Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir kaç gündür yoktum eşimin dedesi vefat etti fırsat olmadı buraya gelmek kendinize iyi bakın iyigeceler
kızlar ben bugun kırmızı kartı yedımolsun ne yapalım kısmet eskıden olsa yıkılırdım sımdı ısın tuhafı cok uzulmedım. neyse ben bıraz mola verdım klomen falan kullanmayacagım kendımıze bır takvım yapacagız kocısle ve o tarıhte asılama yaptıracagım dr lar ne derse desın bu bebek mormal yolla gelmeyecek en ıyısı daha fazla vakıt kaybetmeden fırsatları degerlendırmek.
gulcancım yenı adet tarıhım 13 kasım lısteye ıstersen ekle ıstersen ekleme nasılsa tutmuyor bosu bosuna adımız yazılıyor asılama yaptıracagım tarıhı bıldırıım sıze onumuzdekı hafta dr la gorusecegım
alminas canın saolsun beee.. kırmızı kart yemişsin aman oyundan çıkarmasınlarda.. :dance: aşılamadan kaçgün sonra adet oldun????
alminascım üzülmemene sevindim.
ama aşılama içinde acele etmeseniz?
toplamda ne kadar olmştu denemeye başlayalı?
bende bugunlerde mutluyum biraz, bu ay klomen kullanmadım ama sanırım yumurtladım.
bal tarcın corekotu içmiştim,sanıyorum işe yaradı?
peki canım daha öncesinde denemiyormuydunuz?
hani hemen aşılama lafı edince merak ettim?
yaştan dolayyı falanmı biran önce aşılamaya gecmek istiyorsun.
haklısın canım aslında, benim yaşım 28 o yüzden kendiliğinde gelmesini beklemek istiyorum.
hatta ben aklıma getirmekten bile korkuyorum.
bu ay ateş te ölçtüm ben, sen ateş ölçme yöntemini biliyormusun alminascım?