Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hıc korkma hatta mumkunse hıc kılo alma
evet herkes böyle diyo
il zamanlarda zayıflamak en iyisi sonra alıyorsun zaten bi canın sürekli bişeyler istediği için tutamıyorsun kendini bel ağrıları bacak ağrıları oluyor baştan kontrolü elden kaybetmemek lazım
evet eltime bayramda şeker ikram edilince 4er 5er alıyodu kaydirigubbakcemile3

Canım aslında bu zayıflama olayı kız bebek bekleyenlerde görülüyor hatta bir ismi bile var.Acaba bebişler kız mı???
ben zaten kilolu hamile kaldım ama şu anki kadar göbeğim yoktu... hiç bi pantolonun beli kapanmıyor.Kilo değil ama şişkinlik var içime çekemiyorum karnımı
hmm ikisi de kız mı acaba rabbim iki cinsiyeti de tattırsın istiyom ama bakıcaz cinsiyet pek de önemli değil onlar sağlıklı olsun yeter ki

valla benımkıde kız ama masaallah bıdon gıbı yaptı benıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

kızlar benim canım tatlı eyler çekiyo hep galiba kız olacaklar normalde tuzlu severim

ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyıı

ben hep baharatlı seyler yedım sarımsaklı yogurt acı pul bıber tuzz kekıkk hep onları canım ıstedı

sımdılerde ıse sureklı dondurma yıyorum kaymaklı vanılyalı aksamları bı oturusta bı kutuyu tekbasıma yıyebılıyorummm sempatiksalakcinni

yaww sıze bırsey soyleyecegımm benım kızım sabahları cok hıckırıyorr ölürsünüz gülmekten yarın dr a soracagım nıye dıye

bır baslıyor hıckırmaya yazıkk yaa 1 saat suruyorr babası nasıl uzuluyorr ne yaptıysak gecmedı hıckırıgı esım kulagını koyuyor karnıma hıck hıck dıye sesı gelıyorr acaba baskalarındada oluyormukı boylee

adamcagız da bende korkuyoruz valla resmen buyuk ınsan gıbı hıckırıyorrr bilmiyorumkismile

ben hep baharatlı seyler yedım sarımsaklı yogurt acı pul bıber tuzz kekıkk hep onları canım ıstedı

sımdılerde ıse sureklı dondurma yıyorum kaymaklı vanılyalı aksamları bı oturusta bı kutuyu tekbasıma yıyebılıyorummm sempatiksalakcinni
canım erkek olabilir yani şimdi koca dilim pastayı yedim

yaww sıze bırsey soyleyecegımm benım kızım sabahları cok hıckırıyorr ölürsünüz gülmekten yarın dr a soracagım nıye dıye

bır baslıyor hıckırmaya yazıkk yaa 1 saat suruyorr babası nasıl uzuluyorr ne yaptıysak gecmedı hıckırıgı esım kulagını koyuyor karnıma hıck hıck dıye sesı gelıyorr acaba baskalarındada oluyormukı boylee

adamcagız da bende korkuyoruz valla resmen buyuk ınsan gıbı hıckırıyorrr bilmiyorumkismile
canım hıçkırma midesinin genişlediğine işarettir
yenidoğan bebeklerin çok hıçkırdığını biliyom ben

Merhaba arkadaşlar, yine ben :)
Klomenle hamile kalmaya çalışanlardan birisi olarak. üç yumurta 21. gün progesteron düzeyi 60 çıktı. Herşey yolunda gibi düşündüm hatta hamile olduğumu düşündüm ama bugün acaip mensruasyon ağrım var muhtemelen gece kanama olacak :(
Benim progesteronumun 60 çıkması üç tane yumurtadan dolayı olabilir mi? yoksa klomen bu kadar yükseltmişmidir?

Klomenle hamile kalmaya çalışanlardan birisi olarak. üç yumurta 21. gün progesteron düzeyi 60 çıktı. Herşey yolunda gibi düşündüm hatta hamile olduğumu düşündüm ama bugün acaip mensruasyon ağrım var muhtemelen gece kanama olacak :(
Benim progesteronumun 60 çıkması üç tane yumurtadan dolayı olabilir mi? yoksa klomen bu kadar yükseltmişmidir?

canım doktorum benm progesteron değerime bakmıyodu bilemeyeceğim ama eğer 21. gün ise şunu söyliyim gebelikte aynı adet sancısına benziyo ümidini kaybetme gülüm hem adet olmak için 21. gün erken değil mi

aslında içerden bi ses duymanız güzel bizim bebek bize hiç tepki vermiyor

bence yedimklerimizle çokda alakalı değil biraz genetik yapı sanırım. benim annem abimde de bizlerde de ekşi yemiş. bense tatlıyı hiç yiyemedim ilk aylarda. daha çok canım yağlı çekiyordu. yağlı börekler kızartmalar falan. kişiden kişiye değişen bi durum

benim adet günüm geldiğinde hiç hamileliğe dair belirti yoktu. hatta hasta olacak gibiydim. hatta öğrendikten sonrada ne mide bulantısı nede diğer belirtiler oldu. ayrıca bu klomen hormonları değiştirdiği için farklı geçici reaksiyonlar ortaya çıkabiliyor. klomen kullanırken benim sabah kalktığımda gözüm arı sokmuş gibi şişmişti. doktora gittim hormonal değişiklik dedi

günaydın kızlar
dün gece çok kötü bişi oldu
Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın
gece eşim yatalım artık die yatak odasına gitti
yatakta oturduk konuşuoduk birden başım döndü dedi
sonra yavaş yavaş yığıldı yatağın üstüne
gözleri patladı ama sadece beyazı görünüodu
sonra nefesi gitti 2-3 defa nefes hırıldadı nefes almak için
Allahım o kadar kötü bi andı ki
sürekli sarstım ama hiç tepki vermedi
en son tüm vücudu kasıldıı
kollarımın arasında resmen ölüodu aşkımm
napıcamı bilemedim bağırıodum sürekli
tam elime telefonu aldım 112 yi arıodum
kendine geldi
noldu bana uykudanmı kalktım dedi
anlmasız anlamsız baktı bi süre
sonrasında düzeldi çok şükür ama 1 dk içinde ömrümden ömür gitti
yalvardım acile gidelim die uzun süre gitmedi iim ben nefesim gitti tansiyonum düşmüştr dedi
zar zor ikna edip götürdm tansiyonunu ölçtüler normal çıktı
nörolojiye görünün dedi
Allah'ım bidaa yaşatmasın çok çok acıydı
gece hiç uyumadım uyutmadım da sürekli
uyandırp iimisin,nefesin rahatmı dedim durdum
sevdiklerinizn değerinii bilin arkadaşlarımmm onlara değer verdiğinzi gösterin
Allah'ı eşimi bana bağışladı bida da yaşatmasın inş.
dua edin arkadaşlar

canım benim çok geçmiş olsun ama arkasını bırakma mutlaka doktora götür canım incelet heryerini kalp beyin vs. bu sıralar gizli kalp var mutlaka götür sağlık şakaya gelmez cnm ...çok geçmiş olsun Allah bizleri onlarsız bırakmasın..

Merhaba Kızlar, Uzunca bir aradan sonra tekrar forumdayım ama bu kez güzel bir haber vermek için:))
Sizlere bir haberim var, ben de hamile olduğumu öğrendim birkaç gün önce:)))))
2 ay klomen denemesi olumsuz olunca bu yazı kendi başımıza deneyerek geçirmeye karar vermiştik. İlaçsız olduğumuzun 2.ayında hamile olduğumu öğrendim. Ancak 2 gün önce ciddi bir kanama geçirdim, acilen dr.a gittim, düşük tehdidi var dedi, vücuttaki progesteron seviyesinin eksikliğinden bebek rahme tutunamadığı için vücut atabiliyormus, hemen progestan'a -progesteron içeren bir tablet - başladım. Şimdilik epey bir azalttı ama sürekli yatacaksın ayakta durmak yok dedi.
Benim işim de son derece yoğun ama ne yapalım önce bebeğim artık umarım bizi terketmez
perşembe günü tekrar dr.a gideceğim, kalp atışlarını duymamız çok önemli dedi dr. um.
Umarım yolunda gider herşey....
Herkese sevgiler

slm bugun doktoru ardım ve geldi.. gıtdım muayne etdi rahım duvarında kalınlaşma olmuşş.. dedı ama kese görmedım dedı kan testı istedı benden bende verdım sonra 1 saat sonra sonuç cıkcak dedı beklemeyın istersenız sonucu telefondan verız dedi bende tamm dedım evegeldım 1 saat sonra aradım dr. beyın hostesi dr. bey yok doguma ındi yarın saat 11:30 12:00gıbı telfonla arayın doktor bey soylesın dedım sonucu göruyorsanız soyleyım deıdm göruyorum ama doktor bey söylesın dedı ve kapatdık .. çok merak edıyorum duanızdan eksik etmeyın arkdşlar ltfenn....

Merhaba Kızlar, Uzunca bir aradan sonra tekrar forumdayım ama bu kez güzel bir haber vermek için:))
Sizlere bir haberim var, ben de hamile olduğumu öğrendim birkaç gün önce:)))))
2 ay klomen denemesi olumsuz olunca bu yazı kendi başımıza deneyerek geçirmeye karar vermiştik. İlaçsız olduğumuzun 2.ayında hamile olduğumu öğrendim. Ancak 2 gün önce ciddi bir kanama geçirdim, acilen dr.a gittim, düşük tehdidi var dedi, vücuttaki progesteron seviyesinin eksikliğinden bebek rahme tutunamadığı için vücut atabiliyormus, hemen progestan'a -progesteron içeren bir tablet - başladım. Şimdilik epey bir azalttı ama sürekli yatacaksın ayakta durmak yok dedi.
Benim işim de son derece yoğun ama ne yapalım önce bebeğim artık umarım bizi terketmez
perşembe günü tekrar dr.a gideceğim, kalp atışlarını duymamız çok önemli dedi dr. um.
Umarım yolunda gider herşey....
Herkese sevgiler

herşey gönlünce olsun canım inşlh bebişin sımsıkı tutunur sana :emir_bebek::Saruboceq:

rabbim sizlere sabır versin inş. alacak nefesleri varsa hiç korkmayın ne olursa olsun kucağınıza alırsınız. rabbim herkese nasip etsin inş.

Back
X