Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kaçtım....iyi geceler öptüm hepinizi
ay ezgıcım görmedım tıckerını kız galıba bebısın.
kızlar bende kaçtım....iyi geceler öptüm hepinizi
evet canım kız dedi bugün dr.umuz
oh oh cok güzel bızlerede nasıp eder ınsallah.
saol cnm inşallah hayırlısıyla olurgelincim tamamlarsın inşallah 3 ayı Allahın izniyle.
benim kanki hamişti hiç anlamadık nasıl gecti 9 ay 2-3 hafta içinde kısmetse geliyor kızımız,
inşallah sen ve ezgide onun kadar sıkıntısız atlatırsınız 9 ayı.darısı da bizlerin başına.
arkadaşlar ben kacıyorum şimdi
kendinize iyi bakın, görüşürüz.
kızlar herkese iyi geceler öptum hepınızı ben kacar
hasretim nasılsın?
ya nasıl sabrettin bu kadar pes, maşallah sabrın süpermiş.
Allah gönlüne göre verir inşallah canım.
1. akıntı durumun nasıl
2. idrarda tortu falan varmı.
3. bak ne dicem, evde dijital ateşölçerin varmı? varsa yarın saah uyanıp yataktan daha kalkmadan dil altından ölç bakalım kaç çıkacak
1 arkadaşım hamişlik varsa 37lerde devam eder demişti, adetten önceki günler 36.5 a doğru düşüyor
kızlar merhaba.bu ay klomen kullandım yarın son hapımıda ıcıcem.bu arada hergun taze yaprak adacayı ıcıyorum 5 6 gun daha ıcıp bırakıcam.eger bu ay olmazsa asılama yaptırmak ıstıyorum.acaba devlet karsılyomu asılamayı yaptıran yada bılen varmı.en az 3 kere onu deneyıp dırek tup bebege gecmek ıstıyoruz artık.bıde klomenle ıkız yada ucuz olma sansı varmı acaba cok ıstıyorum bıseferde olur dıyorum.benım tek tupum cıkalı cıktı rahım fılmımde.onuda kafama takıyorumçyasım gecmeden bıran once tup yaptırırsak daha ıyı olucak.