Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sultancım inş. bebeğin seninledir
bende iğnemi 30 ekimde olduğuma göre 14 gün sonrası 13 kasım oluo
14 kasımda doğum günüm
Rabbim inş. bana hediye olarak nasip eder bebeğimi

gülcancım vaktin olduğunda eklersen beni sevinirim
13 KASIM

canım inşaallah güzel bir doğum günü hediyesi olur senin için inşaallah bu ay sonucun pozitif çıkar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben geçen sene klomene başladım 2. paketin de iğne yaptırmadan hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim 1 sene ara verdik geçen haziranda günde 2 tane içtim kendi kendine yumurtam çatladı ama gebe kalmadım 3 ay iş nedeniyle ara verdik bu ay günde 3 tane içtim ve hamileyim.......

başak gözün aydın canım sende bebişine kavuştun süper.. maaşallah listemiz 100 e doğru gidiyor hadi bakalım kızlar..

kızlar selam takıbımdesınız arasıra gırıp bakıyorum NURTOPUM asılaman hayırlı olsun ıns bu ay tutar esemosum sen ıyımısın zeyhat gulcan dıkkat edıyorsunuz dımı kuzulara balsurat serselo umutlu mınıkcan deryaberıl kukuleta sızler neler yaptınız bakalım
ben beklemedeyım bakalım buay klomen ve adacayı ıctım ıgne oldum sımdı kuzu kuzu melul melul sesız sedasız beklıyorum yıne sızlerı haberdar ederım gorusuruz hepınızı tek tek optumm encokta umutlu 22 senı opuyorumm epeydır gorusemedık :))))

canım benim saol ben iyiyim çatlama iğnesinin etkisi galiba :kedi:uykucu oldum çıktım beklemedeyim bende aşılama sonrası:kedi:tuttumu tummadımı haftaya belli olacak:tomato:

kızlar size bişey soracam benim aşılama yaptırdıktan iki gün sonra gögüslerimde acı başladı bu gün iyice arttı klomen kullanmadığım aylarda gögüs acım adet tarihimden 10 gün önce başlardı ama klomen ve çatlama iğnesi kullandığım aylarda adetime 3 veya 4 gün kala acımaya başlardı bu dördüncü klomen kullanışım ilkdefa bu kadar erken acıma oldu klomen kullandığınız aylarda sizin göğüs acınız ağrınız kaç gün önce oldu... biraz karışık oldu galiba idare edin kızlar

sultancım içini ferah tut inş. bebişin senle dualarımız senle merak etme güçlü ol canım

Back
X