Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ya göbektenmiş bide kendın vuruyormuşsun regl 3günu dr gitcem heyet imza atacakmış igne olmam için 50ytl heyete 300ytl igneye verılecekmiş anlamadım klomenden bır sonuç alınamadı

selam kızlar düngeceki kadar kızgınlıgım kalmadı gibi
nekadar bitirdim kafamdan sildim desemde akşam birden hapşurdum sol kasıgıma birden birşey saplanır gibi oldu birden içim endişe ile doldu acaba diye ya ne bitmez çilemiz varmış bütün duygularım altüst oldu bugün tv seyrederken birden sesizce aglamaya başladım bu aglama yemek yaprkende devam etti birde şimdi annem gelirse ne derim diye düşündüm allah kimseyi bu durumlar düşürmesin kızlar neyse toparlandım biraz

canım ya göbektenmiş bide kendın vuruyormuşsun regl 3günu dr gitcem heyet imza atacakmış igne olmam için 50ytl heyete 300ytl igneye verılecekmiş anlamadım klomenden bır sonuç alınamadı

evet canım dedigin tedavi aşılama tedavisi ama ilaçlar daha pahalı bende buay öyle tedavi oldum ilk bir hafta hemşireye yaptırdım ignelerim sonra gitmek zor oldu tüm cesaretimi toplayıp kendim yapmaya başladım hatta kızım dügmesine basıyordu anne güzel yapıyorum degilmi diyede seviniyordu hihoyyyt

kızlarrr özür dileyerek size bişe sorcam midem bulanıyodu ya şimdi kustum geldim çok afedersin sorcak kimsem yok kocişde yok ya sonuna doğru iice simsiyah geldi sanki arada kan da vardı zorlandım çok ondan mı dır yoksa allah korusun bişe mi vardır yoksa ketçap yemiştim ondan kaynaklanabilirmi tamda çözemedim mideniz bulanmazsa bi ceavp yazsanız kızlar bişe olurmu ya çok korkuyorummmm

canım gördüğün koyu renk yediklerinle ilişkili
korkmanı gerektirecek bişey yok, için rahat olsun
kustuğun zamanlarda sakın ayakta durma yat uzan canım
kendine çok dikkat et:1hug:

paylaşımın için teşekkür ederim neyse ki sen atlatmışsın tüplerim tıkalıydı demişsin açıldığını nerden anladınız tekrar mı çekildi yoksa küçük bi tıkanıklık mı varmış

ne demek canım herzaman bildigim bir şeyse cevap veririm valla bilmiyorum doktorum öyle dedi kanlların tıkalı açıyorum birinin açıldıgından emin olmadıgı için ertesi gün röntgen istedi ikiside açılmış

Başakçığım herşey düzelir canım. Hepimiz tartışıyoruz eşimizle.. .sen sıkma canını.. güzel şeyler düşün..

canlarım tesekkur ederım.
basakcım,zeliş,mavis..hepınıze tesekkurler..
darısı hepınıze ınsallah dualarım sızınlee.
zelıs canım benım bugun adet gunumdu sabah test yaptım,dunde yapmıstım.
dunku bıraz sılıktı bugun bıraz daha koyu cıktı.

bende bel agrısı oldu,goguslerın yanları sızladı,uyku halı ve sureklı wc ye cıkıyordum.
ınsallah sızlerde guzel haberler verırsınız..dualarım sızınle..

evet canım dogru söylüyorsun sonucada az kaldı heycanlanıyorum biryandanda korkuyorum ya sonuç yine negatif olursa diye bugün 9 gün ama sabahtan beri ateş basıyor terliyorum valla annemin kızmıycagını bilsem askılı tşörtle gezicem amam anneme yakalanırım kesin biraz tırsıyorum annemden 36 yaşındayım ama 5 yaşındaki çocuk gibi çekinirim annemden :mymeka:

canımmmmm ablam nasılsın bakalım 3gün kaldı he 12nci günde yapılıyodu dimi ablacım hadi son 3 az kalmışşş benim bebişimede kuzen gelir fındığın haberi varmı yoksa hiçbişe sölemedinizmi amanın bende annem den çok korkarım ta istanbulda bi kızsın burda titrerim abla valla heee:Saruboceq:​

evet canım 3 gün kaldı ama arada migde bulantısı sabahta ateş bastı resmen bu belirtiler varken birde negatif çıkarsa diye ümitlenmiyorum açıkçası bugün çaktırmadan bir gebelik testi alıp yarın sabah yapayım diyorum en azından azıcık sonuç hakkında bilgim olur

semacım fındık allah baba ne zaman izin verirse o zaman gelecek diye biliyor kardeşini bazende neden gelmiyor diye mızmızlandıgıda oluyor

kızlar bu ay ugurlu geldi bakın şimdiden hamişlerimiz çogaldı umarım listedeki herkes hamiş listesinde olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…