:):) Sakin olmaya çalış canım, demesi kolay ama kendini yormayacak uğraşlar edin mesela , inşallah hamiş olacaksın sen hihoyyyt
ayyyyyyy inşşşşşşşşşş canım inşşşş bu ay olsun dıe okadar cok ıstıorumkı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):) Sakin olmaya çalış canım, demesi kolay ama kendini yormayacak uğraşlar edin mesela , inşallah hamiş olacaksın sen hihoyyyt
Canım ilk başlarda bende senin gibiydim. Kendi stresimi eşime yansıtıyordum ve inan birlikte bile olamıyorduk. Söylemesi kolay ama rahat olmaya çalış. Biz bu kadar kafaya takınca da olmuyorki be canım. Hem yumurta çatladıktan sonra 12 ila 24 saat arası canlı kalıyor bildiğim kadarıyla. Spermlerin yaşama süresinide 3 ila 5 gün arası düşünürsek bence mutlaka denk gelmiştir tatlım. Ama diyorumya bak denk gelse bile illa tutacak diye bişey yok. Bu ay olmazsa diğer ay bi daha denersiniz canım. Stres yapmamaya çalış.valla canım bende bılmıorum neye yarıooo :)))) hehehe:)))) tatlım ben catlama iğnesı vuruldugumda bazen iğneden oncede calısıoduk,iğneden sonra aynı gun yada bır sonrakı gun baslıoduk ...sen calısss 2 tane ile bırakmaaaaaaaaaa mesela ben bazen iğneden sonrakı 3gun hergun sonra gun asırı bazende iğneden sonra hergun gun asırı calıoduk..
Sağol kuzucum, peki çalışmalara devam edeceğim bilmiyorumkismile.
Canım aydınlattığın için teşekkür ederim. Evet canım iğneyi vurulduğum gün çalışamadık :1ninca: Ben salı günü vuruldum dr um çarşamba birlikte olun gün aşırı demişti. Çarşamba ve cuma denedik bizde. Bu stres mahvediyor ama ya . Düşündükçe iyice sinirleniyorum, ya iğneyi vurulduğum gün çatladıysa ya çalışmadığım gün çatlarsa diye...:çok üzgünüm:
Pes etmeyecegim canım söz . Bir gün inşallah hepimizin bebişi olacak, buna inanıyorum ve Allah dualarımızı kabul edecek.
Ayyy Canım aynı bensinkızlarr evlsı gun goguslerım agrımaya baslamıstı ama cok hafıf dun agrısı daha coktu ama bugun yokk agrı falan...anlamadım gıttı ..once dedım aha regl olcam oyuzden agrıo aam sımdı agrı yok tabı hıc agrmadıgı zamanlarda oldu ole de regl oluodumn :))
artık gunlr yaklastıya baslar komplo teorılerım:roflol:Adet tarihime daha bir hafta var ama hiç bir belirtim yok benim. Gerçi geçen ayda hiç bir belirtim yoktu ama yinede adet oldum
Artık gülüyorum ve vücudumu dinlememeye 50. kez karar veriyorum![]()
Canım ilk başlarda bende senin gibiydim. Kendi stresimi eşime yansıtıyordum ve inan birlikte bile olamıyorduk. Söylemesi kolay ama rahat olmaya çalış. Biz bu kadar kafaya takınca da olmuyorki be canım. Hem yumurta çatladıktan sonra 12 ila 24 saat arası canlı kalıyor bildiğim kadarıyla. Spermlerin yaşama süresinide 3 ila 5 gün arası düşünürsek bence mutlaka denk gelmiştir tatlım. Ama diyorumya bak denk gelse bile illa tutacak diye bişey yok. Bu ay olmazsa diğer ay bi daha denersiniz canım. Stres yapmamaya çalış.
Evet canım çok haklısın ya biz kafaya taktıkça olmuyor.ohh canım içimi ferahlattın dimi ya orda uzun süre yaşıyor spermler :dance: Evet tabi denk gelmeyebilirde , çok sağolun arkadaşlarım yaaa.s. Artık stres yapmamaya çalışacağım bende ,hatta dün dedimki eşime yumurtlama zamanın geçti, eğer yaparsak kendimiz için dedim ve gerçekten işe yaradı hihoyyyt Mevlam ol derse olacak zaten
amannn valla sasuduk kaldıkk napsak aceppp:)) 7 ay olduuu tedavı olalıı nazlı anacım bızım bebıslerrrrr...eskı aylara gore daha rahatım ama bunu bılıorum :))) eskıden ay buran agrdı kasıgım battı zart zurtt gezıodumCanım ilk başlarda bende senin gibiydim. Kendi stresimi eşime yansıtıyordum ve inan birlikte bile olamıyorduk. Söylemesi kolay ama rahat olmaya çalış. Biz bu kadar kafaya takınca da olmuyorki be canım. Hem yumurta çatladıktan sonra 12 ila 24 saat arası canlı kalıyor bildiğim kadarıyla. Spermlerin yaşama süresinide 3 ila 5 gün arası düşünürsek bence mutlaka denk gelmiştir tatlım. Ama diyorumya bak denk gelse bile illa tutacak diye bişey yok. Bu ay olmazsa diğer ay bi daha denersiniz canım. Stres yapmamaya çalış.
Ayyy Canım aynı bensinAdet tarihime daha bir hafta var ama hiç bir belirtim yok benim. Gerçi geçen ayda hiç bir belirtim yoktu ama yinede adet oldum
Artık gülüyorum ve vücudumu dinlememeye 50. kez karar veriyorum![]()
Rabbım hayılısıyla nasıp eder inşşşş
bende hep 3. gunu basladım canım klomen kullangım zamanlar.bellı olmuo bazen ılk denemede bazen 2. bzı arkadaslarımız ılacı bıraktıktan sonra hamış kaldılar mesela tedavın hayırlı olsun en kısa zamnadsa bebegıne kavusursun inşşşşslm arkadaşlar ben 4 yııllık evliyim 2 yıldır bebiş için uğraşıyotruz.Bende yumurtalarım ,istenilen büyüklüğe gelmiyor.Geçen ay günde 2 klomen ile başladık olmadı. Dün tekrar gittim bu sefer 3 klomen verdi gene başladık gün saymaya hayırlısı diyorum.Ama benim kafama takılan ben klomeni adetin 3. günü içmeye başlıyorum.Doktorum öyle söyledi.Aacaba böyle kuıllanan var mı?bide acaba bu sefer olur mu ? kaç kere daha deneyeceğiz bu klomeni..
slm kızlar. nasılsınız. bugün bebşimin kalp atışını duyduk :CüvCüv: Allahım hepinize nasip eder inşallah..en kısa zamanda...
:teytey::teytey:mınıkımızın sesınıı duydukkkk![]()
calışş cnm mesela ben klomenı kullnadıgım zaman işte iğneden 10 gun sonra dr gıdıodum kontrole bazen hala catlıycak yumurtam oluıodu dr devam ılşkıye dıoduuuu:))))) hadı bakalımm inşşş guzelll sonuclanıcakkkkk
Tamam canım :):):) Zaten çarşamba günü gideceğim kontrole o zaman bakar artık ,
kızlarrr ben cıkıorum sımdı accık uzanımm uykum geldı sankı yaww:)))
Canım ilk başlarda bende senin gibiydim. Kendi stresimi eşime yansıtıyordum ve inan birlikte bile olamıyorduk. Söylemesi kolay ama rahat olmaya çalış. Biz bu kadar kafaya takınca da olmuyorki be canım. Hem yumurta çatladıktan sonra 12 ila 24 saat arası canlı kalıyor bildiğim kadarıyla. Spermlerin yaşama süresinide 3 ila 5 gün arası düşünürsek bence mutlaka denk gelmiştir tatlım. Ama diyorumya bak denk gelse bile illa tutacak diye bişey yok. Bu ay olmazsa diğer ay bi daha denersiniz canım. Stres yapmamaya çalış.
Evet canım çok haklısın ya biz kafaya taktıkça olmuyor.ohh canım içimi ferahlattın dimi ya orda uzun süre yaşıyor spermler :dance: Evet tabi denk gelmeyebilirde , çok sağolun arkadaşlarım yaaa.s. Artık stres yapmamaya çalışacağım bende ,hatta dün dedimki eşime yumurtlama zamanın geçti, eğer yaparsak kendimiz için dedim ve gerçekten işe yaradı hihoyyyt Mevlam ol derse olacak zaten
denk gelsın gelsınnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt:roflol:
slm kızlar. nasılsınız. bugün bebşimin kalp atışını duyduk :CüvCüv: Allahım hepinize nasip eder inşallah..en kısa zamanda...
Darısı başımıza inşallah canım..slm kızlar. nasılsınız. bugün bebşimin kalp atışını duyduk :CüvCüv: Allahım hepinize nasip eder inşallah..en kısa zamanda...
Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle. Bende Adetimin 3. günü başlıyordum ama bu herkeste farklı olabiliyor. Benimde 2 tane Klomenle büyümediği için ben günde 4 tane alıyordum. Ben 5 ay kullandım, yumurtalarım büyüdü ama malesef hamile kalamadım. İnşallah sen pozitif sonuç alırsın canım.
:teytey::teytey:mınıkımızın sesınıı duydukkkk![]()
yerim ben onu hayırlı olsun cnım Allah tamamına erdirsin inş.
Darısı başımıza inşallah canım..
eveeeetttt. alkisalkisalkis boyuda 7,3 mm olmuş.:dance:
amin canım. çok sağol. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiinnnnn..:Saruboceq::Saruboceq:
GÜNAYDINNNNNN
herkesler uyuyo galibaaa
merhaba arkadaşlar bende klomen 1 ay için kullandım ama çok ağrı yaptı kasıklarımda o nedenle bıraktım... kullanan arkadaşlara Allah kolaylık versin....