Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada sen sanırım rahım fılmı cektırmıstın 3.ayın sonunda benım doktorda ıstıyo benımde kafam karısık bende narkozlu cektırcem kafam cok karısık ruyalrıma bıle gırıyo tuplerım kapalıymıs acılmıs goruyorum senın fılm nasıl gectı ben kendımı kasan bırıyım olekı takıbe gıdınce ılk ben sokuyom kamerayı sonra doktor ele alıyo dırek ona sokturamıyom kamerayı bole oluncada benım narkozlu olmak zorunda yoksa kalkarım o masadan delikafadulden
slm kızlar klomende 3.ayım inşallah bu ay tutar.yanlız ben klomene adetin 3.günü başlıyorum.okuduğum kadarıyla burda herkes 5.gün başlıyor.kafamçokkarıştı
Süpersin valla sende bizler gibi ilginç vakkalardan birisin. O zaman hiç narkozsuz çektirme. Ben çektirdim bir daha gerekirse hayatta narkozsuz çektirmem. Ben odaya girdim bütün aletleri inceledim boynumun döndüğü son noktaya kadar herşeye baktım. Belki bu kadar incelemeseydim korkmazdım.
bu ayda hamile kalmazsam dortorum bendende isteyecek rahim filmi
çokmu ağrılı birşeyakannehir
nasıl çekiliyor
tamam canım.heralde adetin başlıcak.olsun napalım inşallah bu ay olur.sıkma canını.
Tünaydın opuyorumnanaktan
papatya tebrik ederim canım, Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
çatlatma iğnesi kullananlara bişey sorcam
çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorunuz hangi günlerde ilişki öneriyor
o günün akşamımı
yoksa ertesi günmü
yada 2 gün arka arkayamı ???
gülcancım slm benimde son adetim 4 eylül, inşallahhhhh hamile kalırsam bu ay. 4 Ekim diye yazmışsında benimkini sana zahmet değiştirebilirmisin? 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.Baklaım geçen ay olmadı ama bu ay nasıl olur bilemiyorum.
Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak
Kızlar benim canım çook sıkılıyor. Buradan da bir türlü ayrılamıyorum. Ben ne yapacam bilmiorummm(((