kuzum cnm benide ağustos listesine ekle istersen bu ay olmadı biliyorsun inş.ağustos doktora gittikçe bilgilerimi vericem cnm.
tamm cnm eklıorum heemn tarıhınıde soylersen yazarm inşş bebegın bu ay gelır tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum cnm benide ağustos listesine ekle istersen bu ay olmadı biliyorsun inş.ağustos doktora gittikçe bilgilerimi vericem cnm.
ooo herkes burdaymıs. nasılsınız kızlAR..
Kızlar merhaba, birşeyler sorayım.
6 sında aşılama yapıldı ya, progestan hap ta içiyorum şimdi. Progestan hap kullanıp da kasık ağrısı, akıntı, sık idrara çıkma ve halsizlik şikayetleri olan oldu mu? Normalmidir bunlar?
Akıntı ve sık idrara çıkma şüphelendirdi beni, enfeksiyonmu oldu acep ya![]()
canım ben hap kullanmadım jel kulladım kasık agrıları normal bendede oldu mesela ben 25 sınde asılama oldum29 zunda cok feba kasık agrım vardı sonrakoı bıkacgun yıne oldu ama ara ara sıkddetlı buda yumurtaların catladıgını gosterıomus yanı dgr yumurtaların bol bol calıss sen :)))) akıntı bendede olmustu tatlımm.hadıı inşşş guzell sonuclanıcakk
slmmmmm cnmmm iyiyimm sen nasılsınnnn :))
tamm cnm eklıorum heemn tarıhınıde soylersen yazarm inşş bebegın bu ay gelır tatlım
Merhaba canım nolsun bekliyoruz işte Seldayı :) Ben akşam incir kürüne başladım gülüm erken erken. Valla karıştırıyroum bu ay kürleri neyimi. Hayrılısı bakalım sen nasılsın
herkese selam arkadaşlar kuzum inşallah iyi haberlerle gbelirsin bu mübarek günde esemosun canım benim hoşgeldin bitanem nasılsın biz büyüdük emine teyzesi koca göbekli bişey olduk umutlum okudum ki soğanı bırakıp incire başlayacakmışsın canımcım önce soğan sonra incir bilesin sevdacım sık dişini azıcık kaldı gülüm kavuşcaz sıpalarımıza inşallah allahın izniyle gyshnky canım gebelikte kabızlık oluyo gülüm kuru kayısı tüket derim sana ben bide sürekli kan ilacı kullandığım için kabızlık sorunum olmuyor
ıcımden bırses selda ıle ılgılı halay cekecegımızı soyluyorrr :))))
gayecım tek caresı bol sıvı al corba su vs hatta karpuz ve kayısı ye
esemosum hosgeldınn bızde senı ozledık sukur kızımda bende ıyıyız kavusmaya cok az kaldı 2 hafta sonra kızım kısmetse dunyaya gelıyorrr
smallangel sakın belırtı dınleme akısına bırak
canım ben cuma oldım ya asılama ogun vardı agrı ona işlemden dıorum pazar sabahı ayy bı agrım oldu 20 dk uzndım cok kotu agrdı cunku bıde salı cok sıddetlı agrdı dr ardım dıger buyuyen yumurtalar catlıodur dedı bekledıgımız bsy dedi.ondan sonrada yanı salı dan sonra ara ara hafıf agırm oldu.nıeeee cuma calısmadınız dr da demışş bak.benım dr asılamadan sonra 48 saat bı kaçkere ılışkı demıstı.dr bı sor akıntını cnmm.ama agrın oldugunda calıs belkı yumoslar calıodurrr:))) inşşş bebegın gelır cnmmmmmmSende de 4 günde başlamış, bende bu kadar erken ne ağrısı bu diyordum. Yaa doktor cuma günü ilişki olsun dedi, ama o kadar şişkinlik var ki bende cuma hiçbirşey yapamadık. İğneye rağmen hala çatlıyormudur ki bu yumurtalar, çoktan çatlamış olması gerekmiyormuydu? Çatlamış bitmiş olsun da dinlenek accık yav sempatiksalakcinni
Akıntı şeffaf değil ama, yoğun biraz ve sarımsı beyaz. Anlamadım nedir. İnşallah enfeksiyon gibi birşey değildir de aşılama sırasında taşınmamıştır içerilere ...
cnmm iyi gıdıo ıyıyımm valla bılmemkı ınanıomrum da su cuma dr bı gıdım ozamn tam olcak ama .aynen cnm ınsan hıssetmeden hamıle oldugunu anlamıo yaww:)))iyiyim cnm. nasıl gidiyor :) alıştın mı bebişineee... ben hala inanamıyorum.kıpırdamaya baslayınca ancak inanıcam sanırım...:)
tammm cnmmminş.cnm ama ben daha regl olmadım olmam için ilaç verdi ama olmadı regl oluca yazarım cnm sana
kuzu sen kaç yaşındasın..
ıyıyım seldacım sen nasılsınnnsevdacım nasılsınn??
ayyyyy hiçbişey kalmamış kızına kavuşmana canım benim yaaaa zaman nasılda geçmiş şimdi çok heyecanlandım bebişler sırasıyla geliyor ohhh ne güzel... senin ve kızımızın kilo durumu nasıl canım hala tombişmisinizcokacimcoook