Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar hayırlı kadınler. bol bol dua edelım bugun. nasılsınız. ne var ne yok bugun bakalım. betüs cnm üzülme. hayırlısı olsun. inşallah önümüzdekı denemen positif sonuçlanır. sen bol bol çalışş..

Niye bana cvp veren yok :çok üzgünüm: kimse kullanmadımı yada bilmiyormu, ne yapacagım şimdi ben:1no2:

Cnmm zaten topıkte kımse yokkı cevap versın. Bende kullanmadıgım ıcın bılmıyorum  yardımcı olamadığım için üzgünüm cnm ya

selam kıslarrr kandılınız mubarekk olsunn allah hamılelerın yardımcısı olsun hamıle olmayan arkadaslarımında dualarını duyup kabul etsınn kı bebıslerı en kısa zamanda gelsınn

benım durumum yıne aynı evde yatıyorum ılaclarımı ıcıyorumm sımdılık ıyıym agrım sancım yokk

Arkadaşalr aranızda farlutal (adet söktürücü ) kullanan yokmu yahu ? Yardım lütfen ben hala adet olmadım farlutal kullandığım halde delikafadulden neden böyle oluyorki delikafadulden

ben kullanıyorumya tatlım
dün bana farlutal verdi geçen ayda farlutalle oldum sorun ne

aman iyi olda canım ya
aminnn hepimizin duası kabul olur inş

Selam canım senide kandilin mübarek olsun , Amin inşallah. Kendine dikkat et canım bol bol dinlen opuyorumnanaktan

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun bu günde; hepinize kolay gelsin . ben ikinci aşılamamı dün yaptırdım bu 1 hafta nasıl geççek bilmiyorum çok merak ediyorum ilkinde düşük yapmıştım...

allah yardımcın olsun canım seninde kandilin mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…