Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

allah bağışlasın inş. korkuyormusun doğumdan

yok hıc korkmuyorumm gayet sakınımm ben cok kılo aldım cok zorlanıyorum o yuzden bıranonce dogum yapıp kurtulmak ıstıyorumm kısmet olursa bırdahakı hafta ayın 25 ı gıbı dogum yapacagımm sezeryan olacak zaten 1 haftadır toparlanırımm

darısı bizlerin başına kaç kilo aldın. ben hem özlüyorum biran önce görmek istiyorum hemde endişeleniyorum sanki karnımda dursa daha iyi gibi aslında hala inanamıyorum hamile olduğumada eşimle durup durup gerçekten bebek mi var diyoruz. o tekmeleriyle burdayım desede biz hala hiç bişey almadık bebeğe

bızde hala ınanamıyoruzz ben 31 kılo aldım 58 ıle hamıle kaldım suan 90 kıloyumm

bız herseyını hazırladık odası kıyafetlerı hastane cantamız herseyı tamam bır kızımız eksıkk :)) babamızd
a cok merak edıyorr kızını hergece enaz 30 dk konusuyor onunla

benım ılkaylarda hemen karnım cıktı hemde kocamandı 3 ay olmustu mıllet benı 6 aylık falan sanıyordu sımdı bıle gorsenız oyle buyukkı

5 ay bittiğinde başladı dışardan belli olacak kadar oldu.

bızde hala ınanamıyoruzz ben 31 kılo aldım 58 ıle hamıle kaldım suan 90 kıloyumm

bız herseyını hazırladık odası kıyafetlerı hastane cantamız herseyı tamam bır kızımız eksıkk :)) babamızd
a cok merak edıyorr kızını hergece enaz 30 dk konusuyor onunla

benım ılkaylarda hemen karnım cıktı hemde kocamandı 3 ay olmustu mıllet benı 6 aylık falan sanıyordu sımdı bıle gorsenız oyle buyukkı

galiba karnımınbüyümesi için daha çok bekliyeceğim heyecanlanıyorum
alminas canım senin bayağı erkenden çıkmış karnın bizim 12 haftalık olmamıza az kaldı ama hiç birşey yok ortada aksine zayıflıyom ben

yeni hamile arkadaslarıma elevit isimli ilacı ıcmelerını onerıyorumm bıraz kılo yapıyor ama bebege cok faydası varr

aa evet canım doktorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri verdi kulanıyoruz eleviti
onun yanında gyno ferro sanolu hamile kalmadan 3 ay önce başladık içmeye doğuma kadar devam edecekmişiz yanında bir de günde 3 defa progestan içiyorum ben ilaçlar midemi bulandırıyo ama napiyim

aa evet canım doktorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri verdi kulanıyoruz eleviti
onun yanında gyno ferro sanolu hamile kalmadan 3 ay önce başladık içmeye doğuma kadar devam edecekmişiz yanında bir de günde 3 defa progestan içiyorum ben ilaçlar midemi bulandırıyo ama napiyim

gyno ferro sanolu bende ıcıyorumm sadece progestan ıcmedımm

ben heray 5 kılo aldım ve 6 ay rejım yaptım sonra dr um rejımımı degıstırdı degıstırdıgı rejımle 7 kılo aldımm sonra baktık basa cıkamadık bosver ye dedı keske bende zayıflasaydım ama maleseff

gyno ferro sanolu bende ıcıyorumm sadece progestan ıcmedımm
evet canım 3ü bir arada ilaç folik asit de içeriyo

ben heray 5 kılo aldım ve 6 ay rejım yaptım sonra dr um rejımımı degıstırdı degıstırdıgı rejımle 7 kılo aldımm sonra baktık basa cıkamadık bosver ye dedı keske bende zayıflasaydım ama maleseff
ya canım insan zayıfladıkça da korkuyo ya ben 47 kilodaydım hamile kaldığımda şimdi 44.7 olmuşum
doktor normal dedi alırsın dedi ama insanı korkutuyo da zayıflık

il zamanlarda zayıflamak en iyisi sonra alıyorsun zaten bi canın sürekli bişeyler istediği için tutamıyorsun kendini bel ağrıları bacak ağrıları oluyor baştan kontrolü elden kaybetmemek lazım

galiba karnımınbüyümesi için daha çok bekliyeceğim heyecanlanıyorum
alminas canım senin bayağı erkenden çıkmış karnın bizim 12 haftalık olmamıza az kaldı ama hiç birşey yok ortada aksine zayıflıyom ben

Canım aslında bu zayıflama olayı kız bebek bekleyenlerde görülüyor hatta bir ismi bile var.Acaba bebişler kız mı???
ben zaten kilolu hamile kaldım ama şu anki kadar göbeğim yoktu... hiç bi pantolonun beli kapanmıyor.Kilo değil ama şişkinlik var içime çekemiyorum karnımı

ben ilk aylarda kilo vermedim ama çokda kilo almadım tam olması gerektiği gibiydi 5. ayda bi annemlere gittim. 3 hafta kaldım geldiğimde 4 kilo aldım halada onun fazlalığını yaşıyorum. pişman oldum yediklerime şeker çıktı diyet başladı. sonrasında çok kilo almadımda doktor çok ağır bi diyet vermedi. düşünün yazlık bütün meyveler yasak

Back
X