valla canım bende bılmıorum neye yarıooo :)))) hehehe:)))) tatlım ben catlama iğnesı vuruldugumda bazen iğneden oncede calısıoduk,iğneden sonra aynı gun yada bır sonrakı gun baslıoduk ...sen calısss 2 tane ile bırakmaaaaaaaaaa mesela ben bazen iğneden sonrakı 3gun hergun sonra gun asırı bazende iğneden sonra hergun gun asırı calıoduk..
Sağol kuzucum, peki çalışmalara devam edeceğim bilmiyorumkismile.
Selam Canım
Kalpler mesajlar çoğaldıkça artıyor. Yanılmıyorsam eğer çünkü geçen baktım mesajlarım 1000 olmuş kalplerde 3 olmuş CADIARZU
İğne olduğun gün çalışamamıştın demi canım sen?? Bazılarında bi kere çalışmak da yetiyor. Bazılarıda benim gibi 4 günde beraber olsa elde var sıfır akannehir Ah ah onu tutturmak önemli..
Olucak inşallah canım. Olmasada hemen pes etmek yok. Yeni ay yeni umut diye yola devam. İnat et ve inşallah bir gün Anne ol.
Canım aydınlattığın için teşekkür ederim. Evet canım iğneyi vurulduğum gün çalışamadık :1ninca: Ben salı günü vuruldum dr um çarşamba birlikte olun gün aşırı demişti. Çarşamba ve cuma denedik bizde. Bu stres mahvediyor ama ya . Düşündükçe iyice sinirleniyorum, ya iğneyi vurulduğum gün çatladıysa ya çalışmadığım gün çatlarsa diye...:çok üzgünüm:
Pes etmeyecegim canım söz . Bir gün inşallah hepimizin bebişi olacak, buna inanıyorum ve Allah dualarımızı kabul edecek.