- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Niye bana cvp veren yok :çok üzgünüm: kimse kullanmadımı yada bilmiyormu, ne yapacagım şimdi ben:1no2:
sevdacım nasılsınn??
Arkadaşalr aranızda farlutal (adet söktürücü ) kullanan yokmu yahu ? Yardım lütfen ben hala adet olmadım farlutal kullandığım halde delikafadulden neden böyle oluyorki delikafadulden
selam kıslarrr kandılınız mubarekk olsunn allah hamılelerın yardımcısı olsun hamıle olmayan arkadaslarımında dualarını duyup kabul etsınn kı bebıslerı en kısa zamanda gelsınn
benım durumum yıne aynı evde yatıyorum ılaclarımı ıcıyorumm sımdılık ıyıym agrım sancım yokk
ben kullanıyorumya tatlım
dün bana farlutal verdi geçen ayda farlutalle oldum sorun ne
farlutali kaç gün kullandın canım
selam kıslarrr kandılınız mubarekk olsunn allah hamılelerın yardımcısı olsun hamıle olmayan arkadaslarımında dualarını duyup kabul etsınn kı bebıslerı en kısa zamanda gelsınn
benım durumum yıne aynı evde yatıyorum ılaclarımı ıcıyorumm sımdılık ıyıym agrım sancım yokk
1 haziranda başlayıp günde 2 tane kullandım ve 6 gün sonra bitti tatlım ,
başladıktan sonra ilaca 10 gün içinde oluyosun tatlım
o zaman niye olmadım ki kafamçokkarıştı
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun bu günde; hepinize kolay gelsin . ben ikinci aşılamamı dün yaptırdım bu 1 hafta nasıl geççek bilmiyorum çok merak ediyorum ilkinde düşük yapmıştım...
tesekkür ederim:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?