KISLAR ISIM ECMEL dıgerı ıse REVNA ne dıyorsunuzzz
ikiside çok güzel ve değişik tek isimmi düşünüyorsun yoksa iki isimmi koyacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıprasıyorrrkarnı acıkınca hıc durmuyor hep yemek saatınde tepısıyor yemek yıyorum 10 dk sonra tık hareket yokkaydirigubbakcemile3 cok oburr zaten dr da normal doguramazsın dedı bebek cok toplu bu hızla buyumeye devam ederse 4ooo gr ın uzerınde olur dedı :1shok:bızım kız kesın evde kalacak bır ayak varr palet gıbı valla akannehir dr bu haftalarda 30-40 gr arasında olmalı dedı bılemedın 50 gr oda max dedı bızım kız ıse 122 gr :1shok: babamız kara kara dusunuyorr bu sabah oldum gulmekten dıyorkı anne bu bebegın buyumesı durur demı bu hızla buyumeye devam etmezz annemde dıyorkı zavallı kadın yok oglum asıl bu aydan sonra baslar hızla buyumeye :1shok: esımın yuzunu gormelıydınız kaydirigubbakcemile3
esemosum cıft ısım dusunuyorum ama ılk ısmı hazır zehra koyacagım anneannemın adı o öldüğü gün ben hamıle oldugumu ogrendım zehraya ek bır ısım dusunuyorum yaww canım cok kılo alıyorummooo maaşallah maaşallahsağlıklı olsunda kilosu önemli değil bidenem sen yemene içmene bak rahat ol bebişin sen az yesende alacağı aynı kiloyu alacak annesi daha öncede demiştim senin yediklerin bebişine yarıyor maaşallah...
oyyy masaallah ben coktandır hıssedıyorumm karnı acıkınca cok kıpırdıyor hıc durmuyorray ALMİNAS gerçekten hissediyor musun kıpırdadığını?biziim oğlanda 150 gr olmuş ama ben daha hissedemiyorum kıpırdadığını.ama çok karnım acıkıyor.ama doktor yanlış söylemiş heralde bu hafta 100 gr civarı olması gerek yani senin ki çok normal.doktorunda günahını almayayımda bazı doktorlar bilerek sezeryan yaptırmak istiyorlar.
alminascım maşallah![]()
bebişine ve sana.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibetsin.benim adetim bu ay onikisinde listeye eklermisin canım bu ay hamişlerimizin sayısı artar inşallah allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün...
günaydın kızlaaar, benim kırmızılar geldi, allaha şükür haftasoınu geldi de sancıları işyerinde çekmek zorunda kalmadım, yeni tarihim muhtemel tarihim 25 mart canlarım...
jale33 sen nasıl hissetmiştiin aynılarımı olmuştu sanada yani karında regl ağrısıgibi ağrılar falan....
kızlar slm nasılısnız ben klomen kullanıyorum 2 aydır ama edt düzensizligim basladı henüz adette olmadım bu ay düzensiz yaparmı klomen sevgiler
günaydın kızlaaar, benim kırmızılar geldi, allaha şükür haftasoınu geldi de sancıları işyerinde çekmek zorunda kalmadım, yeni tarihim muhtemel tarihim 25 mart canlarım...
canım benim normalde adet belirtim sadece aşırı sinirdir başka belirti olmaz adet olduğum yani kahverengi akıntı geldiği anda ağrılarım başlar.ama benim belirtilerim göğüs uçlarında aşırı hassaslık ve ağrı,kasıklarıma ara ara giren ağrılar vb.şeylerdi.birde benim adetim 23,24 günden fazla olmaz ama o sefer 27 gün olmuştu.ama hepsi ilacın etkisiymiş sonradan anladım canım.
canım bende de adet gecikmesi yapmıştı.benim ömrümde adetim 23,24 günde başlar ama klomen kullandığımda 27 hatta 28 güne uzadı çok heveslenmiştim ama fos çıktı canım umarım seninki öyle olmaz
ayyy bu olsunzemuszemus adıyla yasasın, çok güzelmiş anlamıanlamı gunes ısıgında parlayan su damlası
canımmm cok saol, ne güzel seyler yazmısın, inşallah dediğin gibi olur, rabbim agzından alsın inşallahcetrefillim canım senden hiçbirimiz asla umudumuzu kesmeyiz sen gayet güçlü hiç pes etmeyecek kadar da kendini bilen birisin tanıdığım kadarıyla canım ben inanıyorum 1-2 ay içinde sen hamile kalacaksın yeterki stres yapma bak göreceksin gelecek bebişin...
helenaaa hadi hayırlısı, sakin ol, cok düşünme, inşallah bebegin seniledir.kızlar ben bugun ucuz gebelık testlerınden aldım sılık cızgı cıktı...cok merak edıyorummmmm..habıre bakıyorum baya baya cızgı var ama sılıkkk
inşallaaaaaah:Saruboceq:canım inşallah şu kırmızıları son görüşümüz olur:))) benimde bir sonraki adet tarihim 26 mart inşallhhhh hamile kalırızzz bu ay.....
yok yok sıkmıyorum, sadece anlık üzüldüm gecti, hayırlısı artık, beklemek bizden...canım hayırlısı neyse o olsun doğru zaman değildi demekki.sıkma hiç canını.
maşallah yumurtan güzel gelişmiş ama rahim incelmesiyle ilgili bişey bilmiyorum canım ben..slm kızlar bugun gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı
çok kötüyüm kızlar doktora gittim bu gün geldigimden beri öle yatıyorum ruhu çekilmişler gibi başım çatlıyo arıdan mafoldumben 15 de adet olmuştum klomen kullanmıştım bu ay işte 13 dedi yumurtan bebek olabilmesi için 18-19 olmalı dedi doktor çarşamba gene çagırdı . Ne demek şimdi bu ben hiç bi şey anlamadım adamıda yanıma yaklaştırmıyodum c.tesi doktordan sonra diye oda tecavüzcü coşkun gibi bakıp duruyo ayyy sinirlerim bozuldu benim yaa mafoldumben çarşamba 19 olmazsa nolucak yani şimdi hmm bilenler aydınlatsın lütfen :gitme:
progestanın boyle bi özelligi varmıki acep
canım sinirlerinin bozulmasına gerek yok yumurtan daha olgunlaşmamış demek.çarşamba çağırmış eğer yumurta 18,19 mm olursa çatlatma iğnesi yapacak.korkacak bişey yok yani kaç yumurta var bir tanemi.eğer yumurta olgunlaşmamışsa sana yine şu tarihde gel der.sıkma canını.kocanıda üzme biyerleri şişmesin sonra kızz
1 yumurta var off çok gerginim normalmi yani 10 günde bu kadar büyümesi hmm
Valla düşmüşüm kendi derdime koca moca görmüyo gözüm şişerse şişsin ayy yok bi şey olmasın bide onla ugraşmayalım aklinialirimsmile