karşılığını verir inşallahhhdelikafadulden

nurtopum:)parmagın dayanabileceği sıcaklıkta olması lazım sütün annem öyle derdi:smiley-cool:

kızlar doktorum adetin 3. günü başla klomene demişti ama sivasta bulamadık piyasada, dün ancak alabildik, ve 5. gün oldu, reçetede zaten 5. gün başlansın yazıyo ve ilk kullanımda tek doz, benim doktorum sabah akşam kullan dedi, günde iki doz, siz ilk başladıgınızda nasıl başlamıştınız?

ben var ya geçen ay o kadar ümitliydim ki, çünkü rahim filmim temiz cıkmıstı, preseed kullanmıstım, moralim hep yüksekti... ama olmadı bu ay da klomenle olacak mı bakalım...

canım bende bu ay klomen kullandım adetin 5. günü 2 tane içtim

Back
X