Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SPEKULumu ilk :))rahim fliminde taddım ama ondanda narkozluydum:))aşılamada ise gercegını taddım dehşetti:roflol:
yaaa kızlarben size yazdığım hiç bir mesajı göremiyorum gönderdikten sonra siliniyo ama siz görebiliyorsunuz benim mesajları sayfadan çıkışta yapamıyorum anlamadım ufff varmı sizdede böyle sıkıntıCADIARZU
Bu adetimde ameliyatımı yapan dr a gidceğim oda sekulumsuz bakmıyor çokta ciddi bir adam hiç pazarlıka yapamıyorum bile yüz bulsam oda dil dökecem ama![]()
yaaa kızlarben size yazdığım hiç bir mesajı göremiyorum gönderdikten sonra siliniyo ama siz görebiliyorsunuz benim mesajları sayfadan çıkışta yapamıyorum anlamadım ufff varmı sizdede böyle sıkıntıCADIARZU
herkese iyi akşamlar.......a.s.
bana hep sekulumsuz baktı doktorum kamera yöntemi çok kötü ya o bide elle muayene yapan doktorlar var
zeyhat ist nerede oturuyosun istersen doktorumu tavsiye edebilirim sana?
ayyyyyyyy asıl felaket o allahtan denk gelmedi bana.
çok şükür benim doktorum önümde bile durmuyor kendi ekranı var karşıda da benim ekranım büyük lcd yandan kamerayı yerleştiriyor ve yanımda hemşire var ve oda loş yani psikolojik olarak rahatsın banabakıyor hissi yok
sana da canım doyurdun mu kocanıcokacimcoook
meraba cnm pardon spekulun ney bılmıyorum da aydınlatırsan sevınırım:kedi::sm_confused:bana hep sekulumsuz baktı doktorum kamera yöntemi çok kötü ya o bide elle muayene yapan doktorlar var
![]()
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
delüm benim