Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet polenes mavişin dedigi gibi filim şart ben 3 ay oldu çektireli adetşm düzenli gelmeye başladı buay 3 gün akşam bitti dün banyomu yaptım ama bugün sanki lekelenmem oldu anlayamadım valla felegim şaştı bu bebek mücadelesinde inan aşılamam tutmadı diye üzülmedim aksine adet kanamam arttıgına çok sevindim en kısa zamanda herkesin bebişi gelir inşallah

evet başak ablacım bende ekimin 25inde çektirdim ama bu ay epey bi ağrı akıntı oldu bende bugün adetimin 25.günü ama ben sadece bugüne kadar 3defa çalışma yapabildim mümkün olduğunca o yumurta akı kıvamındaki akıntıyı görünce çalışma yaptım ama kısmet artık bilmiyorum inş.hamiş oluruz

arkadaşlar klomeni kullanırken sizdede baş ağrısı ve bulantı olmuş muydu? 2 gündğr başım çok ağrıyor.birde sizler klomen bittikten sonra kaçıncı gün doktora gittiniz? ben 11.gün gidecem acaba erken mi?

canım bende klomen kullanıyorum adetin 5. günü başladım doktorum adetin 13. günü gel yumurtana bakıcaz dedi buarada ilk iki gün bendede oldu yan etkilerinde yazmıyınca başka sebepten diye düşündüm ama çok şiddetli ağrımıştı bugün klomende 3. günüm ağrım yok hamdolsun.....sana doktorun şu tarihte geliceksin demedimi:uhm:

off kızlar ya çok moralim bozuk bugün off allahım ne olur bu ay hamiş olayım kafayı yicem artık adetime daha 1 hafta var nasıl beklicem hiç bilmiyorum psikolojim bugün epey bozuk.

dipteyim sondayım depresyondayımmmmmmmmmmmm

yumurtlamam olmamış... bu ay klomenin dozunu artırıcaz dedi doktor. moralim çok bozuk... herşey boş... bebişim olsun istiyorum allah'ım sen bilirsin yarabbimmmmmmm.............

doktorum ilacın bitsin 2.yada 3.gün gel demişti. ama doktoruun bu hafat olmadığını öğrendim o yüzden başka bir doktora gidcem. o yüzden biraz kafam karıştı.burdada herkes 12.13.gün gittik deyince .neyse yarın gidcem artık bakalım neolcak.bu ay klomn kullandığım lk ay. bide iğne hangi tarihte vurulması gerekiyor?

canlarım selam
biliyorsunuzki ne klomen ne de gonaphene kullanmıyorum
klomeni bırakalı 4-5 ay oldu nerdeyse
incir ve keçiboynuzu kürü denedim bu ay ancak 1 gün erken adet oldum
bu kürlere devam edeceğim. beni listeden lisebilirsiniz yerimseniben
göğsümdeki değişiklikler bana prolaktin hormonumun yükseldiğini haber veriyor
yarın hormonuma baktırıp kontrol olacağım
Allahım hepimize şifalar versin, birde bebiş versin en güzelinden sağlıklısından

kızlar nabersiniz ben biraz karışık bir duygudayım bugun 3 tane hamile haberi aldım ve biri apartmanımda yeni evlenmişti hamileymiş şaşırdım birazda burukluk yaşadım kim bilir ne güzel bir duygudur allahım nolur burdaki arkadaşlarımıza ve bana yaşat bu duygularııııııııııııııııııııııı

semacım nerelerdesin meraktayım mide bulantı geçmedi sanırım giremedigine göre inşallah en kısa zaman da iyileşirsinnnn

ben kötüyüm senağlama
prolaktin tavanlarda geziyor sanırım
doktor tahlil istedi
göğüs muaynesi yapti resmen süt geldi senağlama
16. gün ve yumurtam hala çatlamadı

ben kötüyüm senağlama
prolaktin tavanlarda geziyor sanırım
doktor tahlil istedi
göğüs muaynesi yapti resmen süt geldi senağlama
16. gün ve yumurtam hala çatlamadı

ya dıptıss bende gecen gun bi bakim dedim banyoda anaaaa bi baktım bi damlacık süt geldii yaa inş.. hamileyimdir dedim hayırlısı :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…