Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

SPEKULumu ilk :))rahim fliminde taddım ama ondanda narkozluydum:))aşılamada ise gercegını taddım dehşetti:roflol:

SPEKULumu ilk :))rahim fliminde taddım ama ondanda narkozluydum:))aşılamada ise gercegını taddım dehşetti:roflol:

Bana ilk spekulumu taktıklarında ne korkmuştum hatta münasebetsiz brde kadındı bana sen kocanla nasıl yatıyorsun dedi kayınvaldemde dipteki odada ne utanmıştım. Bana ialçlı filmde ve ameliyat yapılmadan takıldı. Hayatımda 3 kere 4. olmasın diye uğraşıyorum.

Bu adetimde ameliyatımı yapan dr a gidceğim oda sekulumsuz bakmıyor çokta ciddi bir adam hiç pazarlıka yapamıyorum bile yüz bulsam oda dil dökecem ama :(

yaaa kızlarben size yazdığım hiç bir mesajı göremiyorum gönderdikten sonra siliniyo ama siz görebiliyorsunuz benim mesajları sayfadan çıkışta yapamıyorum anlamadım ufff varmı sizdede böyle sıkıntıCADIARZU

yaaa kızlarben size yazdığım hiç bir mesajı göremiyorum gönderdikten sonra siliniyo ama siz görebiliyorsunuz benim mesajları sayfadan çıkışta yapamıyorum anlamadım ufff varmı sizdede böyle sıkıntıCADIARZU

malesef bende bilmiyorum site yöneticilerine mesaj at bence onlar çözüyor bu işi.

:uhm:fisfisfisdinazorum bende öyle bir sıkıntı yok

bana hep sekulumsuz baktı doktorum kamera yöntemi çok kötü ya o bide elle muayene yapan doktorlar var

zeyhat ist nerede oturuyosun istersen doktorumu tavsiye edebilirim sana?

ben pendikteyim canım bu ay şu ameliyatımı yapan bir dr a gideyim o demişti bana ameliytata sende sıkıntı var diye. Bir kaç aya ona gideyim diyorum. Bir görsün en azından tüm dosyam onda eğer bu tedavide ondada memmun kalmazsam senin dr ua giderim canım karşıda değilse.

Çok sağol canım tavsiyen için aklımada kalacak hep.

ayyyyyyyy asıl felaket o allahtan denk gelmedi bana.

çok şükür benim doktorum önümde bile durmuyor kendi ekranı var karşıda da benim ekranım büyük lcd yandan kamerayı yerleştiriyor ve yanımda hemşire var ve oda loş yani psikolojik olarak rahatsın banabakıyor hissi yok

kızlar gülcan terketti bizi nerde bu kız eskiden olsa buralarda olurdu bu saatlerde

çok şükür benim doktorum önümde bile durmuyor kendi ekranı var karşıda da benim ekranım büyük lcd yandan kamerayı yerleştiriyor ve yanımda hemşire var ve oda loş yani psikolojik olarak rahatsın banabakıyor hissi yok

:1shok:Bu anlattıgınız usg ile spekulum haricinde birşeymii anlamadımmmm:1ninca:

Spekulum-Trelat.jpg

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back
X