Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gulcancım yaaa ben hamıle olabılırmıyım sence bu ay...ya ne kasık ne gogus hıc bıse yok

hasretim nasılsın?
ya nasıl sabrettin bu kadar pes, maşallah sabrın süpermiş.
Allah gönlüne göre verir inşallah canım.

1. akıntı durumun nasıl
2. idrarda tortu falan varmı.

3. bak ne dicem, evde dijital ateşölçerin varmı? varsa yarın saah uyanıp yataktan daha kalkmadan dil altından ölç bakalım kaç çıkacak
1 arkadaşım hamişlik varsa 37lerde devam eder demişti, adetten önceki günler 36.5 a doğru düşüyor

Son düzenleme:
canım bende aynı merak ediyorum yumurta oluştu mu diye....ovulasyon testi aldım yarın bakıcam bakalım var mı bişey..iş yeri nasıl alışabildin mi

dr a gıdıp ultrasonda baktırdın mı canım benım yarın kontrolum var ıs cıkısı gıdecegım ısede alıstım 3.haftadayım guzel gıdıyor

ha canım unutmadan bırde progesteron baktır yumurtanın olusmasından daha cok kalıtesı onemlı

ya bu dengesiz dr.um progesterona falan baktır demedi hiç....ya birde özeline gidiyodum...neyse bende senin gibi 30günde bir adet oluyorum ya 22 günde mi baktırıyım...

minikcim gonderdıgın msj okuyamıyorum acmıyo almınas cnm iyiyim bende napıyım sevındım işe alışmışsın bende şu okula alışa bılsem bıde cok ıssız bı yerde cok kotu gamyoncuiremsu

eger ıstersen benım dr umu tavsıye edebılırım sana yakında fıyatıda ucuz

canım sağol sen bana yaz yinede ismini özelden daha tam karar veremedik yani kendi başımıza biraz daha denesek mi yoksa tüpemi gitsek diye...uzun araştırmalarımın sonunda tüp merkezi buldum...bak sende yazmıştın aşılama yaptırabiliriz diye iyice araştırmadan sakın gitme...ben burda olduğum kadar tüp bebek bölümünüde giriyorum...çok güzel yazılar var bilgilendirme açısından..

Back
X