Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya kızlar ben le herzaman giremiyom girsemde öle fazla duramıyom o yüsden liste aksayabilir kusura bakmayın emi bi de laptop um bozsuldu bu ara sıkınıtyaşıyom kusura bakmayın ok????????

canım terlik zaten ayagıma yapışık zaten ekstradan patikte giyiyorum yün yelekte cabası
aşılamadan önce bütün temizligimi bitirdim rahatım yani inşallah seninde aşılamya gerek kalmadan bebişin gelir canım :Saruboceq:

semacım sıkma canını sen arada listeye güncelle yeter hamişler zaten haber veriyor sen kendini yorma yumurcaga dikkat et yeter bizim için degilmi kızlar.

arkadaşlar benide yazın 5 kasım bugün dkt.a gitim yumurtam sonunda büyümüş.son 5 gün .hayırlısı bakalım....

semacım beni silebilirsin yine olmadı yani adet oldum hemde gününden erken oldum.olmadı olmayacak herhalde.çok isterdimki benide hamişler bölümüne yazasın ama olmadı olmadı.çok moralim bozuldu sanki umutluydum bu ay olcak diye ama olmadı.yani beni silebilirsin hamile kalamadım((((((((((((((

kızlar bende klomen içiyorum. yarın hap bitiyo. yani bugün klomenin 4. günü... ama çok başım ağrıyo! kızlar sizde de baş ağrısı oluyomu?

bi de listeye beni de yazın. 24 kasım!

Slm arkadaşlar nasılsınız?
uzun zamandır yoktum burda memleketteydim o yüzden yoktum adet tarihlerimi söleyemedim listeniz için bunun için özür dilerim
ne var ne yok aradaşlar ilaçlara devam mı inşş hepinizin bebeği olur ama sabır gerekli hemde fazlasıynan benim benim ilaçtan sonra 2 ay olmadı ilaçıda bir kere kullandım demekki zamanı deilmiş Allah istemiyince olmuo kul ne kadar isterse istesin ben bu ay bir daha kullanıcam ilaçı 2 güne kadar adet olurum Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşşşşş

canım başakcım bebeiş istiyorsan dikkatlı olman gerekiyor hele bu havalarda piknik tam üşütmek için ideal kendini koru aşılaman okadar acıya dayanıpta yaptın dikkatlı ol

hikkopaz canım üzülme napalım allah elbet birgün bizimde yüzümüzü güldürücek allahatan sabır dile beterin beteri vardır..

tabiki öyle ama nebileyim istiyorum bebegimi kucagıma alayım rüyalarımda görüyorum .eşime üzülüyorum ben üzülmüyeyim diye olsun diyo biliyorum oda çok istiyo ama ben üzülmemme için belli etmiyo.ne zamana kadar ilaçlar nezamana kadar doktorlar.moralmen sıfırım.psikolojim bile bozuldu.

üzülme cnm. hep moralle bu işler tedavinin yarısı moral:teselli:

selaaaam.kimse yok mu?klomenden sonra çarşamba çatlatma iğnemi oldum.bugünde dra kontrole gidiyorum.inşallah haberler iyidir.mübarek cuma gününde hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim...
Herkese Hayırlı Cumalar:)))

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

31.10.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::3KASIM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::4KASIM
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5KASIM
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5KASIM
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7KASIM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
balımnur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9KASIM
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10KASIM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11KASIM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::11KASIM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::12KASIM
zencefill:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13KASIM
serenelar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13KASIM
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14KASIM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::17KASIM
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
SUDENAZ222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::???????

HABER ALAMADIKLARIMIZ

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM????????
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM???????
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM???????
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM??????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM??????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM?????
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EKİM????
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM????
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM????
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM????
susadim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EKİM????
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:

KIZLAR YA GÜNÜ GEÇENLER ALOOOO Bİ HABER VERİN YAWWWW NEDİR DURUMUNUZ LİSTEDEN SİLİYOZ SONRA GELİYOSUNUZ OLMUYOOO??????????????

Son düzenleme:
semacım canım benim adet tarihim 10 kasım
? kalmasın yerimseniben

nasıl gidiyor hamilelik, boncuğun nasıl? sağ salim kucağına al inşallah

semacım canım benim adet tarihim 10 kasım
? kalmasın yerimseniben

nasıl gidiyor hamilelik, boncuğun nasıl? sağ salim kucağına al inşallah

ekledim cicim iiyim biraz biraz bulantılar başladı haftaya kontrol var çarşamba kalbinin atışını duyucaz inşallahhhh rabbim sizlerede nnasip etsinnnn

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum nette bir problem vardı üyeliğim falan kaybolmuş uğraştım biraz neyse aranızdayım yine doğal olarak benden bir haber çıkmadığı için listeden adım silinmiş.ben 15 ekim de hasta olacaktım maalesef erken oldu 13 ekimde ve 5 gününde klomen kullanmaya başladım15 günündede çatlatma iğnesi oldum hayırlısı bakılım.bu ay kilisteye 9 kasım olarak yazarsanız sevinirim.ama ne yalan söyleyeyim hiç umudum yok doktorum her ay umut var diyor hayırlısı dualarınızı bekliyorum.Allah hepimizizn yüzünü güldürsün

sunnes seninle adet tarihimiz aynı bakalım neler olacak bende umutlanmak istemiyorum ama işte insanız elimizde degil allah hayırlısını versin canım habeleşelim kasım listesine belki bizde gireriz

canım ben beklemedeyim 25 gün geçti ilk olarak 9 günde test yaptırdım ama negatif dr yeniy yumurtluyo olabilirsin dedi ben geç yumurtluyorumya ondan 10 gün daha bekle dedi bekliyom gitmicem dra ama ne olcak bakalım.yanlız şunu söliyeyim sabah ilk idrarımla karbonat testini yaptım 3 sabah arka arkaya köpürdü ve köpükler hiç sönmedi bakalım haftaya belki giderim dra beklemek istiyorum beni anlıyosunuzdur umarım.kasıklarımda agrılarım oluyo ara ara adet olcak gibi ama bişi yok akıntım da çok geliyo selviksimi kontrol ederken rahimimde büyüklük hissettim ama umudumuda baglamak istemiyorum beklicem yani.iştahım iice kesildi eskisi gibi yemek yiyemiyorum canım istemiyo resmen biraz yedikten sonrada içim almıyo tiksiniyom zorlayınca wc ye çok çıkıyorum birde canım çok tatlı istiyo şekerli ne varsa götürüyom yani.uykuya çok düştüm ama moral bozuklugundanda olabilir çünkü kayınvaldemle aramızda bi tartışma geçti ona çok üzüldüm evelki gün oldu bu olay.rabbim yüyümüzü güldürsün bütün bebek isteyenlerin.off amma uzun oldu hee:))kusura bakmayın öptüm hepinizi.semacım kutladımmı bilmiyorum seni ama affet unuttuysam çünkü pek ii günler geçirmedim canım allah saglıkla kucaına almayı nasib etsin hayırlı olsun inş kalp atışınıda duyar dahada çok sevinirsin.rabbim bütün isteyenlere versin.inşşşş...ammiiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…