Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevracım ya inanki okadar takıldımki.
çarşamba sabahıda yaptırsan oılur.ozamanda ikiye katlamış olur.2 günde bir ölçülüyo zaten.
iğneden değilde bebektentendir değerin canım inşallah.bekleyip görmekten başka çare yok.

bakma zaten böyle rahat rahat perşembe falan dediğime zaten bekleyememki o kadar inş hayırlısıyla bebeişim geliyodur

hımmm tam sınır gün normalde 12,günden sonra vücuttan tam anlamıyla iğnenin etkisi çıkıyormuş ama değerde çok düşük değil inş. bebiştir güzelim dualarım seninle:Saruboceq:

tşk ederim canım inş allah hepimize hayırlı bebişler versin

damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKİM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKİM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKİM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM

HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİ BEKLİYORUZ.

canım benim perşembe yada cuma belli olacak :hulya:

gulcanım benı sormussun gıtmedım dr adet de olmadım belırtıde yok
ya ben hamıle degılımdır
hıc mı belırtı olmas

:kedi:karnıma araara kramp giriyo keşke hamiş olsam bu ay hiç beklemiyorum ama bi umut işte herşeyden bir şey çıkarıyorum

kıslar ben arada bi bakıp çıkıodum.çünkü yazacak bişii bulamıyorum,canım çok sıkkın.2li test yaptırmıştım riskli çıkmış ve dr 3lüye gerek duymadan hemen amniyosentez önerdi..eylül 23 de yaptırdım sonucu 1 ayda çıkıyomuş.beklemek çok zor günler geçmiyo..inşallah sonucu temiz çıkar,beni dualarınızda unutmayın emi kıslar. dr ultrasonla baktığında herhangi bi sorun yok gayet normal dedi.sonuç çıkınca renkli ultrason için gün verecekmiş..
işte kıslar böyle.bana sorarsanız bebişim çok iyi, göbüşümde cirit atıyo.çok şükür yukarıda çıkıyo artık(kasığa yerleşmişti)ama sonucumda hayırlısıyla,temiz çıkar inşallahda içim rahatlar,sürekli içimde bi huzursuzluk var.. bu arada hamiş arkadaşlarım, RABBıM tamamına erdirsin inşallah..
bebiş isteyen tüm arkadaşlarımada,RABBıM tez zamanda,hamiş kalmalarını ve sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallahh..
hepinizi çoookk öpüyorum kıslar,kendinize iyi bakın.

ya bugun gıdecektım ama 1kacgun beklıyım dedım...gercı 13gun oldu ama olsun carsamba gıdecem belkı adet olurum gerek kalmaz ılaca..ozele gıdemıyorum ozel hastaneyede....katılım payımıdır nedır artmıs kocıs devlete gıt dedı off.bu adam mılletı ne anlayıssız..dr cok sevmıstım sımdı ılgısız devlet dr lere kaldıım:(

kıslar ben arada bi bakıp çıkıodum.çünkü yazacak bişii bulamıyorum,canım çok sıkkın.2li test yaptırmıştım riskli çıkmış ve dr 3lüye gerek duymadan hemen amniyosentez önerdi..eylül 23 de yaptırdım sonucu 1 ayda çıkıyomuş.beklemek çok zor günler geçmiyo..inşallah sonucu temiz çıkar,beni dualarınızda unutmayın emi kıslar. dr ultrasonla baktığında herhangi bi sorun yok gayet normal dedi.sonuç çıkınca renkli ultrason için gün verecekmiş..
işte kıslar böyle.bana sorarsanız bebişim çok iyi, göbüşümde cirit atıyo.çok şükür yukarıda çıkıyo artık(kasığa yerleşmişti)ama sonucumda hayırlısıyla,temiz çıkar inşallahda içim rahatlar,sürekli içimde bi huzursuzluk var.. bu arada hamiş arkadaşlarım, RABBİM tamamına erdirsin inşallah..
bebiş isteyen tüm arkadaşlarımada,RABBİM tez zamanda,hamiş kalmalarını ve sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallahh..
hepinizi çoookk öpüyorum kıslar,kendinize iyi bakın.

canım uzun zaman oldu hiç girmedin seni çok merak ettim... bazen böyle testlerde tam sınır çıkıyor onun için bir takım şeyler yapabiliyorlar yani illaki sorun var diye yapmazlar bu testleri sen merak etme canım dualarımız seninle sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşacaksın ALLAH ın izniyle inş.

Back
X