Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Geldim kızlarrr , nasılsınız bakimm, Hayırlı kandiller bugün bol bol dua edelim inşallah. Betüs19 canım sonuçlarını aldın sanırım geçmişi okuyamadım henüz , bi bakayım neler varmış

Geldim kızlarrr , nasılsınız bakimm, Hayırlı kandiller bugün bol bol dua edelim inşallah. Betüs19 canım sonuçlarını aldın sanırım geçmişi okuyamadım henüz , bi bakayım neler varmış

aldım canım negatif hayırlısı ama yılmak yok inşallah bu ay bide adet olsamda tedaviye başlasam

canım iyiki geldin sabahtan beri konuşan yok kaldım tek başıma senağlama

dün bi yakınımız doğum yaptı hastaneye gitmişken yanına uğradım küçücük bişey çok tatlıydı ya o kadar imrendimki melekler gibi uyuyodu sonra negatif sonucumu öğrendim olmazki ama pozitif çıkacaktı o kadar imrenmeye

aynı duyguları bende çok yaşadım, çocuk gördüğüm anda bile içim titriyor, benden sonra evlenen çoğu arkadaşlarım hamile, herkes bana soruyor , daha düşünmüyoruz diyorum bende benneyaptımki. Ne diyim yani deniyoruz olmuyormu diyecektim dimi ya. Dün yiğenim bizde kaldı 4 aylık henüz , eşim o kadar çok ilgilendiki, bende çok imrendim dün akşam

canım benim ya ama bizimde olcak bigün ben inanıyorum hiç olmayacakmış gibi düşünmedim sadece zamanı var bugün dualarım sizlerle olcak tatlım

eşimde diyoki olmuşken ikiz olsunda bari bidaha uğrşmayalımkaydirigubbakcemile3

allah gönlünüze göre versin arkadaşım...ikizi bende istiyorum ama risklerde iki katı artıyor hamilelikte onun için sağlıla gelsin tek olsun diyorum...hayırlsı olsun hakkımızda...

Arkadaşalr aranızda farlutal (adet söktürücü ) kullanan yokmu yahu ? Yardım lütfen ben hala adet olmadım farlutal kullandığım halde delikafadulden neden böyle oluyorki delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…