Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Bence yaptır canım kan testİnİ ona gÖre tedbİrİnİ alırsın

aslında hiç umudumda yok yani kaç gündür belim ağrıyor kasıklarımdaki ağrı hiç geçmedi zaten yani her an adet olacakmışım gibi geliyor cesaret edemiyorum açıkcası belkide aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum korkuyorum

slm kızlar bugun cok tuhaf bısey oldu solemesı ayıp wc yaparken bıranda akıntım geldı asagı dogru sarkan neyse temızlendım kurulanırken bıde baktım pembelık ve azcık kan geldı ruyamdada cıft cızgı gormustum ne bılım ya ne olucak sonumuz dıye uzuluyorum bazen sımdı beklıyom bıse yok aksama dogruda gelırse adet oldum demektır 2 erken bazen bole olmazsa care yok degıl dıyorum asılama veya tup bebek olur dıyorum ama ondada cok para gıdıyo ha deyınce olmuyokı neyse bu halımıze cok sukur bu ayda olmayacak sanırım :((((

evet oldum canım çatlatma iğnesi

doktorum 24 .gün belli olur demiş hangi gün iğne oldun
eğer yanlış biliyosam düzeltin bu iğne hcg ihtiva ediyormuş
yani testte yanıltmazmı 10 gün filan diye okudum ama bilemiyorum ki
inşallah bebişin seninledir

doktorum 24 .gün belli olur demiş hangi gün iğne oldun
eğer yanlış biliyosam düzeltin bu iğne hcg ihtiva ediyormuş
yani testte yanıltmazmı 10 gün filan diye okudum ama bilemiyorum ki
inşallah bebişin seninledir

canım benim yani çatlatma iğnesinden 11-12 gün sonra kanda belli olur demişti bugünde 11. günüm 4-5 gün sonra adet günüm zaten bekliyeyim diyorum ben

canım benim yani çatlatma iğnesinden 11-12 gün sonra kanda belli olur demişti bugünde 11. günüm 4-5 gün sonra adet günüm zaten bekliyeyim diyorum ben

anladım canım sen reglin kaçıncı gününde oldun iğneni
bide adet siklusun ne kadar aman ne çok soru soruyorum demi
1 2 gün daha sabret sonra yaptır bence

anladım canım sen reglin kaçıncı gününde oldun iğneni
bide adet siklusun ne kadar aman ne çok soru soruyorum demi
1 2 gün daha sabret sonra yaptır bence

ben 14. günümde oldum canım iğnemi 28 gün canım adet siklusum hayır canım soracaksın tabiiki aklına takılan başka şeyler varsa sor benim için problem değilhihoyyyt

kızlar ben bişey öörenmek istiyorum, dün adetimin 11. günüydü, klomeni 4. günden itibaren kullandım, dün de yumurtalarıma baktı 2 yumurtam olgunlaşmış, bugün de sabah 11de iğnemi vuruldum, bi topikte 36 saat içinde çatlama bekleniyor diyo ama benim doktorum perşembe akşam, cuma akşam, cumartesi sabah akşam birliktelik takvimi çıkardı... ben bugünü boş mu geçsem ki, sonuçta ardarda birliktelik sperm kalitesini de düşürüyo, ne diyorsunuz?

kızlar ben bişey öörenmek istiyorum, dün adetimin 11. günüydü, klomeni 4. günden itibaren kullandım, dün de yumurtalarıma baktı 2 yumurtam olgunlaşmış, bugün de sabah 11de iğnemi vuruldum, bi topikte 36 saat içinde çatlama bekleniyor diyo ama benim doktorum perşembe akşam, cuma akşam, cumartesi sabah akşam birliktelik takvimi çıkardı... ben bugünü boş mu geçsem ki, sonuçta ardarda birliktelik sperm kalitesini de düşürüyo, ne diyorsunuz?

canım banada aynısı önermişti doktorum
iğneyi vurulduğum gün ve sonraki 2 gün

slm kızlar bugun cok tuhaf bısey oldu solemesı ayıp wc yaparken bıranda akıntım geldı asagı dogru sarkan neyse temızlendım kurulanırken bıde baktım pembelık ve azcık kan geldı ruyamdada cıft cızgı gormustum ne bılım ya ne olucak sonumuz dıye uzuluyorum bazen sımdı beklıyom bıse yok aksama dogruda gelırse adet oldum demektır 2 erken bazen bole olmazsa care yok degıl dıyorum asılama veya tup bebek olur dıyorum ama ondada cok para gıdıyo ha deyınce olmuyokı neyse bu halımıze cok sukur bu ayda olmayacak sanırım :((((

Benimda adetimin 17. günü aynı senin tarif ettiğin gibi geldi. Sonrada ne akıntı ne leke geldi. Benim akıntı çok çok açık pembe renkteydi

ben 14. günümde oldum canım iğnemi 28 gün canım adet siklusum hayır canım soracaksın tabiiki aklına takılan başka şeyler varsa sor benim için problem değilhihoyyyt

canım ya çok sağol
aynı dertten müzdarip insanlar birbirine destek oluyor
ben pko deyince herkes o ne diyor
ikiyi kk var
iyiki sizler varsınız

canım ya çok sağol
aynı dertten müzdarip insanlar birbirine destek oluyor
ben pko deyince herkes o ne diyor
ikiyi kk var
iyiki sizler varsınız

evet canım haklısın bende çok yaşadım bu sorunları kimseye birşey söylemedim ben çevrem bebek istemiyorz sanıyo öyle söyledim kimsenin bilmesinide istemedik açıkcası fakat konuşacak bunları paylaşak kimsem yoktu bende burası sayesinde hem çok şey öğrendim hemde güzel arkadaşlıklar edindim

Back
X