Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:1shok::1shok::1shok:yaa cok istıorum hıç içmemeyi ınankı ama bı kaçsaat sonra cnm ıstıooo:((((((
bı seklde bırakıcm ama valla :))

ıcerken cocuk dogunca hastanede gecırecegın zamanları dusun olmamıs cıgerlerını dumanla dolduruyorsunn yazık yazıkk :oklava: rahımını balon gıbı dusun ıcınde bebgın ve sen ona durmadan duman ufluyorsunnn o mınık nasıl basetsın:ecrin_bebek:

ıcerken cocuk dogunca hastanede gecırecegın zamanları dusun olmamıs cıgerlerını dumanla dolduruyorsunn yazık yazıkk :oklava: rahımını balon gıbı dusun ıcınde bebgın ve sen ona durmadan duman ufluyorsunnn o mınık nasıl basetsın:ecrin_bebek:

azaltmakla olmıycak galıba en iyisi bırden bırakıp içmemek evet evet en dogrusu bu haklısın sevdacım cekıdek cıtlıyım cnm istedıgı zamn :)) burada sence yarın kanka baktırımmı degerıme dr bys demedı hıç ama sadece cuma gel dedı

azaltmakla olmıycak galıba en iyisi bırden bırakıp içmemek evet evet en dogrusu bu haklısın sevdacım cekıdek cıtlıyım cnm istedıgı zamn :)) burada sence yarın kanka baktırımmı degerıme dr bys demedı hıç ama sadece cuma gel dedı

bence baktırr bakalım degerlerın normal sekılde artıyormuu

kuzu84 canım ben kandi sevincime dalınca senin cuma günü verdiğin mutlu haberi geçmişim. tebrik ederim inş hayırlısıyla ve sağlıkla hamileliğini tamamlar bebişini kucağına alırsın ( tabi ki bu dileklerim bütün arkadaşlar için geçerli) alkisalkisalkis.

Son düzenleme:
canımm benım cok saoll sennasılsın ayyy sevda dogru demısss sızeee:))

ayy bsy hıssetmıom kı :))) hehehehehhehe

heee dımı evet evet lasımmm :)))degıseyım bı ara unutmıımde

gunaydınn cnmmm

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım iyiyim

ayyy canım benim koca göbeklim kıyamam size seninde yaklaşıyor vaktin heyecan artmıştır sizde..darısı hepimize olsun inş.
esemos cnım hoşgeldin
kuzu84 canım ben kandi sevincime dalınca senin cuma günü verdiğin mutlu haberi geçmişim. tebrik ederim inş hayırlısıyla ve sağlıkla hamileliğini tamamlar bebişini kucağına alırsın ( tabi ki bu dileklerim bütün arkadaşlar için geçerli) alkisalkisalkis.
canım tebrik ederim

selam kızlar hepinize merhaba uzun biraradan sonra mutlu haberler aldım sizerden
kuzum tebrikler
esemosum hoşgeldin
alminasım bebişine kavuşmaya az kalmış
umutlum sonunda regl olmuş
ben de relg oldum malesef yeni beklenmeyen tarihim 14 ağustos

merhaba arkadaşlarrr,
keyifler yerindedir inşallah :)
yasmngu, seni de çoook tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.
kuzu, bende tiryakiyim seni gayet iyi anlıyorum ve aynı bırakma stresini yaşıyorum :) Ama senin durumun şimdi dha hassas, bebeğe vereceğin zararı düşünerek motive etmeye çalış kendini. Karanfil çiğnemek iyi geliyor diyorlar, sigara isteğini köreltiyormuş ama hamilelikte karanfilin fazlasının da zararı olur mu sormak lazım. Bir de havuç canım. Sabahtan havuç doğra kalem gibi, limonun içine koyarsın, canın sigara istedikçe o havuçlardan kemir. Havuç nikotin isteğini köreltiyor, bir keresinde öyle bırakmıştım. Mide bulantıların başlamadan bu işi halletmen lazım biliyorsun :)
Alminas, çok az kalmış. Allah kolaylık versin :) en ağır zamanların şimdi, şansına bu sene biraz serin gitti havalar :)

bi zamanlar bebek özlemiyle burada yazıyordum. şimdi hamileyim. bebeğime az kaldı. ama sevinemiyorum. çünkü çok yanlız hissediyorum. tedavi sürecindeki zoraki birlikteliklerden sonra eşimi hergün biraz daha kaybettim. uzaklaştı sanki benden bi evde iki arkadaş gibiyiz. kocam değilde sanki arkadaşım. artık aynı odayı bile paylaşmıyoruz. çok zoruma gidiyor. beni bu günlerimde bu kadar yanlız bıraktı. bana baktığında oğlunu görüyor artık. kaç kadın var benile yat diye kocasına yalvaran. ne onursuzluk kadınım ben kadın. her geçen gün birazdaha uzaklaştırıyor kendinden. farkında değil belki ama. korkuyorum kendimden çekip gitmekten. tükenmekten. ne acıki yokluğuna alıştırdı beni.

ne olursa olsun bebeğim olsun diye düşünmeyin benim gibi. oluyor ama eski günleri özlüyorsunuz. herşeyin bi bedeli var. çok fazla istedim galiba şimdi elimdekilerden de oldum. rabbim kimseyi yanlız bırakmasın.

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar diliyorum herkese.
Seldanın güzel haberinden sonra neler oldu, ben bi geçmişi okuyayayım.

bi zamanlar bebek özlemiyle burada yazıyordum. şimdi hamileyim. bebeğime az kaldı. ama sevinemiyorum. çünkü çok yanlız hissediyorum. tedavi sürecindeki zoraki birlikteliklerden sonra eşimi hergün biraz daha kaybettim. uzaklaştı sanki benden bi evde iki arkadaş gibiyiz. kocam değilde sanki arkadaşım. artık aynı odayı bile paylaşmıyoruz. çok zoruma gidiyor. beni bu günlerimde bu kadar yanlız bıraktı. bana baktığında oğlunu görüyor artık. kaç kadın var benile yat diye kocasına yalvaran. ne onursuzluk kadınım ben kadın. her geçen gün birazdaha uzaklaştırıyor kendinden. farkında değil belki ama. korkuyorum kendimden çekip gitmekten. tükenmekten. ne acıki yokluğuna alıştırdı beni.
canımm senı hatılıorum ılk hamılılek hbr verdıgını.Allah yardımcın olsun cnm yazını okuyunca ben bıle kotu oldum nedenı nedır bılmıorm kımbılebılırkı bole bsyın nedenını ztn..umrım bebegın dogdugunda esın ıle eskı guzel guzel gunlerınıze donersınız Rabbım sıze guzel mutlu huzurlu saglıklı gunler nasıp etsın inşş bu bı gecıs donemııdr ve bunu en kısa zamanda atlatrsınızzolumunekankayizsmile
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar diliyorum herkese.
Seldanın güzel haberinden sonra neler oldu, ben bi geçmişi okuyayayım.

gunaydınnn umutlummmmmm nasılsınnn bır hamısımız daha olduuuuhihoyyyt

ne olursa olsun bebeğim olsun diye düşünmeyin benim gibi. oluyor ama eski günleri özlüyorsunuz. herşeyin bi bedeli var. çok fazla istedim galiba şimdi elimdekilerden de oldum. rabbim kimseyi yanlız bırakmasın.

canım sabret eşin elbet bir gün sana dönecek çocuk sana dönmesini sağlayacak inşallah

Back
X