Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın arkadaşlar.

pamuksel senin adına çok sevindim.maşallah yumoşlarına.inşallah be3bğine kavuşursun canım.

mügecim sakın üzülme canım.yola devam.

ben işten çıkıyorum işten çıktığım için bu aydan sonra tedaviyide bırakıyorum. özgürüm artık bi kaç aylığınada olsa doktorumuda değiştirdim.

arkadaşlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.listeyi başka arkadaş devralabilir.
ben işime gelene cevap veriyormuşum.rahatsız olanlar var.
herkese bol şans diliyorum.

kalbi fesat olanın,işleride fesat olur.
:olmaz:

günaydın arkadaşlar,

gülcancım hayırdır ne oldu ?? kim ne dedi ?? nereye gidiyosun ??

merhaba kızlar hepiniz yenisiniz sizlerle tanışmıyoruz ama hepimizin yolu bir
ben eskilerdenim ama artık girmiyorum o kadar bunaldımki hala hamiş kalamadım
çok yoruldum artık gine adet oldum yeni tarihim 22/11
bide bişey sormak istiyorum bilenler yazarsa aşılama yaptırcaz nasıl oluyor bilgim yok
detaylı bi şekilde anlatan olursa çok sevinirim ne kadar süreç falan gerekiyor cevap bekliyorum kızlar

hoşgeldn emelcmm sni tekrar görmek ne gzl :1rolleyes: bnd eskisi gibi grmiorm arada giriorm öle bi bakıp çıkıorm cnm aşılamayı düşünmüşsn hayrlısı olsn tatlım inş bu vesileyle gelr bebişin bnd senin gibi bekliorm yazdan bu yana tedaviyi bırktm ama adet olursam ki inş olmam (yrn adet günüm) bu ay başlicaz yine bakalım hakkımzda hayrlısı olsn inş kocaman öpüorm sni kaydirigubbakcemile5

gülcancım nereye gidiyosun yok öle bişiy herkese elinden geldiğince yardımcı oluyosun..hem burda kim kimi tanıyoki ayrımcılık yapılsın sadece yazışarak duygularımızı paylaşıyoruz..saçma..gülcancım sen bu topiğin gülüsün lütfen gitme bi yere

noldu canım ya
kime cevap vermemişsinki baktım ben geçmişe herkese tek tek cevap yazmışsın
üstelik ne güzel de liste hazırlıyorsun emeğine sağlık
gitme canım öyle yazan arkadaşımızın hassas bi anıdır bebek mevzusu hepimizi yıprattı çabuk sinirlenen, herşeye alınan biri oldum ben.diğer arkadaşlarda aynı durumdaysa onun için olmuştur.
sakın gitme canım

topiki açtım yazını gördüm nereye gidiyorsun bırakmayız seni kız kendini bilmez her yerde kendini bilmezdir sen o kişilere papuç bırakacak kız değilsin opuyorumnanaktan

gülcan ya gitme lütfen biz senden memnunuz bir kaç kişinin lafına bakıpta ya lütfen

Merhaba arkadaslar, ben yeniyim bu topicte, bu ay doktor klomed verdi, adetim 3.gunu baslayip 5 gun kullaniyorsun. Bu topic te sizlerle paylasmak istedim.
Anladigim kadariyla listede kamile kalan cok kisi var, en kisa zamanda hamile kalan varan mi bilmiyorum, biraz bilgi verebilirmisiniz.

Ayrica ,

Gulcangulcan, sen Oyle soyleyenlere takma, seni kiskanipta cekemeyenler senin hevesini kirmis, fakat onlari guldurmemek adina, seni burda gormek isterizkaydirigubbakcemile5 onlar dahada catlasinlar:lepi:

merhaba arkadaşlar.çok merak ediyorum,duphaston kullananlar hap bittikten kaç gün sonra adet oluyorlar.paylaşabilirmiyiz.ben adetin 15. gün başladım,biteli beşgün oldu??

Back
X