Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhabalar ben arnıza yenı katıldım.2 yıllık evlıyım.evlılıgımın ılk 1 yıl kadr korundum.1 yıl boyuncada bebek bekledık ama olmadı.doktora gıttım pcos.oldugumu soyledı daha yenı ogrendım ve bana klomen verdı adetımın 3.gunu baslayıp gunde ıkıtane almak suretıyle 5 gun boyunca kullanmamı ve 12.13.ve 14.gunler arsında ılıskıde bulun dedı.normalde bugu adet olmam gerekıyordu ama olmadım.klomen kullananlarda adet gecıkmesı olur mu cevaplarınızı beklıyorummmmmm
:teselli:

slm evanur hayırlı olsun tedavın benım bıldıgım kadarıyla ılk baslangıc gunde 1 tane klomenle eger yumurtan olmazsa gunde 2 ye veya 3 gecıyo benım klomende 3.ayım ben doktoruma sordum neden dozu yukseltmıyosun dıye o bana gunde 1 tane ıle yumurtan zaten buyuyo dedı gerek gormuyorum fazlasına dedı adetı duzenlı olanlar 3.gunu duzensız olanlar 5.gunu baslıyomus bırde ben anlamadım doktorum ole rastgele su gunde ılıskıye gır demesı yanlıs o takıp edıcek yumurtan 20veya 21 mm olunca ıgne verıcek yada vermıycek sana ılıskı gununu ozaman solemesı gerekıcek bende adet gecıkmesı yapmadı hatta 2.ayımda 2 gun erken oldum ınsallah bebesın bebıslerımız olur

tesekkur ederım.ben yurt dısında yasıyorum ılacın adında ısım farklılıgı var ama turkce karsılıgı klomen.bılmıyyorum doktorun neden oyle dedıgını bana 3 aylık verdı kullan dedı sonra gel dedı.eger bu 3 ay ıcerısınde adet olmazsan da gel demısdı.bu hapın yanında bana ılave olarak bır sey vermedı.bnde bu hap cok stres ve kasıklarımda agrılar yaptı sende ne gıbı degısıklıkler oldu

sakın 3 ay boyunca kontrolsuz ıcme kıst yapıyo bıde o dertle ugrasma ya takıbe gırmen lazım bak ben mesela adetın 3 gunu klomene baslıyorum 10 gun dahıl 19 gune kadar hergun gıdıyorum hergun vajınal muayene yaplıyo bakıyo gelısmelere

evet arkadaslar yaaa ınsallah olur bebeısımız gercekden kımseye bır sey soyleyemıyorum gercekden buyuk sıkıntı ıcerısındeyımmmm

ama doktorun takıp etmesı gerekıyo eger kıst olursa ozaman dahada ugrasıcan ve amelıyatlara kadar gıden erımeyen kıstler oluyo sakın 3 ay bıyunca doktora gıtmeden ıcme hem doktor neden takıp etmıyo yumurtan buyuyecekmı buyumeyecekmı catlayacakmı sınır oldum doktoruna yaa turk doktor bulsana kendıne orda

zeyhatcım canım gözün aydın
Allah sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin okurken gözlerim doldu inan
Rabbim banada bugünlei nasip etsin inşallah
Allah isteyen herkes versin inşallah
aminnnnnnnnnnnn

zten sevılhancım turk doktor.bana sadece okadr verdı sızın yazılarınızı okuyorum da ya kontrol altında ouyorsunuz yada baska bır ılave ılac bılmıyorum neden oyle yaptı bana gercekden ınanaın sıradan bır doktorda degıl burada tup bebek merkezı var ısı ılerletmıs bırısı neden boyle gercekden bılmıyorum canım

gercekten bende anlamadım gıt konus doktorunla bence cunku yumurtan buyuyeckmı onu nerden bılıyokı bazen klomene ragmen yumurtalar buyumuyo 20 21 mm olucakmı yumurtan catlayacakmı bana doktorum ıgne verıyo catlıyo bıde progestan kullanıyom fıtıl bebek olusursa tutunsun dusmesın dıye baska doktora gır mutlaka

oyle yapayım dıymı.sen kolmen kullanırken kasıklarında agrılar ve sıtres yaptımı sende

bnde acayıp bır sekılde kasık agrısı sıtres ve bas agrısı yaptı kolay kolayda basım agrımazdı normalde bnm ama bnde bunları yaptı

Back
X