Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anladım canım benimde 2.ayım bitti.
dr lar en fazla 6ay veriyor herhalde dimi?
bu ay klomen verirse dr yanına bal-tarcın-çörekotu denicem

canım esasında 3 ay diye biliyorum ama daha fazlada kullanan arkadaşlarımız var...gülcan mesala 8 ay kullandı ve hamile kaldı....ama ben daha fazla kullanmak istemiyorum....

sevilhancım selam, iğnen 10000 likmiydi
10000 dediğimiz bhcg değeri
yani çatlatması için 10000 bhcg veriyor ve yalnış bilmiyorsam bu yaklaşık 12gunde anca sıfırlanıyor.
yani 10.gunde kanda değer pozitif gibi görünebilir
ama aslında gebelik ollmayabilir.
biraz daha sabır güzelim

bende yarın kırmızı kartı görücem,bugunden belli, benim şimdi 1ay daha sabretmem gerekecek::((((([/QU ınsallahhh bebişlerımız gelır tez zamanda bana verdıgı doz 250 lık 1000 lık degıl suanda cok agrım var sanırım bende adet olcam delırcemm ya bıde kızlar ben anlamıyorum klomen 3 aylık bır tedavı nasıl olurda 7 8 aydan bahsedıyosunuz fazlası yumurtalıklara zararmıs kas yapalım derken goz cıkarmayalım doktorlarınız buna nasıl ızın verıyo gulcangulcan sen mesela 8 ay kullandın ama kendıncemı yoksa doktorunmu verdı yanılmıyosam sen kendımce ıctım demıstım bırde ben bıktım 2 aydır progestan fıtıl atmaktan cok ıgrenc ben takıbe gıdınce bıle kamerayı kendım sokuyorum sonra doktor ele alıyo napım :dance::dance::dance:

gulcangulcan beklenen adet tarıhı 3 ekım ben 6 demısım yanlıs hesaplamısım duzeltırmısın canım kusura bakma nasıl olduysa bende anlamadım

Size de günaydın kıslar. Herkese hayırlı sabahlar. Ben bugün yine hastaneye gittim. BETA hcg kan verdim. Sonucu öğlenden sonra alacakmışım. Baştan gözünün içine baktım çoğalsın hcg diye, şimdi de düşürmeye çalışıylar. Bu dokktorların işi de zor vallahi haa...

yok yok sozumden donmem bı tutturayım sonra serı uretıme gececegım canımmm heheheheeedelikafadulden

Canım Alminasıımm :1hug: özledim kız seni. Ben daldım kendi derdime, herşeyi herkesi ihmal ettim sanırsaam fisfisfis Ama artık daha iyiyim dünden beri. Nasılsın gülüm. Yeni işin yoğunmuş galiba. Aman aman yoğun olsun daha iyi. Ben seviyorum yoğun işi. Daha iyi vakit geçiyor. Kendine dikkat et canım yine de. Ben de seninle bu bebek konusunda hemfikirim vallahiii. Hele bi tane doğurayım, doğum kontrolü neymiş hiiççç umursamayacağım. Hatta bayramda hastanede yatarken eşime dedim, bunu sağ salim bi doğurayım ardından hemen bi tane daha doğuracam dedim. :utangac: eşim ne dese beğenirsiiinn. Aman aman karıcığım sen hele bunu bi doğur ben başka istemiyoruuuuummm sırnaşık şey

slm arkadasım bak ne dıycem kocanla kotu olma sen ona anan haksız desende o senı takmaz bak ben 1yıllık evlıyım baktım soleyınce olmuyo sustum esım olanları gordu ve sımdı onlarla gorusmuyoruz ıda bırdaha gıtmıyceksın dıyo korun ıstedıgı bır goz allah vermıs 2 goz meselesı oldu bana sus bak gorceksın esın ona nasıl cevap vercek takma kafana sakın

cnaım haklısın...o gece anası aradığında hiç sesimi çıkartmadım sormadım tv izlemeye deam etim ve dün bak o akşam hiç sormadın umursamadın. Bırak böyle ol. Sen sessiz ol ki ben seni savunabileyim dedi. Dün kimle kouştuysa birsi bunun kafasını duvara toslatmış ve geldi bundan sorna sadece ikimizin mutluluğu önemli olan hiçkimse hayatımıza karışamayacak . Teyzeme de söyledim annem bana direktif vermeyi sürsürdüğü sürece görüşmicem onla dedim diye söyledi....
Inşallah herşey daha güzel olur....

Canım benim. Aslında burada önemli olan kaynana değil bence. İnsanları kafamıza fazla takıyor olmamız. Gereksiz oldukları halde bazı insanlara boş yere değer vermemiz. Sevilhanın da dediği gibi aman nolur onları takmamaya çalışın. Söz gümüşse, sükut altındır demiş atalarımız. Benim de kaynanam bana çok haksızlıklar yaptı. Boş yere hep iftira attı. Yeri geldi yavrumu bile benden soğutmaya çalıştı. Ama başaramadı. Çünkü Rabbim her zaman doğru olanın yanında bunu unutmayın. Kötüler kazanıyor gibi görünse de, aslında kaybedenler hep onlardır. Ve yaptıkları kötülükleri er ya da geç bu dünyada ödüyorlar emin olun. Hiç kafana takma, kendini de eşini de böyle konular yüzünden üzme derim gülüm sana. Sevgiler.

EVET CANIM HAKLISIN.İnşallah öyle olur....Allahım öyle dert versin ki beni unutsunlar oğullarını unutsunlar.....bunalttılar artık 1 yılda burnumdan getirdi ikisi de.

kız zeyhat sen pendıktemısın anaaa burnumun dıbınde :1shok:bende tuzladayım hihoyyyt

slm kıslarr ne olmussun yawww sız ???? ben topıge gırmeyı bıraktım hepınız bı bunalım melankolı halıne burunmussunuzzz sıze heyecaan gerekkkk bırakın boyle morall bozmayı bakın ne dıyecegım ben ılk bebısıme hamıle kalmayı basarayım sonrasında her yıl bır tane doguracagım valla :)))))))))))))) sızede tavısye edrım gunlerce dusundum bu klomenden ıntıkamımı ancak bu sekılde alırım heheheeee

arkadaşım diye söylemiyorum ..deli karıdır hatunum:9 bir doğursa her sene doğrucakmış..oldu canım kociş de annne de öyle diyordu ..işleri yok senin doğurduklarına bakcaklardı...sen birinciyi bi patlat :P gerisini düşünelim :)
harket gerek diye üfus patlatcak hatuna bak yaa....

Back
X