günaydın kızlar bugün adetimin 5 günü ve halen kararsızım klomene başlamakta ama umut işte belki olur düşüncesini atamıyorum kafamdan ama içmiycem galiba çünki söz vermiştim kendime buay dr gitmiycem diye neyse buayda umut edelim bakalım bizim bebiş gelecekmi
mrb kızlar size bişey sorucam yumurtlama döneminde hani bu yumurta akı kıvamında bi sıvı geliyorya o çok uzadığı zaman yumurta daha çok büyümüş oluyo az uzadığı zaman daha azmı büyümüş oluyo yumurtalar böyle bişey varmı bilgilendirirmisiniz
merhaba başak35 ben eköseoğlu nikimi değiştirdim kendini yorgun hissediyorsan başlama derim ben ilaca çünkü ilacın sitreside çok etkiliyo bizi canım hatırlıyorsan klomeni bıraktığım ay hamiş kaldım ben stresden uzak olduğum ay inş sendede öyle olur sana ilaç değilde tarçın öneririm ben bu ay bende hamiş kaldığım ay sabah akşam tarçını bala karıştırıp yedim ayrıca sakızını tarçına bula ve onu çiğna biraz iğrenç oluyo ama bebek için değer bence ama bunuda ilaç gibi yapacaksın bugün başlaman gerek güzel haberlerini bekliyorum canım
benim oğluşum olacak darısı tüm isteyenlere Allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
maviş zannedersem yumurta büyüdügü zaman bu sıvı olıuyor bende pek olmuyor neden acaba
birde tarçın ve bal demişsin ne miktarlarda kullanıcaz bunu canım banada bir avuç dolusu kuru üzüm dediler bakalım artık ama miktarını yazarsan yarın sabahtan itibaren başlarım bu yumurtalıklarımı geliştiriyor?
yaaa kimse yokmuuuu
adet belirtisi için erken değilmi bugün 22. Günüm nolur bişi söylesin biri
arkadaşlar çok üzgünüm...3 klomen ayımda olmadı..bu arada 2 gün erken geldi .. Beni 8 aralık yazabilirmisiniz.
Tedavim boyunca 2 dr. Gitmiştim. Biri 6 ay sürekli klomen demişti. Diğeri 3 ay. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Yarın 3 günüm klomen kullansammı diye düşünüyorum dördüncü aydada. Bazen diyorum acaba ilaç stresimi oluyorum .bilmiyorum..ya kist olursa diye de korkuyorum. Doktorumbu ay olmazsa rahim flimi demişti.. Eşimde kastı haklı olarak.. Allah hepimizin kucağını doldursun. Herkeze dua ediyorum.. Başakçığım seninle aynı duyguları taşıyorum. çok kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?