Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
size bişey danışıcam bu sabah çamaşırımda çok az pembe gibi bir leke gördüm
reglime 9 gün var daha ne olaki bu
hadi inş. yerleşmeden dolayıdır.... belki bebiştendir dikkat et kendine:dance:
ayseyıldırım bence senin bebiş bu ay gelicek süpppper olur oleyyyy inş..gelir canım...9gün dişini sık testini yap inş. mutlu haber ver bize güzelim.
ayseyıldırım bence senin bebiş bu ay gelicek süpppper olur oleyyyy inş..gelir canım...9gün dişini sık testini yap inş. mutlu haber ver bize güzelim.
zeyhatcım cok tebrik ederim canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, darısı başımıza.
kıss calısıyoruz herhalde aksamları musaıt oluyorum ancak 8 den sonra gırebılıyorum nete onda da sen yoksun ozledım valla senı
zeyhatcım senın adına cok sevındım degerlerın ne kadar guzel yukselıyor buarada bebegınız hayırlı olsun yaramaz bır oglunuz oldu desene
gulcancım sen nasılsın nasıl gıdıyor
mınıkcanım sen nasılsın buldun mu tup bebek merkezı bende arastırıyorum fakat aksam 7 de muayene olabılecegım bıryer arıyorum
balsuratım gecmıs olsun ıns guzel cıkar fılmın
bende degısıklık yok kıslar calısmaya devam aksamlarıda gırıp sızler neler yapmıssınız dıye bakıyorum hepınızı merak edıyorum ınanın aklım hep sızde benım bu ay ılacsız gelısmıs 3 gelısmamıs 2 yumurtam dr um yumurtlaman cok ıyı ama bakalım kalıtelımı dollenmeye uygunmu dedı adetımın 22 gunu progesteron testı ıstedı dun yaptırdım bugun sonucumu aldım 19.08 cıktı dr um cok ıyı yumurtaların olgunlasmıs ve catlamıs allaha sukur sorun yok dedı normal degerlerı ıse 4-25 arasında olması gerekıyormus buarada belkıde hamılesındır ıstersın bırkacgun sonra tekrar progesteron bakalım eger dusmemısse hamıle olabılırsın dedı ama ben kendımı oyle hıssetmıyorum bence degılım o yuzden hıc umıtlendım ıse gırdıgım ılkay hamıleyım demek ıstemıyorum sırketebırde sızden rıcam progesteron degerlerı hakkında bılgısı olanlar bana yardımcı olabılırlermı
Merhaba arkadalar epeydir yoktum nette. Gülcan ve Zeyhat tebrikler Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almay nasip etsin inş.
kızlar 27 eyülde çatlatma iğnesi oldum, bugün 14.gün idrar testinde hemen ikinci çizgi silik çıktı, kan verdim değer 0,90 mış. 0,90 idrar testinde görünmez ki, o silik çizgi nasıl çıktı anlayamadım. Ne olmuş olabilir acaba