Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

İyiyim canımıniçi çalışmaya çalışıyorum sempatiksalakcinni sen nasılsın? Demek yarın gidiyor karrdeşin. Sağlık olsun bebişin doğumuna ne kaldı ki yine gelecek nasılsa. Fındık kızımız nasıl gıpraşıyoor mu:emir_bebek:

kıprasıyorrr:emir_bebek:karnı acıkınca hıc durmuyor hep yemek saatınde tepısıyor yemek yıyorum 10 dk sonra tık hareket yokkaydirigubbakcemile3 cok oburr zaten dr da normal doguramazsın dedı bebek cok toplu bu hızla buyumeye devam ederse 4ooo gr ın uzerınde olur dedı :1shok:bızım kız kesın evde kalacak bır ayak varr palet gıbı valla akannehir dr bu haftalarda 30-40 gr arasında olmalı dedı bılemedın 50 gr oda max dedı bızım kız ıse 122 gr :1shok: babamız kara kara dusunuyorr bu sabah oldum gulmekten dıyorkı anne bu bebegın buyumesı durur demı bu hızla buyumeye devam etmezz annemde dıyorkı zavallı kadın yok oglum asıl bu aydan sonra baslar hızla buyumeye :1shok: esımın yuzunu gormelıydınız kaydirigubbakcemile3

kıprasıyorrr:emir_bebek:karnı acıkınca hıc durmuyor hep yemek saatınde tepısıyor yemek yıyorum 10 dk sonra tık hareket yokkaydirigubbakcemile3 cok oburr zaten dr da normal doguramazsın dedı bebek cok toplu bu hızla buyumeye devam ederse 4ooo gr ın uzerınde olur dedı :1shok:bızım kız kesın evde kalacak bır ayak varr palet gıbı valla akannehir dr bu haftalarda 30-40 gr arasında olmalı dedı bılemedın 50 gr oda max dedı bızım kız ıse 122 gr :1shok: babamız kara kara dusunuyorr bu sabah oldum gulmekten dıyorkı anne bu bebegın buyumesı durur demı bu hızla buyumeye devam etmezz annemde dıyorkı zavallı kadın yok oglum asıl bu aydan sonra baslar hızla buyumeye :1shok: esımın yuzunu gormelıydınız kaydirigubbakcemile3

:roflol: Alllahhh iyiliğinizi versin emii, çok güldümm. :roflol: Hakkaten dee bu aydan sonra başlar aslında büyümeyee. Büyük bebeğe bakmak da çook kolay olsa gerek. Benim oğlan 2400 gr doğmuştu. Doğduktan sonra da su kaybı yaşıyor bebekler daha bi zayıflıyorlar. Yani 2000 gr a kadar inmişti. Sağlıklı olsun daa hepsi bizim başımızın tacıı. Annelerinin kuzuları onlarrr. Kızıımız hele bi doğsun da o zaman da gör sen babasınınn bi tanesii olceek.

:roflol: Alllahhh iyiliğinizi versin emii, çok güldümm. :roflol: Hakkaten dee bu aydan sonra başlar aslında büyümeyee. Büyük bebeğe bakmak da çook kolay olsa gerek. Benim oğlan 2400 gr doğmuştu. Doğduktan sonra da su kaybı yaşıyor bebekler daha bi zayıflıyorlar. Yani 2000 gr a kadar inmişti. Sağlıklı olsun daa hepsi bizim başımızın tacıı. Annelerinin kuzuları onlarrr. Kızıımız hele bi doğsun da o zaman da gör sen babasınınn bi tanesii olceek.

hayırlısı ıle ıns :Saruboceq: babamız cok komık yaa akannehir bır gorsenızzdelikafadulden

merhaba kızlar,

şu saate kadar internette problem vardı giremedim nasılsınız ??

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek..........................................................KLOMEN
110.ceydammm.....................................................KLOMEN
111.esemos..........................................................İLAÇSIZ
112.nurtopu...........................................................TÜP BEBEK
113.emine kaya.....................................................KLOMEN
114.firstmoonxxx...................................................MERİONAL 75

deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
DİLEMYARE..........................25 ŞUBAT
CETREFILLI....................... .. 26 ŞUBAT
SUER................................... 26 ŞUBAT
UMUTLU22............................27ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
GAMSEM..............................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

SERSELO.......................3 MART
CENNETİMSİN.................3 MART
KUZU84..........................10 MART
DELFİNO........................12 MART
JALE33...........................12 MART
DİSİKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
SELMA_AKSU................
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
HELENA_.......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE

4 mart canim benim beklemedigim tarih:)

Merhaba canım hoşgeldin. Bugün yine tenha buralar. Benim de işlerim yoğun, arada sırada bakıyorum. Sen nasılsın şekerim.

hoşbulduk canım benim baya tenhalaşmış haklısın herkes nerelerde acep bilmiyorumkismile

valla ne olsun şekerim bende yogunca çalışıyorumda int problemliydi oldu girip bakem dedim kimsecikler kalmamış yahu :)

ahanda tecrübeli biri dediğine göre helenacım inşallah gebelik belirtisidir canım yaaa
insallah canim husrana ugramayiz ins bu ay da...fakat benim bobrek tasi problemim de var..hatta yumurtlama gunu sag kasigim agriyordu ama bu ay soldan yumurtlamistim neden diye dusunurken tas nuksetmis yine..bol su iciyorum dussun diye...bu kokunun tasla ilgisi de olabilir ya da bobrekte bi enfeksiyona neden olmussa tas o da olabilir...daha once 2 kere dusurdum tas gerci bu koku yoktu..off testte yapamiyorum korkudan..aslinda adet gecikmesini beklemeye gerek olmayan testler var..bi hafta var adetime..yaptirsam buyuk ihtimal cikar

:roflol::roflol: devam mı:sm_cool:

allah razı olsun sultancım,senin de kandilin ve cuman mübarek olsun a.s.
:roflol:sen varyaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım nerelerdesin sen:oklava::oklava:çalışmadaydın sanırım inş. güzel haberini bu ay duyarız
inşşş cnm inşşş valla calısmalara devam bakalım artıkk bu sefer ne olcakkhihoyyyt
Evet canım çok şükür cumayı gördük. Bu ay senden çok umutluyum Ayşeciğiim. İnşallahh güzel haberi vereceksin bize. Benim adetim sökülmek üzere, kahverengi lekelenmeler başladı.

selam kuzucuğuumm özlettin valla kendini. hoşgeldin sefalar getirdin.
olumunekankayizsmilevalla bende ozledım sızıııııııııııııı
Allah razı olsun gülümm. Bizim için dua eden dilin dert keder görmesin inşallahh.

Sana da hayırlı cumalar nartaneeemm.

alımınasım amannnnnnnn bzım kızzz tombiş olcak valla deseneee :CüvCüv::emir_bebek:

yine geç girdim,bugün yoklamayı kim aldı.yok mu yazıldım acep.bilmiyorumkismilebahane olurmu bilmem ama.walla aklım hep burdaydı,özledim sizleri.saat daha erken fakat galiba kimsecikler yok.:sinifsinif:

dikkat et kafayı yeme.rahat ol oluruna bak.bu kadar stres yapacağına yarın git bi kan testi yaptır bence.belirti olarakta normal adet belirtisi oluyor göğüs doldunluğu oluyor.göğüsuçları daha büyük oluyor.

adetime 6 gun var ama kanda cikarmi dersin?tek belirtim idrar kokusu:bbo:

adetime 6 gun var ama kanda cikarmi dersin?tek belirtim idrar kokusu:bbo:

canım acele etme bikaç gün daha bekle derim ben.seni çok ii anlıyorum,değil günler saatler,dakikalar geçmiyo,ama ümitlenip hüsrana uğramakta kötü.rabbim nasip eder inşallah tez zamanda hamileliği de hepimizin yüzü güler.opuyorumnanaktan

benimde adetime 6 gün var dayanamadım bu gün tahlil içn kan vermeye gittim.ptesi çıkacakmış ama.bende klomen kullandım ve adetimin 16. günü duphaston a başladım.şu anda karnımda regl olacakmış gibi ağrı var.çok stresliyim ayrıca...sanırım hamilelik belirtisi olabiliyormşbu ağrılar.alahıminşallah hamileyimdir......

mrb kızlar umarım herkes iyiydir.yarın hafta sonu çoook mutluyum ya.
yeni hamişlerimiz en kısa zamanda olur umarım.benimde yarın bürgün yumurtlama günüm çalışmalara bütün potansiyelimizle başlıyoru artık.karar verdi bu ay her gün yapcaz önceki aylar gün aşırı yapıyoduk işe yaramadı birde bu şekilde deneyelim dedik.umarım bu ay olur.

benimde adetime 6 gün var dayanamadım bu gün tahlil içn kan vermeye gittim.ptesi çıkacakmış ama.bende klomen kullandım ve adetimin 16. günü duphaston a başladım.şu anda karnımda regl olacakmış gibi ağrı var.çok stresliyim ayrıca...sanırım hamilelik belirtisi olabiliyormşbu ağrılar.alahıminşallah hamileyimdir......

canım umarım hamişsindir.sakin olmaya bak stres yapmamaya gayret et stresten insan kafayı yiyebilir bilirim o duyguyu.umarım bebişin gelmiştir.tedavi görmeye ne zaman başladın canım

Back
X