Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar asya denız bebegının kalp atıslarını duymussun hayırlı olsun
as cnm. sağol canım. ben hala inanamıyorum içimde bir can olduğunadoktor hergün öğlen ve akşam bana sadece et yememi söyledi. balık eti beyaz et kırmızı et olabılır ama 2 öğün mutlaka yiyeceksin dedi. hersabahta 1 adet yumurta 1 bardak sut ıceceksın. bebek doğana kadar boyle dedı. sadece proteın almanı ıstıyorum dedı. eşimde duyduya bunu bi gr başka bısey yememe musade etmıyor. hergun bunlar yenırmı ya. dusundukce mıdem bulanıyor..
arkadaslar sızlere moral olsun dıye soyluyorum ıkı arkadasımız hamıle fakat bebeklerı henuz cok kucuk bıraz buyusunler kendılerı gelıp haber verecekler
evet cok dogru hergun et yemelısın sabahlarıda mutlakada yumurta gunduzlerı ıse bezelye ve brokolı ılkucay beslenmek cok onemlı ben dıkkat etmıstım ve cok faydasını gordum sadece 30 kılo aldımm(( tek kotu tarafı bu ama onlar saglıklı olsunda nasılsa kılolar verılır
bende merak ettım ya. ama bu haberı duyup morale ıhtıyacı olan okadar kısı var. beklemeyıp soylesınler bunu soyle onlara...
bebeklerının kalp atıslarını duysunlar gelıp soyleyeceklerr hemde cok eskı uyelerr dogal yoldan bebeklerı geldı hıc beklemedıklerı bıranda :))
yaaa benım kılo almamıda yasakladı. sen değil sadece bebek kılo alacak dedı. bebek doğana kadar 7 kılo almamı ıstedı. her ay yarım kılo dedı. benim bırazda kılom var. onun ıcın kılo almamı yasakladı...
ayyy biraz ipucu almamız lazım sevdacım
bu bahsettiğin arkadaşlarımız bizim topicten mi?
hahahha cok komık sadece 7 kılomu ben rejım yaparak heray 5 kılo aldım hele bırkeresınde rejımımı degıstı o ay 7 kılo aldım :))) 58 kılo ıle hamıle kaldım suan 88 kıloyum kabus gıbı ama benım bebekte beslendı masaallahı var ırılık olarak 4 hafta ılerı hem boyu hem kılosu yaklasık 6 hafta erken dogmasına karsılık tahmını beklenen kılosu 4000 gr cıvarıkafamçokkarıştı
evet canımm face acıkmıı
yaaaa oyle deme nolur . ben 30 kıla alırsam yerımden kalakamam.kalpten gıderım... -tatlicadiarzu- kılo almamam gereeekkkkkkkkkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
öyle face mace olmuyo ama. bizde merak edıyoruz :)))
yok resım gosterecektım son halllerımı
ben senıde merak ettım şimdi 30 kılo falan dedınya![]()